Призовка за Масларова. Чакат я в следствието

Разпитват я за златния ремонт на социалния дом в Ст. Загора
23 фев 2010 08:19,
113
Призовка за Масларова. Чакат я в следствието
Снимка: БГНЕС

Днес в Националната следствена служба /НСлС/ е призована да се яви бившият социален министър в кабинета на Сергей Станишев Емилия Масларова.

Тя ще отговаря пред закона за длъжностно престъпление и присвояване в особено големи размери заради "златния" ремонт на социалния дом в Стара Загора.

Още по темата

Според експерти при въпросните строително-монтажни дейности държавата е била ощетена с 11 млн. лева.

Освен на ексминистърката, прокурорите ще повдигнат обвинения и на заместника й инж. Димитър Димитров, главния секретар на ведомството Иван Пенев, който запази поста си и при новото правителство, и на нейния семеен приятел Венцислав Драганов.

В началото на ноември миналата година беше поискан имунитета и на бившия премиер Сергей Станишев заради изгубването на секретния доклад на ДАНС.

Първият обвиняем министър от кабинета "Станишев" стана земеделският министър Валери Цветанов заради 15 неизгодни заменки на земи.

Вториьт клиент на прокуратурата бе министър Николай Цонев, който беше обвинен за закупуването на мобилен завод за производство на хангари и разследван за съмнителна сделка с авиотехника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
фют преди 14 години
Нека не се палим... Да не излезе поредното изхвърляне...
10
1
 
11
 
! Отговори
неразвит преди 14 години
А бе стара чанто що ти требваше да крадеш,сега ша го отнесеш за всички от цялата крадлива шайка партията ти де,първом кушлев ша ти вземе къщурките после дрешките и обувчиците и айде при Лечков ша те преместят у неговия град там ша те настанът във новия ти дом досещащ се затвора женскио.Там ша ти придреме на старата чанта де...
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой казва че ремонта е златен. Най мразя *** които като пият две ракии и скачат - ама минала година ракията беше златна, ама предната седмица келнера ни излъга. Кои *** определя цените със задна дата. Тодор Живков имаше комитет по цените които определяше цени в бъдеще време . сега ББ и компания казват колко е трябвало да са цените миналата година.
8
0
 
3
 
! Отговори
kушлев преди 14 години
Веско Веско изгоря и ти.
7
5
 
11
 
! Отговори
люляк преди 14 години
за кокошка няма прошка за милиони няма закони ! аз съм 4ервения октопод и владея вси4ки аспакти на вашето съществуване рая - никои не може да ги бутне ... или о4аквате едни бивши комунисти да метнат да вкарват други бивши консомолци в затвора ?! не вярвам ... та те са навързани като свински 4ерва ! наи мн да изгорят рибите на средните етажи в системата за да се успокои народа.... но решението на проблема не е това а икономи4еското ни състояние и празните ни хладилници кво ни пука нагли магли ...
6
0
 
19
 
! Отговори
реваншист преди 14 години
Пратете й данъчните на оценка и произход на средства. Тогава мърдане няма да има.Същата процедура и за други от соц. кабинета, а може и от по-бивши кабинети. Хайде и по вода да им върви на прокуратурата и следствието по този трънлив и неотъпкан път...
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дражи журналисти, поправете си думата "вториьт"?
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЩЕ И ОСИГУРИМ ПОЗЛАТЕНА КИЛИЯ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР.
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тия приказки от месеци ги слушаме , стига замазвахте очите на хората , ясно е , че няма да я осъдите мафиоти скапани дано *** всички изедници на държавата
2
2
 
26
 
! Отговори
... преди 14 години
Много нагло и безочливо същество!
1
2
 
11
 
! Отговори
... преди 14 години
Kraino vreme beshe, a da vidim sega kakvo shte napravite:)