Мануела се прибира в Търново

Девойката ще живее с баща си и майка си, които преди време бяха разделени, но сега ще се съберат заради нея
13 мар 2009 07:19,
43
Мануела се прибира в Търново
Снимка: БГНЕС

Мануела Горсова ще бъде изписана днес от ВМА.

С линейка, пострадалата при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, ще бъде откарана в дома си в кв. Картала във Велико Търново.

Преди седмица, когата се прибра от лечение в Израел, лекуващите я лекари заявиха, че момичето е в състояние между комата и съзнанието.

Тогава медиците допълниха, че има надежди за значително подобряване на състоянието й, най-големия коз бил младостта й.

Мануела ще живее с баща си и майка си, които преди време бяха разделени, но сега ще се съберат заради дъщеря си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
kaka преди 15 години
Не оправдавам Ставински, нито, че се е качил зад волана след употреба на алкохол, но бащата на това момиче е за ...затвор, там може да се отдаде на егоистичната си натура-да е жива и здрава майка й
41
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
АХА..НЕЩО ЗАБРАВИХА МИЛИЦИОНЕРИТЕ КОИТО ПУСНАХА СТАВИСКИ СРЕЩУ КИНТИ ПИАН ДА УБИЕ НА ПЪТЯ..НАЛИ ГИ ПАЗИ СИСТЕМАТА..ПЪК И СЕ ОТЧИТАТ НА ШЕФОВЕТЕ СИ..ПЪК И ПРИ НУЖДА БИЯТ МИРНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ..ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА ВИНОВНИ И ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ..НЕКА ПОНЕ ВИДИМ УБИЙЦИТЕ ОТ МВР..ДАНО ДЕЦАТА ИМ ГИ ЗАСТИГНАТ ТЕЖКИ БОЛЕСТИ ТОВА ИМ ПОЖЕЛАВАМ..АМИН
40
0
 
0
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
А дали, ако Стависки не се беше качил пиян зад волана, Горсов щеше да има повод да иска пари?
39
0
 
0
 
! Отговори
защитник на Максим преди 15 години
А с другите като Ставийски какво става? !?!?!?!Знаете ли? Знаете ли колко катастрофи стават,при които пострадалите не получават НИЩО от виновниците ?!?!?!Хайде проследете този случай на днес бг на забила се скапана таратайка с пияндурници,които от едното заведение са тръгнали да си допиват в дискотека : "Пияни се натресоха с кола в боклукчийски камион в ПловдивЕдин човек е загинал, а други двама са тежко ранени ранени при тежка катастрофа, станала в 4,00 часа тази сутрин на изхода на Пловдив в посока Брезово, съобщиха от МВР.Автомобил Жигули, в който се возили четирима пияни мъже, се ударил странично в камион на фирма Чистота. Намясто е загинал пътникът, който е бил на предната седалка в автомобила.35-годишният шофьор на камиона е в безсъзнание. В болница са и водачът на лекия автомобил и останалите му спътници.Инцидентът е станал в района СБА, на завой върху покрития северен канал. Според управителя на Чистота вината е на шофьора на леката кола, тъй като камионът се е движил плътно до бордюра."Знаете ли колко хора се мъчат в адски мъки от болки след инциденти без изобщо и да има заведени дела срещу виновниците? И колко инциденти стават без някой изобщо да е регистирал някога дори. А *** Горсов се е впил като кърлеж в Ставийски и смуче ли смуче ! ! ! Нямаше да разберем за ротативките,ако Миролюба Бенатова не се осмели да изложи видеото с ротативките ! Че и тръгна да я заплашва *** Горсов! Хем иска затвор за Ставийски,хем не спира да увеличава в аритметична прогресия парите,които дължал.
38
0
 
0
 
! Отговори
Отегчен преди 15 години
Аман от тая! Докога ще ни занимават с нея? Има много други в още по-тежко положение. На тях никой не им е помогнал с 200-300 хиляди, които бащите им да харчат.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Максим трябва да е осъден заради щетите - пробация или условно. В затвора няма да има файда да е ,защото няма да може да печели пари. Горсов трябва да лежи в затвора за рекет и измама ! А народа не е зле да го замеря с камъни на някой площад,че се подигра и похарчи чужди луди пари за хазарт ! ! ! За мен бащата на Мануела е повече виновен от Максим !
36
0
 
0
 
! Отговори
sisito преди 15 години
dano se opravi manuela mnogo jalko za neq
35
0
 
0
 
! Отговори
**** преди 15 години
Няма значение кой си и с какво се занимаваш, но направиш ли престъпление в случая катасрофа и убиваш човек, а дугия не се знае дали ще се оправи някога трябва да си понесеш последствията още повече че си употребил и алкохол. Това какъв си,няма значение, пред закона би трябвало всички да са равни!
34
0
 
0
 
! Отговори
иван преди 15 години
много си отворена или отворен все едно, какво заплашваш хората ти какво си пожънала безгрешна ли си?? и ти ще си получиш своето и ти ще умреш като всички така че споко , просто чакай1 не се заяждай, *** на доктор може да ти помогнат за злобата!
33
0
 
