Видях убитите Белнейски и убийците!

Учителката Калина Янева е готова да свидетелства в съда
4 авг 2009 17:04,
137
Видях убитите Белнейски и убийците!
Снимка: БГНЕС

 

Учителка от Пазарджик твърди, че е видяла телата на убитите сестри Белнейски и е готова да свидетелства в съда.

Показанията на началната учителка Калина Янева вече са снети в полицията, твърди БГНЕС.

Според разказа й тя е видяла момичетата живи на 28 януари 2006 година в къща до нейния дом на улица "Граф Игнатиев" в Пазарджик.

Те оказвали съпротива на двама мъже, които насила ги карали да влязат в частния имот.

По думите на Янева, когато за втори път минала до същата къща два дни по-късно, тя видяла телата на момичетата в багажника на лек автомобил, завити в найлон.

Двамата мъже правили опит да затворят багажника на колата, а единият от крайниците на сестрите пречел вратата на багажника да бъде плътно затворена.

Янева е готова да бъде разпитана в рамките на съдебното производство по делото, в случай че семейство Белнейски я призове като свидетел.

"Учудваме се от изнесените в медиите информации", обяви говорителят на Окръжна прокуратура – Пазарджик, Снежана Стоянова.

Още по темата

Майката на Роси и Хриси опроверга слуховете и различните версии за убийството на дъщерите си.

“Омръзна ми да вярвам на измислици. Истината е много различна“, заяви тя.

Белнейска обясни, че лично се е срещала с Калина Янева, според която обвиненият за убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев е имал съучастник.

Тя не пожела да уточни какво са говорили, но определи твърденията в медиите като измислици. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
naj-veroiatno daskalurvata e zaklala 7 koko6ki , sled koete si e oprala gastite sled koeto e po4erpial ubiicite s *** i kylki
99
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
А нали се сещаш, че може да са я видели как гледа и да са и подшушнали да си мълчи...
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Значи ако е вярно това, което казва, излиза че тая *** е гледала как насила натикват момичетата в някаква къща и си е затраяла. И нищо чудно да е истина - в България всеки си трае. Щото сме пу**и.
97
0
 
0
 
! Отговори
там някаде си...... преди 14 години
А аз си мисля защо не се е обадила там кадето трябва, още когато е забелязала момичетата да се съпротивляват? Не че ви обвинявам Госпожо, но просто е имало някакъв шанс да предотвратите това УБИЙСТВО! Нямате ли съвест?
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой друг от форума да е виждал нещо ? :)
95
0
 
0
 
! Отговори
1111111 преди 14 години
Платили са на даскалицата за да промени хода на делото.Какво - теория на конспирацията ли ?!!!Не ! Просто БЪЛГАРИЯ !!!!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
stiga si lagala be....sega li nameri da go kajesh????????
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
-Видех, видех !-Кво виде бе ?-Как един се правеше че работи и чекаше да му мине.-После видех как един сам се бута у трамваю щото бил сам.-И братоубийствена война видех не ме питай кво е то е : шоп - цепи дръвник -А бе мани не ми се разшравя повече :)
92
0
 
0
 
! Отговори
някой си там... преди 14 години
Защо като ги видя завити в найлон в багажника, не се обади където трябва?Това ли се нарича 'граждански дълг'?На такива неща ли учите децата, даскале?
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
KVA E PRICHINATA???
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
разкажете нещо повече за Петърнейчев
89
0
 
0
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 14 години
Освен това няма случайни работи в този свят. Защо сега? Ами много просто в момента Петърнейчев е в лоша ама много лоша позиция предвид че неговите дружки не са вече в власта и е абсолютно очаквано да извади някой коз който да забие разследването в девета глуха. Очаквайте още подобни циркове.
88
0
 
0
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 14 години
Аве *** вие съвсем ни взехте за балъми. След толкова години решава да свидетелства??? Освен това си мисля че ако потърсите из нета предполагам ще попаднете най-вероятно че тази жена е замесена по някав начин с Петърнейчев което пък обяснява поведението и към момента.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И ако е вярно, защо чак сега.Това пак доказва, че българите са големи мишки...в други държави това не е така!
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защооооооооо
85
0
 
