Единият Васил платил, дирят парите на другия Васил

Азис декларирал 1 млн., НАП търси доходите на Кеца
1 дек 2009 07:09,
71
Единият Васил платил, дирят парите на другия Васил
Снимка: Булфото

Азис, Анелия, Глория, Ивана, Камелия, ДесиСлава, Преслава.

Това са само една част от родните фолквеличия, попаднали в капана на НАП, който приклещи 16 звезди на естрадата и фолка за недеклариране на доходи.

Сред останалите имена се тези на примата на родната естрада Лили Иванова и това на колегата й Васил Найденов.

Част от имената във фолка декларираха чрез медиите, че съвестно са подавали декларации в НАП с парите, които са печелили от концерти и участия през 2008 година.

Още по темата

Оказа се че първенецът сред тях е Азис, който обяви, че за миналата година е декларирал доход от над 1 млн. лв.

Куриозното обаче е декларираният доход на една фолкпевица – 86 хил. лв. за 2008 г., при положение че хонорарът й за едно участие е минимум 6500 лв.

Лили Иванова също обяви в декларация, че не се притеснява от проверките на данъчните, защото всичките й пари са старателно описани в писмо до НАП.

Не така обаче стои въпросът за другата легенда на естрадата – Васил Найденов, за когото от НАП съобщиха, че не е подавал декларация цели 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НАПРЕД, ЧАЛГАТА Е ......ДЕГРАДАЦИЯ! АМА ВАЖНОТО.... ДА ТИ Е ВЪТРЕ!
49
0
 
0
 
! Отговори
Социолог преди 14 години
Нормална държава ли е тая, в която ***, *** и мутреси с основно образование *** ***-турски песни и получават милиони за това? Нормално ли е всички медии да ни заливат с тая помия, а в същото време да ни казват, че сме европейци? Нормално ли е интелигенцията ни да се подмазва на чалгарите? Кой им даде зелника?
48
0
 
0
 
! Отговори
ОДИСЕЙ преди 14 години
Да си гледат работата - да пеят и да плащат !
47
0
 
0
 
! Отговори
VUTE преди 14 години
Be ne znam s pevcite dali shte napalnijat haznata, ama ako se hvanat s advokatite - moje i da stane rabota - kakvi pare se krijat tam - dana4nite ne sa i sanuvali......
46
0
 
0
 
! Отговори
Банчо преди 14 години
Баба Лили пак изби рибата :) написала писмо до НАП хитрушата и си решила проблема, само дето в НАП писма не четат а искат декларация и плащане на данък.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я, сега прочетох 19-ти, ако е вярно това си оттеглям похвалните слова за Азис.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво, Азис! Може да си ***, ама излезе по-почтен от всички други. Браво! Ще взема да прегледам какво пееш. Онзи кукузъбел Лили Иванова да не се прави на това, което не е. Плащала била. Че тя е пословично стисната. Ако не беше, поне едно дете щеше да вземе да отгледа с тези пари, които има.
43
0
 
0
 
! Отговори
ааа преди 14 години
Азис е декларирал и платил данъци за почти един милион доход. Разбира се, видно е, че е имал участия.А така ли стои въпросът с Лили Иванова и Васил Найденов? Къде са техните мегаконцерти по стадионите, къде е тяхното телевизионно шоу с огромен рекламен доход?Нека не обиждаме преждевременно хората от естрадата, които са го закъсали материално.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Евала на Азис. Ще взема да си поповдигна мнението за него.
41
0
 
0
 
! Отговори
до 33 рики преди 14 години
каква швейцария?Ако всеки си плати данъците, няма с какво да му остане да си храни децата, за това пък ще пълни сметките на СерГей, Масларова, Овчаров, Доган, ....Забравихте ли само до преди няколко месеца как лапаше триглавата ламя.А гладния мадридски лешояд, не стига, че папкаше от бюджета, а не смогваше и горите да сече.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мразя чалга Но му свалям шапка на АЗИС ако е платил данъци върху 1милион. Спремо другите е направо светец
39
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
vasko cigan4eto za da obiavi 1 mln leva danuk zna4i e prepral pone 10 mln moje da e black *** ama ne e prost *** a i izkarva dosta pove4e ot vasko kecaa baba ti lili e za zatvora ...i neinia honorar ne e pod 25000 za u4astie ....aide stiga s tias primi balerini i folk divi...gloria su6to ima za deklarirane ..niama po stisnata ot trimogilskata pru4ka !!!
38
0
 
0
 
! Отговори
: Алпа Чино преди 14 години
най накрая но давидим дали ще има осъдени изобщо че напоследък само шум за нищо
37
0
 
0
 
! Отговори
от 36 преди 14 години
Хаха,сега прочетох коментара на 19...Еми връщам си предния коментар назад :)))Какво да кажа,поредното доказателство,че първото впечатление често лъже :) В нашата държава с пълна сила важи правилотода не вярваш никому или простонародно казано"Всичките са маскари" :)))) Лек ден на всички!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мразя чалгата и колкото и неприятен да ми е Азис,с чито сърце мога да кажа,че ми изглежда като добър човек-открит и добродушен,за разлика от останалите фолк фурии.Е,може да е маска,то знае ли човек,но за момента съм по-склонна да виждам доброто в него.Горната статия показва,че има и някаква съвест.
35
0
 
0
 
! Отговори
Пеев преди 14 години
Хан Кардан или Хан Кардам българино!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
лилито го написала в писмо към данъчните. ами данъчна декларация няма ли за това?сигурно те с кеца са свикнали в тази държава само по гръб и някой им е длъжен за всичко (разбирай данъци те не дължат)сори майка, ама след като сам си плащам данъците, да бъдат така добри и те да го правят. най-просто е да си увеличат цената на билетите с 10% :)
33
0
 
0
 
! Отговори
рики преди 14 години
Браво на Азис !!! Всички говорят такъв бил онокъв , но накрая затвори устите на всички, оказа се , че Азис е честен данъкоплатец- естественно не на 100% , но все пак не е измамник ,като всички останали !!! Нашата държава ща стане една малка Швейцария на Бълкааните , ако всички сиплатят данъците само за 10 години назад и си декларират всички доходи .
32
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
мечтай си да е само 1 млн, според мен са доста повечко поне 3-4!
31
0
 
0
 
! Отговори
Хан Кардан преди 14 години
Не бих се изненадал ако се окаже, че Азис е един от най-честните българи!