Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото
12 апр 2010 21:34,
135
Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров се обърна към Волен Сидеров в качеството му на председател на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание.

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото:

“Уважаеми г-н Сидеров,

Повод да се обърна към Вас ми дава информацията от медиите за предстоящото Ви председателстване на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание, потвърдена от г-н Иван Костов и от Вас лично.

Използвам случая да Ви благодаря за проявената от Вас отзивчивост към молбата ми за предоставяне на копие на частта от Протокола, съдържаща думите ми от заседанието при изслушването ми в Комисията.

Г-н Сидеров, моля Ви в качеството Ви на председател да предприемете необходимите действия за декласифициране на предоставената от мен информация за използването от специалните служби на своеобразен модел за отстраняване на неудобните хора, а при необходимост – включително тяхното ликвидиране.

Реших да разкрия пред Комисията този феномен на прехода с ясното разбиране за риска да бъде използван с цялата му сила срещу мен, но приех това за мой дълг.

Ваш дълг е г-н Председател да защитите инакомислещите от репресията на всяко управление, като разкриете пред българското общество засекретения в поверената Ви Комисия модел за саморазправа с опонента“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И ако е толкова искрен, що не пише повече?!? Щом е могъл това да изкара на бял свят, значи може и повече. Защо не го изкарва? Само пушек дига и той. И тия и ония. Театрали ***! Скапаха държавата, скапаха народа. Доубиват ни и продължават да играят извратения си, безбожен цирк! Но...всяко удоволствие си има край. И на *** им дойде края и тия ще заминат. Колцина българи ще останат?
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АКО Е ИМАЛ ИНФОРМАЦИЯ И Я Е СКРИЛ УМИШЛЕНО ,МАЙ ПРИСЪДИТЕ МУ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ,,,СЕИР ЩЕ ГЛЕДАМЕ
42
1
 
4
 
! Отговори
Pet преди 14 години
Разбира се че има частна улица, и частен град си има.
41
3
 
10
 
! Отговори
Любо преди 14 години
Ей тоя Трактор, голяма бомба хвърли. Ще помрачи безгрижните и весели купони на премиера с чалгаджийката Ивана.
40
3
 
7
 
! Отговори
Хм преди 14 години
Лошо, бат Бойко - май го закършя яко. Това не ти е оня беззащитен олигос Станишев. Ще береш ядове, безхаберното и некадърно управление - отделно.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ква би била тая държава, ако няма начин да се защити, но той защо мълча преди да го хванат?!? Сега, когато удариха него, чак сега реагира...да си трае. Бил е, сега го бият...Колелото на живота се върти...Ако е толкова загрижен за държавата, защо нищо не е направил?!?! Сега го е еня за собствения му ***...Не е вярвал, че ще му дойде реда, а е трябвало от по-рано да се сети.
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МНОГО ЧЕРВЕНИ ТУК СЕГА СЕ РАДВАТ ,НО МАЙ ИЗБЪРЗВАТЕ ДРУГАРИ ,АКО НАИСТИНА ИМА КАКВО ДА КАЖЕ ТОЯ ,НАЙ МНОГО ОЦАПАНИ ЩЕ СА ВАШИТЕ ХОРА ОТ ПАРТИЯ КЪРМИЛНИЦА ,ХА НА БАС
37
4
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 14 години
Бойко има частна улица, така ли. Аз знаех само за Банка и село.
36
2
 
4
 
! Отговори
Начкова преди 14 години
Май наистина Бойко е хванал когото трябва, този Алексей Петров никак не е глупав щом толкова политици върти на пръста си.Интересно какво стана с частната му улица и комшията му Филчев, нищо не пишат за тях вече.
35
4
 
10
 
! Отговори
до 34 преди 14 години
Че какво толкова има за разшифроване, казано е точно и ясно. Ама май пожарникарските фенчета сте по-*** и от идола си.
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Реших да разкрия пред Комисията този феномен на прехода с ясното разбиране за риска да бъде използван с цялата му сила срещу мен, но приех това за мой дълг. .................. някой може ли да ми разшифрова това безпристрастно
33
1
 
7
 
! Отговори
Мишелов преди 14 години
а като не е работил в специални служби как така стана от лейтенант генерал. Разкажи ако искаш, ще ми бъде интересно. Имаше един Богомил Бонев навремето, а после и един Димо Гяуров. Все верни партийни отрочета, както и Бойко между другото
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТРАКТОРА Е ЕДИН ОТ ОПАСНИТЕ" В БЪЛГАРИЯ, ТАКА ПИШЕШЕ ЗА НЕГО ЖУРНАЛИСТА ОГНЯН СТЕФАНОВ, КОИТО БЕШЕ ПРЕБИТ С МЕТАЛНИ ПРЪТИ ИНТЕРЕСНО ОТ КОИ????? - А.П (ТРАКТОРА)
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако говори за ликвидиране на някой ,значи той е изпълнявал поръчките
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
декласифициране на предоставената от мен информация за използването от специалните служби на своеобразен модел за отстраняване на неудобните хора, а при необходимост включително тяхното ликвидиране.---------- това какво общо има с борисов ,по скоро очаквам други имена особено червени да излезнат ,бойко не е работил в специални служби
29
0
 
15
 
! Отговори
Младен преди 14 години
Мисля все пак че Волен едва ли ще посмее. Не му стиска да лепне такова петно върху премиера. Виж, ако беше върху президента нямаше да се поколебае, но премиерът ... все пак той дава папото.
28
5
 
15
 
! Отговори
Мародер преди 14 години
Бойче, ***, май премиерското столче се клати. Що така бе чадо. Да не си бил и ти вербуван от Червената партия. Истината рано или късно излиза наяве.
27
10
 
16
 
! Отговори
Тъч-рефер преди 14 години
и двамата са мутри, но все пак Алексей е доста по-умен и с по-голям интелект от Пожарникаря. Така че наистина развръзката ще бъде интересна. Купете си повече пуканки.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нищо няма да стане ,пълни глупости ,пак манипулация на алексей петров
25
6
 
11
 
! Отговори
botox преди 14 години
брех колко комунисти са се събрали тука и защитават трактора :)