0
 
! Отговори
САС преди 14 години
незнам вие какво мислите за случая но лично аз мисля че е СТРАШНО да стават такива безчинства и показни самоубийстваи инфаркти където всеки 5 му е ясно че държавата прикрива някого а резултат НИКЪКЪВ. СТРАШНО Е ХОРА
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не пич нещо като сериала "Изгубени"
83
0
 
0
 
! Отговори
допълнение от митко преди 14 години
ИСТОРИЯТА С БЕЛНЕЙСКИ СТАНА КАТО ИСТОРИЯТА С ДОСИЕТАТА - ЩЕ ИМА ДА ГИ ВАДИМ И РАЗМАХВАМЕ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА И ДА ПЛАШИМ ГАРГИТЕ С ТЯХ,А НАЙ-ВИДНИТЕ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ОТДА-А-А-АВНА СА "УВАЖАВАНИ"(.....) ОЛИГАРСИ И МУЛТИМИЛИОНЕРИ... БОГ ДА ГИ ПРОСТИ БЕДНИТЕ МОМИЧЕТА,ЕДИНСТВЕНО!
82
0
 
0
 
! Отговори
Стефан Димитров преди 14 години
Не казвам, кой е седмият труп свързан с делото Белнейски, за да не стана аз осмият Дата: 01-04-2009 21:01Скандалният таен видеозапис на сестрите, появил се наскоро, бил заснет с мобилен телефон, няколко дни преди сестрите да бъдат убити. На него се вижда, как те вървят по заснежена пътека в курорта Свети Константин към мотела на Георги Петърнейчев. 7 трупа има вече покрай мистериозната смърт на сестрите Белнейски.Когато биват убити сестрите, Петърнейчев бил зам.- министър на транспорта, а сег е областен управител на Пазарджик. Майката на момчетата заявява, че е знаела за клипа още преди три години, но когато зам.- кметът на Пещера Атанас Стоилов и показал кадрите малко след убийството тя не могла да разпознае дъщерите си. Казала, че момичетата приличали на тези от клипа, но нямали ски- екипи.7 трупа има вече покрай мистериозната смърт на сестрите Белнейски, казва Стоилов. Ски- учителят Димитър Юруков, умира няколко месеца, след като е дал интервю за Би Ти Ви и казва, че е давал ски- уроци на сестрите. Димитър работел в хижата на Петърнейчев. Овчарят, намерил телата, също не е жив вече. Частният детектив Енчо Танчев, нает от Фани Белнейска, получава инфаркт, малко след като заявява, че е на верен път в търсенето си. Един ***, който върши черната работа на Петърнейчев, също умира мистериозно..от инфаркт. Говори се, че той е поредната жертва, знаеща за случката. Свидетелят на катастрофата, която Петърнейчев прави пред старчески дом в село Главиница, изчезва ненадейно. Професорът, направил експертизата, се самообесва на катерушка- изклюително странно действие за интелигентен и разумен мъж. Шест жертви досега! Няма да коментирам, кой е седмият, за да не стана аз осмият!
81
0
 
0
 
! Отговори
митко преди 14 години
АБЕ,НИЕ ЛИ СМЕ ЛУДИТЕ,ИЛИ ТЕ?!?!?! ТАЗИ СЦЕНА С ТЕЛАТА В БАГАЖНИКА МИ НАПОМНЯ *** КОМЕДИЯ С ДЖИМ КЕРИ ИЛИ ЛЕСЛИ НИЛСЕН В ГЛАВНАТА РОЛЯ - СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ?!?! ТО НЕ БЯХА ВЕРСИИ,НЕ БЯХА ДИВОТИИ!! КАЗВАЙТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ УБИЕЦ,ОТДАВНА Е ИЗВЕСТЕН,СЪС СИГУРНОСТ!!! ЕДИН ДЕН ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОПОВЕСТЕН...