Покрай чалгата един магистрат пропял на Красьо

Жена ми е текстописец в Пайнер, оправда се Димитър Захариев
30 окт 2009 07:34,
69
Покрай чалгата един магистрат пропял на Красьо
Димитър Захариев. Снимка: oppleven.hit.bg

"Съпругата ми е текстописец на Пайнер и пише текстове и за приятелката на Красимир – Магда. Това доведе до установяване на семейни отношения в тази насока и обяснява честите ми разговори с него".

Така зам. окръжният прокурор на Плевен – Димитър Захариев, обясни сводката на ВСС, в която и той фигурира като магистрат в близки отношения с Красьо.

От разпечатките на GSM-те се оказва, че той е един от рекордьорите, бъбрил си с плевенския бизнесмен – цели 104 разговора.

Магистратът обяви още, че запознанството му с "кадровика на съдебната система" станало в компанията на други магистрати и висши полицейски шефове.

Димитър Захариев спрял да си говори с Красьо това лято, когато бил обявен конкурсът за началник на Окръжната прокуратурата в Плевен, в който и той участвал.

Прокурорът подчерта, че не му е било необходимо някой да лобира за него, защото за полугодието е първенец в държавата по внесени обвинителни актове.

Само преди ден 13 магистрати попаднаха в списък на ВСС заради контактите им с Красьо.

Още по темата

До момента едва четирима са подали оставки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
GNUSLYO преди 14 години
TOVA 4E SIM PLE6IV NE PRE4I I DA SIM GNUSEN!
67
0
 
0
 
! Отговори
една бг преди 14 години
всеки път все си дразкаме едно и също и на кого ли му пука.няма оправия в тая бг.за какво общество да говорим,имали го.хората са обезверени.полагаш квалифициран труд за някакви си 500-600 лв.децата ни как ще се справят.казват всичко идва от семейството,ок,като няма пари,а детето си не можеш да го изолираш от света.където и да се обърнеш трябват много пари ,а как да стане това.
66
0
 
0
 
! Отговори
манол преди 14 години
Първенец по внесени обвининия?Може...-за откраднати 2 кокошки и тем подобни,сигурен съм че не е внесъл нито едно обвинение за корупция или далавери,честито на 'първенеца',то в нашата държава благодарение на такива първенци сме на тоя хал!
65
0
 
0
 
! Отговори
проКУРор преди 14 години
Ваййй,тоя бил голям чалгаджия?
64
0
 
0
 
! Отговори
Венелин Ганев преди 14 години
Магистрат чалгар,с жена чалга типаж и обкръжение чалга стайл..какво да ви кажа..просто ми се повръща!!
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
правосъдието е с развитието на личинка
62
0
 
0
 
! Отговори
Димитър Прокурора преди 14 години
Е-хора , не виждате ли на снимката, че съм махмурлия, нали с Красьо кьркютук пияни правим заверата - тия дела ги вкарах, да изнудваме подсъдимите. Те обвинители, подсъдими и без тва се сменат,глеам ги един ден го съдят , другия ден той съди... що да ги не бръснем с Красьо. Не пипайте жената!!!! е къв стих избара вчера: П..ката ми е космата , със петима искам във кревата!Яворов семки да чопли..... поетеса голяма е тя
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво, цялото семейство работят за "напредъка" на Българската Нация. Жена му допринася за развитие на българската култура (всяко момиченце си мечтае един ден да има цици, големи, големи, и да си ги показва по дискотеки и кръчми, като кака си Андрея), пък той спомага за бизнеса, щото ако влезнат в затвора яките батковци, кой ще купува на каките с големите цици колички, кой ще им плаща клипчетата...Браво сем. Захариеви, имате основна "заслуга"за поминъка на България-КОНТРАБАНДАТА И ПРОСТИТУЦИЯТЯТА
60
0
 
0
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 14 години
До плешивия пич от снимката: не забравяй, че ченгетата послушват всичко...затова и ти си там заедно с всичките ***...А затова, че си рекордьор по внесени обвинения - те използват такива като теб за съсипване на конкуренцията - нали за това са дали кинти за теб - да разчистиш терена...И последно - аре да видиме дали след орстраняването ти ще си така "семейно" активен с Красьо и подлогата му Магда???
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тези са виновниците да сме в преход 20 години, законите да не важат за политиците и богатите! Дано Борисов да успее да въведе ред сред самозабравилите се *** и "олигарси"!
58
0
 
0
 
! Отговори
shit face преди 14 години
това плешиво гейче ако имаше пак Народен съд го отнасяше.....
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** са виновни- ***......мка ......Ви. Ха х ахахахахахахахахахахаха
56
0
 
0
 
! Отговори
raven преди 14 години
добре си го казал, само дето в държавата останаха малко "граждани" , дори са на изчезване; имам предвид гражданин като член на гражданско общество, хора които имат визия за бъдещето, работят за общото благо и просперитета на поколенията, знаят какво е чест и достойнство и не ги продават за пари;масата от хора са ***, морално и физически...
55
0
 
0
 
! Отговори
Азис преди 14 години
Те това е казвам ви . Чалга FOREVER!!! дори прокурорите са фенове.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
da da, goljam smjah - "tvor4eski prozes" :D oh tez intelektualzi !!! kak ne go beshe sram toja da si priznae, 4e zena mu e "texter". az umiram ot smjah :D :D :D
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
a, sja mi stava jasno otkude se 4erpi vduhnovenie za chalgarski ploski tekstove - direktno ot politizite - i te sa ploski i zini4ni - pulna parodija. ( 4e 4ak njakoj seriozno moze da se zanimava da pishe po profesija psevdo-stihove!!!)
52
0
 
0
 
! Отговори
sokol преди 14 години
"Всичко българско и родно любя,тача и милея!"Много хубаво е казано от поета,но май се оказа ,че тези нямат нищо общо с България.Язък!Иначе всеки обикновен българин би се срамувал от такива мамини "недоносчета".Жалко е обаче,че никой не се интересува от нас обикновените граждани.Ивсичко ще си върви по-старому,защото всеки ,който е хванал кокала не го пуска.
51
0
 
0
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Оркестър "Краската и Висшите ***" Ви канят на мега-премиерата на новия си турбо-макси-сингъл хит, който заля цялата вселена - "*** съм мамо - искам с *** да бъда"! Специалисти доверяват, че това е само първия от многото мега-хитове в албума "Магистрати по раирани пижами"!
50
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
Мууууахааххахахахахахахахахаха!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
ае бе?! преди 14 години
Сигурно другите прокурори (или жените им) са копмозирали музиката на красьовица,затова са дрънкали толкова много с красьо!??? Не,че нещо...!