Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани”, предупреди лидерът на ДПС
26 май 2009 09:39, Красимир Ангелов
374
Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба
Снимка: Булфото

“През последните десетина години правим всичко възможно да генерираме позитивна енергия. Ако съм искал да сбъркам само веднъж – съзнателно да сбъркам, България щеше да има друга съдба”, обяви лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на предизборна среща в Хасково.

Според него с омраза политика не може и не трябва да се прави.

"Омразата поражда омраза, подобието ражда подобие, мъстта ражда мъст”, отбеляза Доган.

Лидерът на ДПС посочи, че и на тези избори неговата партия ще бъде пример за позитивно и толерантно отношение.

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани и всички етнически и религиозни групи – с отговорност към самата държава, с възпитаване на едно позитивно патриотично чувство", подчерта  Доган.

Той отбеляза, че за последните 20 години ДПС е обучила цяло поколение млади политици в държавата.

Преди дни в Дулово Ахмед Доган определи партията си като код за сигурност на България, носител на новото в политиката, действаща ценностна система, която привлича младите хора.

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят", обави на митинг в Дулово лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"1. Фанатици са били католиците. Православните християни никога не са правили подобни неща. Също и алианите, ако трябва да сме честни."Приятелю, не си знаеш историята!!!Княз Борис-Михаил (852-889) приема християнството за официална религия. Съпротивата в лицето на някои боляри е смазана жестоко, тези, които не желаят да приемат новата религия, са преследвани и избивани. Княз Борис детронира и ослепява първородния си син княз Владимир Расате (889-893), заради опита му да върне езичеството. Княз Борис I предприема този ход, за да обедини прабългари и славяни, които по онова време имат коренно различни религии.Бунтът на боилите (866) е бунт на част от прабългарската аристокрация срещу княз Борис I заради това, че въвежда християнската вяра в България. Съществуват обаче различни датировки за бунта. Според едни историци това е 865, а според други - 866 година. През 864 година княз Борис I въвежда християнството в България. След като той изпраща пратеници в Константинопол, те са покръстени, а по-късно и той приема християнството. В България постепенно започва да се разпространява новата вяра. Част от прабългарската аристокрация обаче се противопоставя на това. Според нея така прониква византийското влияние в страната, а князът "отстъпва от бащината вяра и чест". Причините за бунта обаче се крият в предаността на тези боили към старите езически вярвания. Техните привърженици от десетте комитата се събират в столицата Плиска, за да започнат бунт, но са изненадани от бързата реакция на владетеля. Петдесет и двама боили са избити заедно с целите им родове. Дълго време потушаването на бунта тревожи съвестта на княза, като той получава опрощение от папа Николай I.Бунтът е единствената пречка пред покръстването на българите. След него започва бързата християнизация на страната.
292
0
 
17
 
! Отговори
Ахил преди 15 години
Доган да внимава какво говори,защото с колкото хора съм говорил напоследък всички до един подкрепят радикалните мерки,така че на хората като им писне ,наистина България може да стане друга и то за един ден и за една нощ.
291
0
 
17
 
! Отговори
284 преди 15 години
слънцето грее еднакво за всичкини..... радвам се ;че мнозинството не мисли като вас
290
0
 
17
 
! Отговори
точа ножа преди 15 години
ДПС - Долна Протурска ***
289
0
 
17
 
! Отговори
незнайния войн преди 15 години
288. - 16:44 - честитки до турцитеОт: македонцитеСрдечни Македонски честитки до сите турци во Бугария Денес кога Република Македония е сардисана од сите страни само Турция е со Македония Македоците и Турците денес са найдобри приятели и Македонскиот и Турскиот народ треба и занапред да се почитуваат и подпомагаат===========================ЧЕСТИТ КИ ДО АЛБАНЦИТЕ...БЪЛГАРСКИЯТ И АЛБАНСКИЯ НАРОД ВИНАГИ СА БИЛИ ПРИЯТЕЛИ. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОДКРЕПЯ НЕЗАВИСИМА АЛБАНСКА ДЪРЖАВА В МАКЕДОНИЯ. *** макета. врат се където не трябва.
288
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
А ПОБЕДАТА РАЖДА ОМРАЗА, ЗАЩОТО ПОБЕДЕНИТЕ СА НЕЩАСТНИ. Всяко нещо ражда нещо... зависи от гледната точка.
287
0
 
