Мъченията на момичешките банди от Пловдив. Разкрития

Юмруци, полова агресия и нововъведението – пилешки кости
22 юли 2009 20:55,
284
Мъченията на момичешките банди от Пловдив. Разкрития
Снимка: БГНЕС

Пет непълнолетни момичета от пловдивския район "Южен" са измъчвали с пилешки кости своя съученичка.

Те я съборили на земята и пъхали костите насилствено в устата й, разкри пред Dnes.bg секретарят на общинската комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.

"Пилешка кост, оглозгана от куче, взели са я и са я пъхали в устата й. Не са подбирали, просто това им е попаднало в ръцете", каза той.

При друг инцидент деветокласнички пребили с юмруци и ритници своя съученичка на оживено място в центъра на града. Поводът бил ревност.

Просто това им е попаднало в ръцете
"Агресията сред тийнейджърките се свежда до юмручен бой. Често нежната половина тероризира момчета. Не са редки случаите на полова агресия към момчетата", призна още Василев.

Според него сексуалната настъпателност се дължи на порок на възрастта, на крайно разкрепостяване, безцеремонност и пропуски във възпитанието.

"Откровената вулгарност на момичетата към момчетата е в резултат на гледането на порнофилми", допълни той.

Петко Василев разкри още пред Dnes.bg, че в Града под тепетата се наблюдава бум на момичешките банди.

По думите му ключът за момичешката агресия е съществуващата агресия в цялото общество.

"А агресията при децата е отражение на агресията при възрастните. Надделява обаче уличното поведение", категоричен бе той.

Василев призна, че има повишена агресия и жестокост при извършване на престъпления от деца.

Надделява уличното поведение

По думите му спасението е в ангажираността на свободното им време.

В повечето случаи сигналите, които постъпват в комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, имат разпоредителни функции, поясни той.

"Веднъж вече те са преминали през прокурор и идват тук за изпълнение на наказанието, което може да доведе до настаняване на децата агресори в специални възпитателни училища и интернати", завърши Петко Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
0
 
! Отговори
Бургазлия преди 14 години
Не знам дали е от момичешка банда , но е вършила същите простотии. Лично съм бил свидетел преди като беше в средното как тя и още 4-5 приятелки бият беззащитно момиче защото ги "тварела".
242
0
 
0
 
! Отговори
rosi преди 14 години
Ужас, докъде е стигнала държавата ни...Щом родителите не могат да възпитат децата си и да ги научат как да се държат с хората около с си. Наскоро един мой познат, както си вървял по улицата, го нападнали банда невръстни наркомани и хоп в болница човека...Направо да те е страх да вървиш по улиците и денем и нощем.И как няма да са такива днешните деца, често засичам 10 годишни хлапета, как ритата улуци по улиците и псуват на майка...Не сме тръгнали на добре, и няма да се оправим...
241
0
 
0
 
! Отговори
Тобджо преди 14 години
от момичешка банда ли е?
240
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Плачете, неразумни! Вашият цивилизационен избор се отразява във вашите деца!Не е зларадство, съжаление. Защото кратуните ви още не са разумели, че онава, дето идва от Запада не винаги е добро...
239
0
 
0
 
! Отговори
Тобджо преди 14 години
Тедихка от момичешка банда ли е?
238
0
 
0
 
! Отговори
расист преди 14 години
вижте какви ги има, а пък после расистите са били криви!
237
0
 
0
 
! Отговори
mozaka преди 14 години
Ами съвсем нормално поведение - младежите изтяха, нормално е мацките да придобият загубените от мъжете черти! На ви метросексуалност, на ви обезкосмени мъжки ануси! :-)
236
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Наред си, и аз не съм станала агресивна от гледането на порно филми :)
235
0
 
0
 
! Отговори
Achtung преди 14 години
На децата се внушава абсолютна недосегаемост. Ако си позволиш да шляпнеш и ако са му промили мозака имаш среща с полицията. Та очакват ни много много интересни публикации в тази насока. Говоря като човек с опит в "Развити" демократични страни. А тука като се имат предвид още много други фактори, Господ да ни е на помощ. Именно момента с Господ е подценен.Но скоро ще издам книга по този .
234
0
 
0
 
! Отговори
Achtung преди 14 години
В модела нс Демокрацията е заложено РАЗЕДИНЕНИЕ на всички слоеве в обществото за по-лесна манипулация.Също и на семейно ниво. Разни правозащитни организации и ведомства настройват мъже срещу жени, деца срещу родители, и т.н.т Последното е съществено. Единственото ПРАВО на родителите в съвременното демократично общество е да "изхранва" и нищо повече данъкоплатци и лесни за манипулация избиратели.
233
0
 
0
 
! Отговори
Schellenberg преди 14 години
Прав беше Фюрерът,когато пророкуваше,че западните демокрации ще загинат!...На ви сега либерализъм,еманципация и толерантност към плевелите!
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така ще е! Като не могат да изпъкнат със знания, изпъкват с простотии.... Искат внимание, един вид - вижте ни, силни сме!
231
0
 
0
 
! Отговори
polla преди 14 години
bree,za tez *** nqma li,4e tragnali bandi da pravqt.Mom4eta,mai ne6to ne si var6ite rabotata kakto trqbvazatova 6te vi biqt,4e 6te vzemat i da vi iznasikvat
230
0
 
0
 
! Отговори
Съвет от чичо Чвп преди 14 години
Само здравия секс ще ги оправи тези палавници. момчетата станаха много мързеливи и залагат само на ***, докато тинейджърките ще се пръснат от хормони и трябва здраво да се работи над тях. Природата си е природа и трябва да се съобразяваме винаги с нея. Яко клатене, те тава му е цаката! Какви са тезиТВУ и други подобни глупости. Там съвсем ще превъртят и ще станат изпушили извратенячки още по-опасни за обществото.
229
0
 
0
 
! Отговори
ОХ преди 14 години
Такива сбивания и по наше време имаше, но не бяха толкова жестоки и брутални. Просто сбием се, пооскубем се и после пак си пяхме ние. С това за боя отчасти съм съгласна, но да е на време. Незнам ама баща ми ме е удрял един път, дори не си спомням за какво,след това съм се опитвала да не го предизвиквам да ме удря. С майка ми беше по-различно,само от погледа й разбирах,че не одобрява дадени мои действия. От учителите направо си ме беше страх, а от полицаите да не говорим. Времената бяха други.
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз смятам, че трябва да се върнат ТВУ-тата. В крайна сметка има и добри деца и те трябва да бъдат предпазени от агресията на тези хулигани.
227
0
 
0
 
! Отговори
Летец изпитател преди 14 години
Каквито сте вие, такива са и децата ви- ***! Между другото за такива жени и момичета не важи правилото, че жена не се бие.
226
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А, не се тревожете за тези хубавици! То в животът всичко се връща. Сега се правят на много велики, ама един ден ще има да ги подритват на околовръстното! Всеки си намира майстора рано или късно! Спокойно!
225
0
 
0
 
! Отговори
митака преди 14 години
Защо пък полова агресия???
224
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
Първо трябва да се хвърли един сериозен бой на родителите, после на децата им