Аз, Мирослав Блажев

"Изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност"
2 фев 2009 09:09,
98
Аз, Мирослав Блажев
Снимка: Булфото

Похитителят на автобуса проговори в блога си. Мирослав Блажев е публикувал извинението си към всичките 37 души, пътували с него към Варна, както и обвиненията си към тромавата държавна машина.

правописът е запазен


"Аз Мирослав Блажев - Атила се извинявам на всички потърпевши от създалата се ситуация от 27.01.09 , но кажете ми как да постъпя , като виждам че нашта съдебна система изобщо не работи .

Значи главният виновник за създалата се ситуация е на свобода , задържали са го за малко разпитали са го отгоре отгоре той им е изиграл един театър , подкрепен от думите на неговата приятелка и неговият вуйчо.

Значи за едни има правосъдие а за други няма, това се нарича двоен стандарт ,който има пари и връзки в тая Държава само той се оправя , а къде остава справедливостта.

Думите им са пълна лъжа , но за да подкрепят своя човек са способни да измислят най-долните лъжи.

Какви са те за да изразяват съмнение относно моето бащинство, и имат ли доказателства за това.

Никой не е застрахован от подобна ситуация, живеем в много динамичен и объркан свят изпълнен със всякъкви изненади.

Идва момент когато на човек му писва от тая мудна тромава и бюрократична правораздавателна система .

Още един път изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност по случая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Блажев си е за затвора .Ако не ще се намери някой който да го постави в същата ситуация. Не мога да разбере тези които искат свобода за него.Значи ако е за човек който харесвам ,той може да не спазва законите.Нали неговите действия са уж ,че не се спазват законите.А дали това което той казва е истина?
57
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Хайде само не изпадайте в крайности, да защитатвате този човек и тази случка. Да не забравяме, че става дума за умопомрачен човек, затворен със зареден пистолет сред повече от 30 човека.Вероятно има хора от този автобус, които трудно ще излязат от шока, и това, че не се появяват по медиите, не значи, че всеки, излязал от автобуса, вече е забравил за случката.Това е престъпно деяние по смисъла на всички морални и писани закони и този чевек трябва да си понесе последствията с пълната им тежест.Както впрочем и тези, които са допуснали да се разхожда с оръжие.
56
0
 
17
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Прав си...за съжаление..Така е то в кенефландия...Всеки дръзнал да защити сигурността ли или имота си ще бъде съден.... Което ми напомня случката с Похлупков...
55
0
 
17
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Не знам какво е написал Петко към Веско, но съм сигурен, че го е написал правилно, защото правилото е желязно. Не се пише запетая пред съединителня съюз "и", употребен еднократно, освен в случаите, когато пред него има подчинено изречение. Не знам вече, по случай празника 02.02.2009 ли му разрешиха ползване на компютър.
54
0
 
17
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Прав си...за съжаление..Така е то в кенефландия...Всеки дръзнал да защити сигурността ли или имота си ще бъде съден.... Което ми напомня случката с Похлупков...
53
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
ГОЛЯМАТА РАБОТА,ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ИЗВЪРШИЛ.ДВЕ СЕДМИЦИ МВР ЧЕПКАТ ВЪЛНА КОЛКО ЕФЕКТИВНА РАБОТА СА СВЪРШИЛИ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ,А ТО ЧОВЕКА САМ СЕ Е ПРЕДАЛ.МИКОВ,АКО ЧЕТЕШ ТОВА,ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА.НЯМА ПО-СМЕШНА МИЛИЦИЯ (А НЕ ПОЛИЦИЯ) ОТ ВАС.СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ ПО МАФИЯТА,ПО КОРУПЦИЯТА,ПО ИЗТОЧВАНЕТО НА ФОНДОВЕТЕ,ПО ЗАМЕНКИТЕ,ПО ДАЛАВЕРИТЕ,ПО ДИЛЪРИТЕ НА ДРОГА.ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ГЛУПОСТИТЕ НА ЕДИН ЛУД?
52
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки терорист в началото е жертва. Но това не оправдава действията им. Това че в конкретния случай не се е стигнало до нещо по-сериозно си е чист късмет. Не знам дали съм прав, но ми се струва че разстоянието от това да насочваш зареден пистолет срещу хората до това да гръмнеш някого е съвсем малко. Дори леко трепване за части от секундата може да е причина да го изминеш.
51
0
 
