БГ феновете на Джако се събират пред Народния театър

В 18 часа те ще изпратят идола си с цветя и снимки
26 юни 2009 15:09,
42
БГ феновете на Джако се събират пред Народния театър
Снимка: БГНЕС

Българските фенове на Майкъл Джексън ще се съберат в 18,00 ч. днес пред Народния театър "Иван Вазов", за да изпратят символично с цветя и снимки поп идола си, който почина днес.

В родния фен клуб, който е обединен с привържениците на Мадона, членуват около 460-470 души.

Много от тях са присъствали на концерти на Майкъл Джексън, като най-голямо е било участието им на концертите му в Истанбул през 1993 г. и в Букурещ през 1996 г.

Анна Янкова, ръководител на фен клуба на Майкъл Джексън у нас, заяви, че редовно българските привърженици на Краля на попа са организирали сбирки пред театъра, на които са изразявали подкрепата си за Джексън в тежки за него моменти приживе.

Още по темата
26 юни 2009 01:56
318

По думите й често Майкъл се е срещал с феновете си, когато хареса техен подарък.

Впечатление му е направила картина на момиче от Варна, на която са били изрисувани той и един от синовете му.

Българският фен, подарил картината, е имал лична среща със звездата.

"Майкъл е любов, затова има толкова всеотдайни фенове", отбелязват привържениците му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 14 години
Ходих пред народния театър и съжалявам, че толкова малко хора имаше там.Съжалявам и за това, че пак нямахме никаква организация.Как пък не намерихте една плазма и едни колони и да пуснете песни на Майкъл да се въртят.Вярно че времето беше малко за организация, но...И все пак още има време!
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Анонимен (номер 38), не е истина колко си прав! Точно така е. Точно по рекацията на хората може да се направи правилна оценка що за човек е бил Майкъл Джексън. Той е дарил всеки човек по света с красотата на изкуството си, стига човек да може наистина да го види и почувства. Името, музиката му - те ще са вечни. Както се случва и с изпълнители като Фреди Меркюри - крал на рока, Джексън - крал на попа.
39
0
 
1
 
! Отговори
от38 преди 14 години
Сега слушам и гледам точно клипа "Тhey don`t really care about us" - все едно за нас създаден
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
26, Джако беше истински, за разлика от тези чучела - лицемери нашите управляващи, които вече никойн не бръсне за нищо. Изобщо не се учудвам, че толкова много хора ще го почетат. Той, за разлика от тези никакъвци, ни даде изкуството и обичта си - всичко от себе си! Той създаваше СТОЙНОСТ, за разлика от тях!
37
0
 
1
 
! Отговори
Ния преди 14 години
Лека му пръст и нека почива в мир-спокойствието липсваше в неговия живот!!!!А иначе съм съгласна-дължим поне уважение пред смъртта на човек който беше поп идол и толкова много хора му се възхищаваха!!!!
36
0
 
1
 
! Отговори
На Гнева Детето преди 14 години
абе пак да попотам в този ши.бан скап.ан сайт няма ли един ш.ибан с.мотан *** да ви *** п.тката ***.***,а?Писна ми да чета *** пумярски коментари от незавършили основното си образование елементи.Отдайте поне почит и махнете скапаните и прости коментари,МОЛЯ!Този ЧОВЕК заслужава поне днес и утре да не бъде плют....няма да се повтарям какъв е.ХОРАТА си го казаха и продължават....ЛЕГЕНДА....
35
0
 
1
 
! Отговори
лезбогърл преди 14 години
тея да земат и феновете на Лили Иванова,Алла Пугачова и Филип Киркоров и ще станат с членска маса като на БСП-то
34
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 14 години
OBQVIXA GO SASHTO ZA BOG NA MUZIKATA I BEZSMARTEN.TEZI KONZERTI SHTQXA DA SA GENIQLNI I SHTQXA DA NADMINAT I NAI-SMELITE OCHAKVANIQ NA XORATA.IMA EDIN PROBLEM....TOI NE TRQBVASHE DA SI SMENQ VQRATA.TOZI ARABIN GO E MANIPULIRAL, PREDI DA MU DADE PARI ZA NOV ALBUM.CHERNI SILI SA OTNELI GIVOTA MU .
33
0
 
