Горещ февруари в Равда

Сблъсъци между полиция и студенти от НСА заради спор за земя
1 фев 2010 17:50,
129

 

Студенти от НСА, водени от ректора, се бориха с полицията, за да не допуснат разрушаването на портала на базата на академията в Равда.

За земята, върху която е построен лагерът, от години има спорове, че е на частни собственици и е реституирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Номер 10- в гърция не пращат полиция, защото грък за гръка е брат. Днес дори представители на българския бизнес не бяха допуснати да влязат в Гърция, за да разговарят с протестиращите-информацията е от медиите и е отпреди 1 час. А тук гледай какво става със българските студенти! Хора, които защитават спортната база на НСА. Полицаите трябва да са на страната на студентите, на ректора на НСА! В гърция полицаите трета седмица пазят фермерите им, а при нас какво става-чети
11
1
 
0
 
! Отговори
така преди 14 години
бабата има мечта, да стане и тя милионер. нека и е, да стане, и това местенце ще бъде залято с бетон, и ние НЯМА да ходим там на море. но след години ми е чудно кой ще плаща за разрушаването на тези бетонни джунгли, аз няма да плащам. несебърските *** да си оправят бакийте!
10
1
 
0
 
! Отговори
закон има преди 14 години
ти луд ли си, малко ли се биха с полицията в Гърция?Не я пращат, защото ще има убити.Защото там полицията в такъв случай щеше да бие и арестува, а тълпата да отвръща. тук полицията като гледате без един бит и ранен изпълни законовите разпореждания - има съд, съдиите вземат по 5000лв заплата, те решават. полицая изпълнява, както и гражданите.
9
1
 
0
 
! Отговори
nikola преди 14 години
кореняците от несебър ще си останат със ш**** бетонна джунгла, която си направиха... хайде да го бойкотираме този град, защото така или иначе вече не става за почивка.
8
1
 
0
 
! Отговори
NSA преди 14 години
Oni6tojiha vsi4ki studentski morski bazi za da stroiqt neobitaemi hoteli. Na NSA e edna ot poslednite. E nema da stupq pove4e na na 4ernomorieto a vie 6te zaginite ot sobsvenata si al4nost i prostotiq
7
1
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Исках да кажа хубао, не хулао...хи...
6
1
 
0
 
! Отговори
kiro преди 14 години
sram sram tova e bulgaria
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе в Гърция не си и помислят да пратят полиция срещу протестиращите. В гърция фермерите блокираха дори границата-и гръцката полиция не е изпратена срещу фермерите-в гърция е немислимао грък да отде срещу грък. А у нас-ако дръзнеш да си недоволен--четете какво става!
4
1
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Абе НЯМА ДЪРЖАВА ! Разрушиха ТКЗС-тата сега наред е българският спорт !
3
1
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
*** студентчета,куките що не зеат да ги отрошат едно хулаво тия...
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
УШЕВ ***
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Boi deeebaa