Горещ февруари в Равда

Сблъсъци между полиция и студенти от НСА заради спор за земя
1 фев 2010 17:50,
129

 

Студенти от НСА, водени от ректора, се бориха с полицията, за да не допуснат разрушаването на портала на базата на академията в Равда.

За земята, върху която е построен лагерът, от години има спорове, че е на частни собственици и е реституирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
АХ ах преди 14 години
Много " реститути" се навъдиха! Сигурно на някой софиянец / с твърде дебел портфейл/ баща му или дядо му са имали" плодородни " нивички на пясъки или в дюните. Безумие ГЕРБерско и сие на бат ви Бойко.
31
1
 
0
 
! Отговори
Уркото преди 14 години
Така е, ШОПИТЕ ***!!!
30
1
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
НА ШОПИТЕ НЕ ИМ СТИГА САМО СОФИЯ.ИСКАТ ДА НАЛАПАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.ЕГАТИ И ЛАКОМИЯТА.
29
1
 
0
 
! Отговори
Бургазлия преди 14 години
Софиянци, доло ръцете ви от нашето черноморие. Стига сте ревали. Не ви ли стигнаха уж наследническите ви хотелчето/ като този на Милен Велчев и други подобни, сараите на Доган/. Оставете това, което нашите бащи и майки от залъка са си отделяли и за нас. Все за вас всичко е лошо/ справка - днешното предаване по Би Ти Ви за новия сняг/ Та в Бургас да не е по хубаво? Но тук съшо са ГЕРБерите на власт. Нищо не се разчиства. *** си стои, а *** рповят и изхвърлят на земята. Съвест нямате ли?
28
1
 
0
 
! Отговори
belle преди 14 години
Тези "реститути" се появиха с демикрацията. Никога там не е имало частни имоти, били са мочурища и изведнъж се появиха " наследници" за Слънчев бряг, Равда и къде ли не. Алчността на хората там няма край. Да не забравяме "реститутите" на Иракли- готови да изсекат природата и да унищожат, ама да спечелят. Че и крадливото правителство на Симеон бяха купили
27
1
 
0
 
! Отговори
Несебърец преди 14 години
Aз съм от Несебър и града не го развалиха местните. Софийските кучета съсипаха Съни Бийч, застроявайки и престроявайки го. Мръсните ченгета и мутренските им *** си изпраха парите строейки хотели, унищожиха целия район тия маймуни. Същото и на Златните, същото и на Елените, пловдивското псе Ветко Арабаджиев огради целия плаж, не може пиле да припари все едно пясъка е на дядо му. И Генерала и всички *** дето са отгоре знаят много добре какво става, обаче си пасуват.
26
1
 
0
 
! Отговори
мутрата преди 14 години
едно време ни хранехте,сега требва да ви бием и пак ни храните!да живее спорта,в това е проблема на таз държава!ако имаше повече мутри нямаше да има и проблеми!повече данъци ще плащате за да има спорт(мутри)аре бегай да бачкаш и умната щот ще ядеш бухалката на мария гигова селяци!
25
1
 
0
 
! Отговори
аз_бе преди 14 години
Просто и ясно: тва са еничари. Смърт за ушев.
24
1
 
0
 
! Отговори
родолюбец преди 14 години
Защото всичко в тази държава е такова - пошло и печалбарско. Защото приоритетите на държавниците ни са също такива. Ей затова няма кой да ни разплаче вече на "Мила родино!"
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
4"Абе НЯМА ДЪРЖАВА ! Разрушиха ТКЗС-тата сега наред е българският спорт !" Ако знаеш какво проклятие за България бяха комунистическите ткзс-та никога не би се обадил в защита на такава уродлива форма на нестопанисване на земята.Тази беше причината за празните магазини и гладни хора купонна система.ПРАЗНА КОМУНИСТИЧЕСКА КРАТУНА.
22
1
 
0
 
! Отговори
мутрата преди 14 години
до 15 кажете му на тази овца ,че съм го уволнил!нема да му платим и да мре при кофите за ***!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Миналатта година на 14 януари биха майките, когато протестираха заради ниските детски надбавки. Преди 2 години бяха бити протестиращи миньори и животновъди. Явно днес е бил ред на студентите... Това е истината- днес беше посегнато на студентите бъдещият елит на България!
20
1
 
0
 
! Отговори
Море преди 14 години
Точно там ...стана най *** плаж ,който може да си го представите Алчни селски *** !!! всичките *** се стичат точно на потъналият кораб .....и *** се цанбуркат ...една стотинка да е цената ...не стъпвам там ! Стройте прости селяци ...стройте !
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
12"Номер 10- в гърция не пращат полиция, защото грък за гръка е брат"Не пращат ли не пращат ли .Ами как гръцките полицаи убиха момчето предната зима. А не биха ли тези дето разрушаваха банки и палеха коли.Братя ама друг път.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
номер 18 ти какъв си,а-щом не си българин какъв си
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 12 Ходи да се прегледаш.Не пиши глупости.Банаха ми предния коментар до теб.Бях обяснил и друго какво може да направиш,но тези път няма да го пиша.
16
1
 
0
 
! Отговори
мутрата преди 14 години
стой си гладен на кокалестия ***!утре че те изгоним и нема да ти платим гладна мишко!
15
1
 
0
 
! Отговори
Уркото преди 14 години
Ако не кликне там, ще кликне на *** в ***, обитак
14
1
 
0
 
! Отговори
мутрата преди 14 години
ама стига дееееееееее..........какво е това покажи коментара?ами ако овцата не кликне там?
13
1
 
0
 
! Отговори
мутрата преди 14 години
прав си брато!едно време ни хранехте,сега требва да ви бием и пак ни храните!да живее спорта,в това е проблема на таз държава!ако имаше повече мутри нямаше да има и проблеми!повече данъци ще плащате за да има спорт(мутри)аре бегай да бачкаш и умната щот ще ядеш бухалката на мария гигова ***!