17
 
! Отговори
Веско преди 15 години
сложил си "," пред първото "и" в изречението. Това го знае всяко хлапе от първи клас, но ти си неграмотен и нямаш уважение към българския език.Jerk..
50
0
 
17
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Аха, и пропуснах да спомена за тиксото върху клавиша F5!
49
0
 
17
 
! Отговори
Веско преди 15 години
Абсолютен ***.
48
0
 
17
 
! Отговори
Томов преди 15 години
Имам много познати, които са смачкани от системата, живота, властта и ще изпушат много скоро. Виждате какво става в САЩ (убийствата в детската градина), Белгия (педофила убиец), Австрия (замразените във фризер бебета), с "уж" цивилизованите общества, представете си тука какво ще стане, като почнат да превъртат хората. Трябва да променим системата хора, обществото ни е изгнило отвътре, а миризмата е непоноссима.
47
0
 
17
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Освен, че продължава да си говори с Петко, който така и не се обади, Веско има проблеми с броенето, видях само един коментар с 4 реда, но той е още в началото. И така да обобщим - проблеми с родна реч и математика, двете фундаментални науки, които се изучават от първи клас. Това го знае всяко хлапе, но не и електоратът на "Атака".
46
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Егати и омразата!!!!!Много точно си го написала!!!!За себе си!!!Съжалявам те!!! С толкова омраза и злоба в душата, предполагам не ти е лесно....
45
0
 
17
 
! Отговори
Иво преди 15 години
СВОБОДА ЗА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ !!!
44
0
 
17
 
! Отговори
простак преди 15 години
Де,бре,нали и Ботев е гепил парахода,какво толкова...
43
0
 
17
 
! Отговори
Грънчарова преди 15 години
Абе,каквото и да си пишете/си оттбивате времето/,ще си останете,слепи манипулирани,начукани,неграмотни,рацисти,чалгаджий ,фалшиви,страхливци и чакащи някой извънземен да ви реши проблемите,егати и нацията ,егати и мисленето ,което имате-прости сте,прости сте ,прости сте,няматели огледало да се видите какви *** сте бе,ей чета постовете ви и успяхте да ме убедите ,че няма да се оправите ,като нация и държава-живейте си в мизерия и омраза та вие си я заслужавате,кой ли ви е виновен ха ха ха Атила ли ?????????-мерзавци--плюйте си колкото искате ,пак ,ще сте си същите..
42
0
 
17
 
! Отговори
Гост преди 15 години
"най-успешното" управление на държавата от години насам ......дори и днес сутринта един политически *** от БСП имаше наглоста от екрана на канал 1 да ни уверява че били в края на "най-успешното от години насам управление ".......М да , те "успехите"на определени политически сили винаги по някакъв странен начин водят до изпушване на болшинството от нормалните хора в тази държава , стягайте се - не само протести като на 14-ти ще има , но и случаи като този с пишмян-"терориста" ще зачестяват , неизбежно е , взаимовръзката "успешно управление"- докарани до отчаяние хора е повече от очевидна , още един "успешен" мандат на някои партии и можем да закриваме държавата , то нищо няма да остане от нея.....
41
0
 
17
 
! Отговори
Веско преди 15 години
Петко, колкото и да се напъваш, хонорар няма да ти дам, за да ми редактираш текстовете. Аз пиша и чета много и не винаги имам време да си проверявам всяка изписана думичка, за разлика от теб (може би за това ти трябват 20 минути да пуснеш безсмислен коментар от 4 реда). Особено пък в кутийката за коментари на . Спри с оригиналнеченето, присъщо на ученичка от четвърти клас. Jerk..
40
0
 
17
 
! Отговори
нЕГО ОБИЖДАЙТЕ преди 15 години
Този е агент на албанското контраразузнаване .На времето разкри далаверите на валутният трафикант и измамник депутатът от БСП КИРИЛ ДОБРЕВ.
39
0
 
17
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Следейки развитието на Веско заключавам, че наистина страда от тежко психическо заболяване. Да започнем с очевидното, че отговаря на въображаем герой - Петко. Прегледах целия форум, нямаше човек, който да се е подписал с този псевдоним! Продължава да дъвче буквите в лесни за изговаряне и изписване думи - "четри", което е очевидно следствие от хроничната употреба на алкохол, провокирана от заболяването. Това е синдромът "Атака", не му се поддавайте!