Гергана Паси: Журналистите ми звънят всеки ден

Разбрах защо съдебните дела се точат с години, коментира тя
18 мар 2010 23:02,
110
Гергана Паси: Журналистите ми звънят всеки ден
Снимка: НДСВ

"Вчера беше поредното съдебно заседание по делото срещу ексшефа на пътния фонд. От медиите наскоро разбрах, че съдът се интересувал и от моето мнение по въпроса - като министър, отговарящ за комуникацията с ЕК по онова време. Добре, готова съм да го споделя, имам мнение. Както и всички, които не са забравили, че тъкмо заради такива случаи бяха спрени европейски пари!" - това пише в сайта на НДСВ Гергана Паси.

Имам и лично отношение по темата – заради нея стана възможно да се приеме Закон за конфликт на интереси, който като министър от НДСВ горещо защитавах. Оказа се, обаче, че българската съдебна система изпитала непреодолимо затруднение да открие моя актуален адрес и телефон.  Някъде в следобедните часове всички медии оповестиха гръмко поредното отлагане на делото, този път заради неявили се бивши министри. По същото време всички желаещи журналисти ме откриха – по телефона, чийто номер не съм сменяла от години - отбелязва Гергана Паси.

Апропо, актуалният ми адрес е в личната ми карта, във всички регистри на МВР, в декларациите ми пред Сметната палата, в МВнР, където бе офисът ми на министър. Актуалният ми мобилен телефон и e-mail са в тефтерчетата на всички български журналисти, които продължават да ми звънят ежедневно - пише още Паси.

"Какво да коментирам - очевидно съдебната система има непоправим дефект, който трябва да се лекува с радикални мерки.

Ако съдът се оказва в пълна безизходица да открие хора като мен, Плугчиева и Орешарски, какво остава за онези престъпници, чиято единствена цел е да избегнат правосъдие! И кой ще плаща ненужни съдебни разноски и пропиляно време.

Впрочем, сещам се, че в почивните дни около Нова година цялата съдебна система се мобилизира, за да открие финансовия министър и  да си поиска по две заплати бонус. За този „капацитет“ на съдебната система повече коментари не са нужни" - добавя в заключение бившият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
илиян преди 14 години
Тая пък продължава да се има за велика!!!Ако не беше се сближила с Монката никой нямаше да я знае,че сега иронизира и се прави на много остроумна.Пълен ***!
87
0
 
1
 
! Отговори
АТАНАСОВ-Варна преди 14 години
Това е т.н НЕЗАВИСИМА, БЕЗОТГОВОРНА, ПРОГНИЛА ДО ДЪНО ЛАКОМА ЗА ПАРИ СЪДЕБНА ВЛАСТ.Не се очудвайте, не го изживявайте ПРОСТО ПРИЕМЕТЕ ФАКТИТЕ.
86
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
до 100Имаш проблем с разбирането.Нищо подобно не се разбира от написаното. Прочети пак!
85
0
 
2
 
! Отговори
иван грозни преди 14 години
твърдо отзад съм за гери..............................
84
0
 
0
 
! Отговори
Tomov преди 14 години
Pasi napravo gi e razsipala.Izviniavam se za latinicata.
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много ми харесва как сама се приобщава към кликата на престъпниците, които не се крият, защото се мислят за недосегаеми:"Ако съдът се оказва в пълна безизходица да открие хора като мен, Плугчиева и Орешарски, какво остава за онези престъпници, чиято единствена цел е да избегнат правосъдие! "
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Gergana Grancharova ot Asenovgrad i neinia "lubim" Monkata Pasi sa ogromni nedorazumenia na ambiciozni i po svoemo opasni individi koito sa gotovi i maika si da prodadat za da demonstrirat chuvstvoto si za prevazhodstvo.......Zverski sme nakazani, kato nacia i kato ob6testvo...
81
3
 
