Недоволни полицаи: МВР иска безплатна и безболезнена реформа

Униформените готвят нови протести, обсъждат вариант да се съберат пред парламента
9 фев 2009 21:02,
132
Недоволни полицаи: МВР иска безплатна и безболезнена реформа
Снимка: Булфото

В МВР се опитват да направят безплатна и безболезнена реформа, а такава няма. Колкото по-рано реформата бъде осигурена финансово, толкова по-бързо тя ще стане факт, заяви Илиян Павлов от Контактната група на недоволните служители от МВР.

Той припомни, че политическото ръководство на ведомството се е ангажирало с предложения по 6-те точки с исканията на протестиращите полицаи, но само със средства от бюджета на МВР, освен това не са получени и гаранции за тяхното изпълнение.

“Това ни говори, че правителството не иска да се ангажира с проблемите”, коментира Павлов.

По думите му позициите на полицаите по много от исканията вече са се втвърдили и напрежението ескалира.

На въпрос дали предвиждат бъдещи протести от Контактната група отговориха: “Ще направим много неща, включително и нови събирания”.

Мястото на “събиранията” не стана ясно, но от групата завиха, че има достатъчно служители, които могат да протестират и пред МВР, и пред парламента.

На 17 януари хиляди служители на реда се събраха с ръце в джобовете пред централната сграда на МВР.

Месец по-рано, на 13 декември '08, над 4 хиляди полицаи пушиха в знак на протест в градинката пред църквата „Свети Седмочисленици” в София.  Няколко дни по-късно на 21 декември те пиха и вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наясно ли си колко си *** и ограничен
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като ви опухаха и се правите на мъже у форумите а, мищоци?!Да ви пикам по суратя мазен!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГОРКИТЕ ХОРИЦА ЧЕ КАК НЯМА ДА РЕВАТ,ТЕ СА СИ НЕКАДЪРНИ И НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ТЕЗИ ЗАПЛАТИ СА ИМ ГОЛЕМИ ЗА ТОВА КОЕТО МОГАТ,САМОЧЕ ИМ НАМАЛЯХА РУШВЕТИТЕ ТА ЗА ТОВА ОГЛАДНЯХА И СЕ РАЗРЕВАХА,АКО СА КАДЪРНИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ И ПО ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА-АМА НЕ СА,МОГАТ ДА УБИЯТ АРЕСТАНТ ДА МЛАТЯТ МЛЕКО И ЗЪРНО ПРОИЗВОДИТЕЛИ,СТУДЕНТИ И Т.Н. МАЙ СЕГА ТРЯБВА НЯКОЙ ТЯХ ДА МЛАТИ АМА ТОЙ ЖИВОТА ГИ Е УТРЕПАЛ - ДА СИ ПОЛИЦАЙ Е ДИАГНОЗА...ТА ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА , ОЩЕ С МОЛБАТА ЗА ПОСТЪПВАНЕ КАТО ПОЛИЦАИ ИМ ВЗЕМА АКЪЛА....ХА-ХА-ХА
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E teq u6evi se ulqha ve4e.V taq finansova kriza horata ostanaha bez rabota te za pari prikazvat mi da gi namalqt s 30 % i da im vdigat zaplatite da po4nat nai ve4e ot tiq debeli4kite
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе щом тия не са доволни на немалките си заплаати,2 месечната си отпуска ,ранно пенсиониране ,нисколихвено кредитиране и за капак при изпроводяк по 30000лв. чисто ,кво да кажем ние с гайдите, ние кога ще протестираме ,докато бедните и болните ,ще хранят и носят здравите и богатите, на гърба си , щот новите ви заплати , ще рече нови данъци и нови осигуровки за простоватия народ,че то от де другаде пари, кога ще се осъъзнае ,че и тоя състав е много ,много са им и заплатите,пък и не само тяхните ,въобще как ,става така ,че колокото по обеднява народа, администрацията се множи и иска все по вече п ари, няма ли найнакрая някой да се престраши и да ги сведе до разумните граници
6
0
 
0
 
! Отговори
Мартин Тодоров преди 15 години
Комунизмът е мафия на власт, а мафията е комунизъм в опозиция, а полицаите са мутри в униформи. Някой добре го беше казал "В тази държава цари пълен хаус, само престъпността е организирана" :)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
като искат да стачкуват нека да не идват да пазят на митинга на 11ти февруари.хахахха
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
reketiori i bia4i v uniformi-izmetta na ob6testvoto
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само за пари знаете да ревете. Като сте недоволни и ако сте кадърни ще си намерите по-добре платена работа, ама за *** за зеле на ставате !
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
калпавата кубинка, за никъв *** не става, униформите са отврат
1
0
 
0
 
! Отговори
TAKA,TAKAAA преди 15 години
NO,BOLEEEZNENA REFORMA ZA VAS,TAPANARI,NAI,BOLEZNENATA,SE6TATE SE ,A