Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото
12 апр 2010 21:34,
135
Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров се обърна към Волен Сидеров в качеството му на председател на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание.

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото:

“Уважаеми г-н Сидеров,

Повод да се обърна към Вас ми дава информацията от медиите за предстоящото Ви председателстване на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание, потвърдена от г-н Иван Костов и от Вас лично.

Използвам случая да Ви благодаря за проявената от Вас отзивчивост към молбата ми за предоставяне на копие на частта от Протокола, съдържаща думите ми от заседанието при изслушването ми в Комисията.

Г-н Сидеров, моля Ви в качеството Ви на председател да предприемете необходимите действия за декласифициране на предоставената от мен информация за използването от специалните служби на своеобразен модел за отстраняване на неудобните хора, а при необходимост – включително тяхното ликвидиране.

Реших да разкрия пред Комисията този феномен на прехода с ясното разбиране за риска да бъде използван с цялата му сила срещу мен, но приех това за мой дълг.

Ваш дълг е г-н Председател да защитите инакомислещите от репресията на всяко управление, като разкриете пред българското общество засекретения в поверената Ви Комисия модел за саморазправа с опонента“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бил луд .....Той един обратен управляваше цялата държава ......
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това ли е последния коз ?Какво да се разбира зад думите на подателя?Помагай да излезна или почвам да пея? Това ли е новия начин вече ?
102
7
 
19
 
! Отговори
Ха-ха-ха ! .... преди 14 години
Абе, нали Волен Сидеров беше психопат и луд ? Как така ще му дават да ръководи такава важна комисия като тази за контрол на ДАНС ? Или, откакто взе да подкрепя безрезервно ГЕРБ вече спря да бъде луд ?!?!?
101
2
 
4
 
! Отговори
до 102 преди 14 години
рашките да си гледат тях, рашки гоу хоум!
100
9
 
19
 
! Отговори
Фадромата преди 14 години
Трактора няма да оре вече нивата.От сега нататък на трактора ще му орат задния двор в затвора.
99
5
 
14
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Два каратиста, два веселых другаекипаж.... Ега ти страната в която живеем. Единият съдружник и авер, арестувал другия. Спора им пък да реферира един или пиян или луд /зависи от фазата в която е/фашизоид:(((
98
4
 
3
 
! Отговори
дарина преди 14 години
Съдържателно и изчерпателно писмо от гледна точка на употребявания метаезик от човечетата с пагони. Мдаа, г-н Петров вие сте на ход!!!
97
0
 
3
 
! Отговори
тони преди 14 години
за аргус , ти нещо не си в ред, ако работиш в охранителната фирма за златко по добре мьлчи
96
2
 
1
 
! Отговори
тони преди 14 години
е нищо де може да стане следващият депутат от атака
95
1
 
4
 
! Отговори
мдааа.. преди 14 години
Ооо той има какво да каже и то още много, но и той не бистра вода..и сега всичко е изнудване, те го изнудват и той тях, ще видим накрая кой ще прибере печелившата ръка, ако изобщо се стигне дотам щото ми се струва ,че ще се споразумеят.
94
0
 
7
 
! Отговори
Тервел преди 14 години
Тоя написал, оня казал, а народът български се "топи" и омаломощава. Това е реалната обстановка щом се абстрахираме от виртуалния (виртуален = като жив) живот в държавата. Един хванали, а колко се разхождат със скъпи автомобили без да имат и един работен ден. Май не става въпрос за политика, а за нещо много по-мръсно.
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Казваи всичко докато можеш , ако наистина искаш и имаш какво да кажеш хората искат да знаят истината ...
92
0
 
1
 
! Отговори
alabala преди 14 години
Това е безкраен "пазарлък" и на никоя страна не и стиска да свърши .. Под "дълг" разбирай - Принуден съм да ..
91
2
 
11
 
! Отговори
Аргус преди 14 години
Няма какво да се лъжем, Бойко като стана кмет се опита да ликвидира Егида(Общинската охранителна фирма) за да може неговата частна охранителна фирма(ИПОН) да поеме тази дейност. Не е учудващо,че сега си разчиства сметките с Маргините(Булинс) и Алексей Петров (Левинс) ще погледаме още малко и ще видим кои ще са следващите попаднали под ударите на ГЕРБ с цел преразпределение на пазара :)
90
2
 
2
 
! Отговори
aha преди 14 години
s tova pismo si e vkaral avtogol, koeto znachi che toj e aliminiral neudobnite za nego hora ????
89
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕ АЛЕКСЕЙ ,А КОЕ ЩЕ ДОКАЖЕ С ФАКТИ ,ИНАЧЕ ДРУГОТО Е САМО ПИАР ,А ВИЕ ТУК СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ ,АКО ТОВА ВИ УСПОКОЯВА ,ЛЕКА ВЕЧЕР ,УТРОТО Е ПО МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА
88
4
 
10
 
! Отговори
до 87 преди 14 години
Така е, защото да участваш във властта е и отговорност. Не е като да врякаш пред олигофр.ните с промити мозъци на митингите на АТАКА. Иска се и акъл, а пък той е особено дефицитен и при Бойко и при Волен, така че не зная откъде ще си го набавят. Цецо също не може да им услужи, тъй като няма в излишък. Абе въобще милиционерска работа.
87
2
 
8
 
! Отговори
до 85 преди 14 години
Защо да звучи несериозно това за Сретан. Не го подценявай все пак. Той е играч от световна величина, а Бойко е известен основно в Банкя и региона.
86
1
 
10
 
! Отговори
койчо преди 14 години
на волен сега му трепере под лъжичката,там няма да минават истеричните му крясъци,комисията е реална работа,ще го видим сега какво може да върши,освен да крещи като ***,освен ако не му се налага да пътува належащо със луфтханза някъде
85
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В ПИСМОТО НА АЛЕКСЕЙ СТАВА ДУМА ЗА ЛИКВИДИРАНЕ .... КОЙ Е БИЛ ЛИКВИДИРАН И ПО КОЕ НАРЕЖДАНЕ ,ТОВА Е ИНТЕРЕСНОТО ,ТОВА ЗА СРЕТАН ВЕЧЕ ЗВУЧИ НЕСЕРИОЗНО ,ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕЩО МНОГО ПО ПИКАНТНОО