1
 
! Отговори
gad преди 14 години
vsi4ki 4i4ofili pred narodnia---ha ha ha---
32
0
 
1
 
! Отговори
Фифа преди 14 години
До 28. Никой не го изкарва полубожество, а милиони го боготворят, защото разбират от изкуство. Ти, явно, си този с промития мозък, след като хал-хабер си нямаш какво означава *** му за света на изкуството! И, никога няма да го забравим - както Фр. Меркюри и другите незабравими и велики, пренесли се в Отвъдното!!!
31
0
 
1
 
! Отговори
... преди 14 години
CNN OBQVIXA MAIKAL ZA GENII, ZA NAI-DOBRIQT PEVEZ I TANZIOR NA VSELENATA ZA BSICHKI VREMENA...I CHE TOI SHTE E VECHEN....I AZ SHTE DOBAVQ CHE TOI BESHE I ANGEL.TOI NAPRAVI SVETA SHTASTLIV SAS MUZIKATA SI.
30
0
 
1
 
! Отговори
нели преди 14 години
израстнах с неговата музика и за мен днес е много тъжен ден-не преувели4авам. такова твор4ество и музика пове4е няма да има кой да създаде,затова нека вси4ки злобни съ6тества от милата ми РОДИНА,поне за миг да бъдат по-добри--не е трудно,иска се желание или поне да не бълват толкова злост. Мъ4но ми е 4е в БЪЛГАРИЯ об6теството ни е озлобено стра6но много. В момента живея в Холандия и тук националната им музикална телевизия цял ден излъ4ва неговата музика. Няма по-голям от него-няма и да имаПОКЛОН
29
0
 
1
 
! Отговори
Krassy преди 14 години
Невероятен, изключителен,уникален.Той беше най-великия в света на поп-музиката. R.I.P Jacko!
28
0
 
1
 
! Отговори
до Sasho: преди 14 години
Абе ти го изкара направо полубожество избеленото негърче бе ! Каква личност е толкова тоя !? По-точно беше тоя ?! ...Вие, които тук се прихласвате и го хвалотите, нормални ли сте ? Все едно говорите за Господ ...Защо пък ние, които не харесваме това наречено Майкъл Джексън и аз не мога да го определя какво е точно ... да сме виновни за дереджето на България ?А не сте ли вие с промитите мозъци виновни ! Защо ли ?! Ами, защото се кланяте на всичко, което ви пробутат без да се замислите ...
27
0
 
1
 
! Отговори
Фифа преди 14 години
Изключителен талант! Напълно е разбираемо, феновете да отдадат последна почит към Иконата Джако! За неговия талант през годините много дебати имаше - но той си остана на ВЪРХА до последно! Дълбок поклон!
26
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 14 години
Новинаааа!!! 5 000 събрали се за протест срещу досегашното управление на България, 10 000 събрали се да почетат Джаккоооооооооо.... Извод: Джакооооооо трябваше да е премиер!!!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Промити мозъци преди 14 години
То, ако е да излязат да протестират срещу всички уродливи явления в съвременна България - няма да стане, ама сега за това същество ще наизлязат, ще видите !
24
0
 
1
 
! Отговори
Марто бе майна преди 14 години
Уникален,неповторим.Псувайте го,обиждайте го...той е номер 1,а вие сте завистливи ***
23
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 14 години
По цивилизованата част на планетата не си създава кумир и култ към нищо и никой. Затова загубата на този човек се усеща от по-неосъзнатата част от хората.
22
0
 
1
 
! Отговори
Колчо Слепеца преди 14 години
Джако почина, но не тъжете - той просто отиде в един по-добър свят, където хората са по-отзивчиви и където винаги ще има малки нежни ангелски дупенца под ръка. ....Там наистина ще почива в мир!...със себе си ...и с нас....Той и без това си беше извънземен...просто си отиде у дома.