17
 
! Отговори
македонците преди 15 години
Срдечни Македонски честитки до сите турци во Бугария Денес кога Република Македония е сардисана од сите страни само Турция е со Македония Македоците и Турците денес са найдобри приятели и Македонскиот и Турскиот народ треба и занапред да се почитуваат и подпомагаат во се и сешто И така треба да биде *** Мустафа Кемал Ататюрк е роден во Битоля и колку уште заедничка история имаме Денес секойдневно се зголемува соработката помегю Македония и Турция на секой план И на економски и на културен и на политички Да не забораваме дека наши Македонски офицери денес се школуваат во воени школи во Турция како и дека самиот Началник Генерал Штаб на Турция е Македонец Уште еднаж до сиот Турски народ било каде и да е низ светот Срдечни Македонски честитки и до Македонците во Бугария
286
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
маумунке мрасна ти точно тва праиш кат използваш омразата и стаха да държиш избирателите си иначе имаш добър пиар
285
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
1. Фанатици са били католиците. Православните християни никога не са правили подобни неща. Също и алианите, ако трябва да сме честни.2. В България почти няма турци - има османци. Това са смески от всички племена и затова нямат никаква култура. Истинските турци са малцина и не са зад Доган. Доган съвсем не е турчин.3. Наистина само бандити и *** стоят за Доган. Той краде турците, но краде и българите. А покрай Доган има и българи, които крадат и турци, и българи. Въобще са едно свинско племе, което трябва да се извхърли.4. Всички *** трябва да разберат, че живеещите в България са БЪЛГАРИ, а не просто български граждани, и когато излезем навън, паспортът ни има еднаква (нищожна стойност). Там спират глупавите пререкания. Време е да се работи за добра и силна България, в която няма да търсим проблемите в търци, ***, българи и прочие, а където са - в политиците и неграмотния им електорат. Разберете, че ако има инфраструктура в М. Търново или Кърджалийско, ще се подобри животът на хората там като цяло, а не само на българи или турци. Ако има мост при Видин, ще е добре за всички, а не само за българи или власи. Ако има магистрали към Сърбия и Македония, ще пътуват всички европейци по - лесно през България и ще оставят пари. Тогава няма да се делим на марсианци и юпитерци.И т.н.Надявам се да го разбирате...Нещата няма да се оправят с говорене на турски, строене на джамии, 'правене *** ***', с 'лош материал' или пишман социална политика..Трябва действия не ала бала...
284
0
 
17
 
! Отговори
незнайния войн преди 15 години
Министрите и министерствата може да са ръководени от Турци;но нали държавата е Българска нали имате контролни органи омразата не води доникаде само ей до такива *** изказвания-------------------------------------- -----------Твоето изказване е тъпо, не моето. Нали преди малко обясняваше, че българите сме такива и такива и затова са ни спрели финансирането. Аз сега ти обяснявам, че ТОЧНО ТЕЗИ ОБЛАСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕТО (ЗЕМЕДЕЛИЕ, БЛАГОУСТРОЙСТВО, ОКОЛНА СРЕДА) са си ТУРСКИТЕ МИНИСТЕРСТВА. Ти ми казваш сега - ама нали имате контролни органи. Демек вие сте умни, че крадете, а ние сме *** - че не може да Ви хванеме , така ли ? *** ОВЦА. Квато е била прабаба ти - такава си и ти. Чаршафосана и първична. Нулева еволюция.
283
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Али Баба, като се замисля религиите май, че са създадени с тази цел! За противопоставяне, войни, омраза и т.н. А филията кой я маже след това? ВЛАСТТА - в лицето на политиците и така наречените духовници от всички религии. Паплачта нека се мрази и трепе с така нареченото етническо прочистване. После религиите проповядвали мир и любов??????? Историческите доказателства не сочат точно това.
282
0
 