10
 
! Отговори
SD преди 14 години
Напълно права е Гергана.
80
0
 
1
 
! Отговори
минчо преди 14 години
Добре... Бай Колю *** :)))
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама той САПАТА, не търси тук интелигентни мнения, а има претенции че дава такива. Той затова виси тук и затова дразни всички.:)
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ИМА НЕЩО ГНИЛО В СЪДЕБНАТА СИСЕМА !ГОСПОДА СЪДИЙ МАЙ ТРЯБВА И ДА РАБОТИТЕ И ДА ОРГАНИЗИРАТЕ РАБОТАТА В СЪДИЛИЩАТА ЗАЩОТО ХУБАВОТО ВРЕМЕ СВЪРШИХУБАВО БЕШЕ ДА СЕ ВОДИ ЕДНО ДЕЛО 10 ГОДИНИ И ДА СЕ ОТЛАГА НО НАЙ -ХУБАВО БЕШЕ ПО КРЪЧМИТЕ НА СОФРА С БАНДИТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ЗА СМЕТКА НА БАНДИТИТЕ................КАКЪВ ЖЕВОТ СИ ЖИВЕЕХТЕ ДАЖЕ СПЕСТЯВАХТЕ И ПО 200000 Е ЗА РУШВЕТ И КРАСЬО ВИ ИЗДИГАШЕ ПО СТЪЛБИЦАТА НАГОРЕ НАГОРЕ.... ЗА ПОВЕЧЕ РУШВЕТ И ПО-МАЛКО РАБОТА УМРЯ КОНЯ ....
77
0
 
0
 
! Отговори
СВОБОДА преди 14 години
" ... добавя в заключение бившият министър."СВОБОДА ГРЪНЧАРОВА ИЗ ЗАКЛЮЧЕНИЯ !!!!
76
3
 
1
 
! Отговори
baykоlu преди 14 години
Абе, *** кухар, толкова и разбираш явно. Ха-ха-ха...*** ***. Абсолютно правилно съм си ги сложил, ами ти неграмотнико виж се как си написал "незнаеш"...Ха-ха-ха, некадърник, чак и смее да ме поправя, пък *** като *** :) И Изречение се започва с главна буква, неграмотнико :))) Ха-ха-ха
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ексминистър грънчарова кото учи право платено понеже не е изкарала изпитите за държавна поръчка и не е стъпвала вероятно в съдебна зала по-добре да не говори глупости, а първо да си прочете норматива и най-вероятна ще се окаже че не живее по постоянния си адрес посочен в личната й карта; съдът за разлика от политиците не говори а е длъжен да спазва закона
74
1
 
1
 
! Отговори
минчо преди 14 години
отново демонстрираш ограничените си познания по български език кухчо :))) Глупаво форумно мишле :))))
73
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 14 години
SAPATAДа се опитваш да намериш интелигентно мнение тук си е чиста загуба на време. Не че няма, ама губиш много време докато намериш. Просто това не е "твоя" сайт. Съвсем не разбирам защо си се регистрирал !
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ПАК ДЯНКОВ ЛИ ИМ Е ВИНОВЕН ИЛИ ЦВЕТАНОВ АААА ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ИМ ПОЧВАТ ДА ИМ ПАДАТ ЗЪБИТЕ
71
0
 
3
 
! Отговори
грозничка преди 14 години
Не,не е тази,която обърка Златю Бояджиев с Панчо Владигеров.Онази си е чиста еврейка-Нина Чилова-от видинските евреи.Та дори беше за малко и "МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА"
70
5
 
3
 
! Отговори
min4o преди 14 години
Знаеш че се пише със "С" след като ти казах аз...Явно и ти си гнусен крастав ***, щом защитаваш тази гнида Паси..... От вас двамата обаче и хубав *** няма да стане...*** гаджалска....Виждам че и запетайките незнаеш кога се поставят...кухчо смешен :))) Приятно онаниране пред коментарите форумна мишко ;) :))))))
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Който не е бил потърпевш на съдебната ни система, да не пише глупости. С години се точат дела, а престъпниците са на свобода.И една от причините е тъкмо тази, за неявяване в съда на свидетели,които "уж" не могли да открият. Да не говорим за адвокатите,които непрекъснато се разболяват и отново отлагат насрочени дела. При десет свидетели на престъпление на българските съдии им трябват минимум по 5 години за да приключат процес.