0
 
! Отговори
анелия преди 15 години
не твоя работа кой какъв е. най малко на случайни хора бих давала обяснения!!а възмездие не раздавай , това е работа на господ! и нали знаеш каквото пожелаеш може да те стигне!така че ти внимавай! а за мен не бери грижа , аз съм учила и помагам на такива като Мануела. ти с какво се занимаваш ако ти е скучно вън е доста мтъсно излез и поизчисти някоя кофа за *** например! и тук сме да видим какво става с убиеца Максим , той се пързаля нали а вие се занимавате с горкото момиче!
32
0
 
0
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
25, мисля, че не си ме разбрал/а. Не намесвам суеверия, а опровергавам тези от по-долните коментари. НЕ съм съгласна с мнението, че така изкупувала свой или на родителите си грехове. По-долу има коментари с такава тези, ако не си забелязал/а. И смятам, че не е задължително да познавам някого, за да съм съпричастна с мъката му.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 18 номер: Да не си му светил на Максим?
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
24. анелия- и ти ли си мутреса? Споко, никой не може да избяга от съдбата си. Включително и ти. Кой каквото е посял, това ще жъне.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ПИЯНАТА РУСКА ***-УБИЕЦ ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ, МАЙ ОЩЕ Е НА СВОБОДА. КАЖЕТЕ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА
28
0
 
0
 
! Отговори
neli преди 15 години
mnogo losho za blizkite i vse pak koi e vinoven
27
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
да се възстанови след почти 2 г кома. Жалко за младия живот на Мануела. Мнението ми е, че доста време събираше фокуса на внимание страданието на тези хора. А такива случаи има много в България. И това са хора, млади при това. За тях - нищо?? Така ли? Сега ще започнат пак кампании по медиите за Мануела. И сърдитите и родители ще търсят вина, ще упрекват държавата, Здравната каса, институциите и т.н. Ужасна история..
26
0
 
0
 
! Отговори
Nикифор преди 15 години
ТАКА.....ЗНАЧИ...1 ТРУП1 КОМА1 СЪСИПАН ЖИВОТМНОГО КОМЕНТИРАЩИРЕЗУЛТАТ:0ИЗВОД:ПО-ПОЛЕЗНО Е ВМЕСТО КОМЕНТАР ДА СЕ ПРЕВЕДАТ ПАРИ НА СМЕТКАТА НА МАНУЕЛА.ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ОТЧЕТЕ ПРИНОСЪТ И ВРЕДАТА НА МАКСИМ ЗА БЪЛГАРИЯ.ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ЖИВОТЪТ И ДЕЙНОСТТА НА БАЩАТА НА МАНУЕЛАИ ДА БЯХТЕ ИЗЛЕЗЛИ НА 14 И ТОГАВА ДА ИМАТЕ ОСНОВАНИЯ ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕИ ЕДНО МНОГО ВАЖНО КАЧЕСТВО:ДА РАЗЛИЧАВАШ СЪЩЕСТВЕНОТО ОТ НЕСЪЩЕСТВЕНОТОТОВА ОБУСЛАВЯ ФЕНОМЕНА, ЧЕ ЕДНО НЕПРЕДНАМЕРЕНО УБИЙСТВО Е НАЙ-КОЩУНСТВЕНО ОТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО,А НЕ ПЛАНИНАТА ОТ ТРУПОВЕ, ЧИЯТО МИРИЗМА ИЗПЪЛВА НОЗДРИТЕ, НЕ КРЪВТА , КОЯТО СТРУИ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА. ЗАЩОТО КОГАТО СИ В ГОРАТА МОЖЕШ ДА ВИДИШ САМО ЕДНО ДЪРВО
25
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Това са врели-некипели. Не намесвайте суеверия в случая.Освен това твърдо възразявам срещу всякакви изказвания по адрес на Мануела от хора, които изобщо не я познават (номера 2, 11, 22). Вие си нямате представа какъв е бил животът на Мануела преди инцидента и пишете глупости.Е стига толкова!
24
0
 
0
 
! Отговори
анелия преди 15 години
как те нарича тука един приятел! та ти си за лудницата с тия разсъждения! ходела мануела с мутра! е и? та по твойта логика половината свят трябва да е в гробищата, защото кой знае с кой ходят! боже мили пази! направо тука половината народ сте изтрещели начело с теб ***! ти с кой ходиш с плод зеленчукарката ли и си спокоен ! ***! или глупачка все едно дори не си човек, шпросто някакво същество! подобие на максим, който всъщност защо още не е в затвора убиеца???
23
0
 
0
 
! Отговори
Nik преди 15 години
Пише се и се казва Велико Търново! Имам чувството че има много неграмотни хора работещи за . Не за първи път ме ядосвате с вашите писания, особено когато неможе да се разбере за какво става на въпрос!

Спонсорирани публикации