Скопие: Не ни се месете за Спаска

Македонското външно министерство отхвърли протеста ни
5 авг 2009 16:00,
763
Скопие: Не ни се месете за Спаска
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

 

Македонското външно министерство отхвърли протестната нота от страна на България за случая с арестуваната Спаска Митрова от Гевгелия.

От Скопие посочват, че двете държави не трябва да позволяват злоупотреба с гражданство и с паспорти като алиби за бракоразводните проблеми.

„Очакваме българските власти да се дистанцират от тази класическа манипулация с човешки съдби, тъй като отношенията между двете приятелски страни не трябва да бъдат заложници на хора, които искат покритие за своите семейни разногласия и престъпни действия”, пишат до българските си колеги от македонското министерство.

Още по темата
От миналия четвъртък Спаска Митрова е в затвора "Идризово", където излежава тримесечна присъда за нарушаване на правото на бащата на детето й редовно да посещава тяхната дъщеря.

Случаят с арестуваната 23-годишна жена, която има двойно гражданство – македонско и българско, продължава осми ден без положителна развръзка.

И до днес родителите на Спаска Митрова нямат информация за отведената от македонските социални служби внучка – Сузана.

2-годишното момиченце е с бронхиална астма, лекарствата му са останали вкъщи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


763
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
до 1,нямаме танкове нали им ги подарихме ;)... един вид им дадохме кардбланш да ни говорят така
5
0
 
0
 
! Отговори
Ty154 преди 14 години
E, kato sa я отхвърлили нотата си има други методи ... трябва твърдост и сила-стига гавра с българите по света, особено в тази македония за какви се взимат. Я и министърът на българие в чужбина да е задвижи, я малко властта да защити жената и международен шум да стане, та макетата да видят ЕС през крив макарон.
4
0
 
0
 
! Отговори
Make преди 14 години
Бе тия македонци много отворени се оказаха. Ако се хванем само Сандански и Петрич да се съберем за едно денонощие ще ги изнесем от картата C:
3
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Поредното доказателство за това, че "македонците" са пълни ***!Сега с удоволствие ще гледам как надигащото се албанско малцинство ще им разцепи смешната държава!
2
0
 
0
 
! Отговори
alankulu преди 14 години
za jalost nie nqmame tankove dadohme gi na maketata
1
0
 
0
 
! Отговори
boby преди 14 години
Абе какво безвизово влизане за тип бе, какъв Европейски съюз? Дее.ба и шовинистичните к.о.пелета, я бодлива тел на границата и да ходат да се оправят с гърците да ги вида. Такова нещо никъде няма - затвор щото не давала на бащата да си вижда детето, некъв пияница сърбин западнал.