17
 
! Отговори
Bo преди 15 години
Toz "karanda6" da ne bi da namira njakakva prilika mejdu sebesi i Atatturk, 4e gi prakva edni takiva...a, to moje da e ot godinkite ve4e.Ako ne bjaha ordite ot "turisti" i intelektualno ograni4enoto tursko naselenie, tozi ba6ibozuk 6te6e da vidi politika prez kriv makaron...O, 6tjah da zabravja...ami da blagodari i na Balgarite, po-to4no BSP i Lukanov deto mu dadoha tozi 6ans.
281
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Признавам че двата етапа на възродителния процес през 80-те години е нещо лошо.Също така е лошо насилтвеното изгонване на повече от 200 000 Българи от Одринско от Турците след 1913г.Ако доган е честен би трябвало да говори и за двата случая и да търси правата и свободите.
280
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
По-добре носителите на чистите и свети български идеали от Атака да ни лъжат и грабят от колкото еничарите на Доган. Ако Атака затъне да загине и България защото българската нация тогава няма да е достойна за святите неща олицетворени от Волен Сидеров.Атака Победа.
279
0
 
17
 
! Отговори
Туркиня преди 15 години
Министрите и министерствата може да са ръководени от Турци;но нали държавата е Българска нали имате контролни органи омразата не води доникаде само ей до такива *** изказвания
278
0
 
17
 
! Отговори
Ali Baba преди 15 години
Нима няма фанатици Християни? Ами кръстоносците ? Тампилиерите ? Нима не са подлагани масово на гонения мюсюлмани а? Защо паметта Ви е толкова къса ? Правилно го е казал папата да , защото все пак Кръстоносците не са успели да избият мюсюлманите и така....Много може да се спори по темата ....Така, че не е добре да се подхваща тази тема. Но факт е , че гореизброените атентати и тем подобни са извършени от Фанатици , като и до ден днешен се поставя въпроса примерно за кулите. Понеже не са много убедени дали кадърът на ЦРУ - Бен Ладен не му е платено да го направи ? Защо в същия ден е нямало нито един евреин на работа ? И много въпросителни има ..НО за Фанатизма религия няма ......Както има фанатици мюсюлмани така има и християни ...
277
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
а на вас ви остава много малко американците да ви изтрият от картата на света :)))
276
0
 
17
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Нагъл . С турците можем да живеем - и те са хора като нас. Но този бандит с каква цел сее етническа омраза? Иска напрежение, за да презареди електората си навярно. Защото вече не го обичат много своите. От 20 години лъже турците в България, а се облагодетелства на техен гръб. Трупа богатство, а обикновените турци живеят по мизерно и от най-големия *** в северна България. Само с тютюн и помопщи не става.
275
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Злоба търсят политици от ДПС. Българските турци са едни от най-трудолюбивите и честни хора. Те ще те посрещнат, ще те нагостят, ще те оставят да преспиш у тях, ако имаш нужда. Такива са и изселниците ни в Турция от Шуменско. Възхитен съм от тях като ЧОВЕЦИ. Политиците ни са с/***, която краде и е за затвора. Тя търси злоба и отмъщение, което не го мислят нито българските турци, нито българите, нито ***, нито евреите, нито арменците и т.н.
274
0
 
17
 
! Отговори
незнайния войн преди 15 години
токувиж тази година ЕС прекрати финанса а догодина може да ви отхвърли и от общността.много сте жалки================Ей , *** ЕС ни спря финансирането, щото начело на Министерствата, които усвояват програмите САПАРД,ИСПА,ОПОС - Министерство на околната среда, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на замеделието - СА ВСЕ ТУРЦИ !!!! Ясно ли ти е сега защо, лоена топка такава !