Красьо Черничкия довтаса на крака пред ВСС

Явявам се доброволно, защото искам истината да излезе
20 май 2010 15:23,
79
Красьо Черничкия довтаса на крака пред ВСС
Красимир Георгиев. Снимка: БГНЕС

"Аз се явявам доброволно, защото искам истината да излезе наяве".

Това заяви при идването си във ВСС Красимир Георгиев – Красьо Черничкия, обвиняван, че е "кадровик" на съдебната система. Той дойде днес при магистратите, за да бъде изслушан за скандала, който месеци наред тресе Темида.

На въпрос каква истина ще разкаже пред магистратите, той бе лаконичен:

"Като излезе, ще я разберете!"

Попитан дали познава магистрати, мъжът отговори: "Познавам хора, много хора!"

След това обясни, че се въздържа да отговаря на въпроси, защото срещу него има повдигнато обвинение за лъжесвидетелстване и е посъветван да не коментира.

Малко преди идването на Красьо Черничкия смут вся появата на бившия член на ВСС Стойко Стоев, който бе придружен от непознат мъж.

Попитан от репортерите ще дойде ли Красимир Георгиев, той обясни, че води свидетеля и той се казва Красимир Тодоров.

На уточняващ въпрос свързан ли е този човек със случая Красьо, той отвърна: Горе ще се изясни.

Стоев после обясни, че човекът е служител на Военния съд.

Още по темата

Самият Стойко Стоев бе член на Висшия съдебен съвет, но през октомври 2009 година подаде оставка заради скандала "Красьо".

Той бе един от първите магистрати, за когото бе обявено, че е контактувал с Красимир Георгиев – Красьо Черния, който търгувал с гласове на членове на ВСС при избора на висши магистрати.

Двамата провели общо 213 телефонни разговора.

Стоев обяви, че никога не е нарушавал законите и етичните норми, но подава оставка, за да няма спекулации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
ами да преди 13 години
Наистина, да вземат да използват Красьо там, където чиновниците са безсилни и некадърни. Доказал е човекът, че може. Черничък, нечерничък, щом е успял да навърже сума ти магистрати, значи има потенциал. Защо да го хабим в затвора?
74
0
 
2
 
! Отговори
не преди 13 години
Да бе, знаеш ли кога е успял да копумпира и дирижира цялата държава, явно е момчето за всичко на запалката, с което сега ще си избършат г.ъза
73
0
 
8
 
! Отговори
НЛО-нср преди 13 години
ТОЯ СЛЕД КАТО ГО НАБЕЖДАВАТ ЗА КАДРОВИК ЗАЩО НЕ ГО НАЗНАЧАТ НА ЗАПЛАТА ПОНЕ ЩЕ ОПРАВИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА С ТИЯ ВРЪЗКИ.ТО ТАКА И ТАКА СЕ ЕКПЕРИМЕНТИРА 20 ГОДИНИ.
72
0
 
13
 
! Отговори
youto преди 13 години
Красьо да го пратят в Брюксел да лобира за еврофондове, атомни централи и всички други полезни за България проекти.Щом е успял да корумпира и дирижира цялата българска съдебна система, човека има качества. Да ги използват...
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно стеб какво е станало.ЯЩото, те са сто пъти по- добре от теб.И поне правят нещо смислено в живота.А ти освен да ходиш по долнопробни кръчми, да се напиваш и да простееш, друго правиш ли.А наркоманче е тоя на снимката, пич, който ти е идол.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NAISTINA SI PRAV I DRUGITE KOITO KAZAHA 4E SE 4UDQT 4E NQKOI SPORI S TEB TAKA SE PRIRAVNQVAM NA TVOITO NISKO NIVO PRAVI SI KAKVOTO SI ZNAESH NE ME INTERESUVA KAKVO MISLISH I KAKVO PISHESH!!!
69
4
 
0
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
Верно може ли да има толкова ограничени хора, на какво обърнаха темата! Вземете се гръмнете!
68
3
 
0
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
Много си краен не мислиш ли, в случия ти се нервиш и най много да получиш удар, те хубаво напуснаха ама какво стана с тях- едни се излагат, а други станаха прислужници, така че не давай примери и не говори за неща които изобщо не разбираш, на такива като теб все чалгата или тоз или онзи са ви виновни, по добре да слушам чалга, от колкото метъл наркоман!
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Със снимката на тоя пропадляк ходи в некой друг сайт коментирай.
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOGA KOCETO SAM 4E SUBERE 60 HILIADI BE UMNIK AC DC E NA SVETLINNI GODINI OT KOCETO DA ZNAESH NE SLUSHAM NITO CHALGA NITO ROCK AMA RAZLIKATA E OT ZEMQTA DO NEBETO , PROSTO MOM4ENCE SI PRO4ETI NEKOQ KNIGA POMISLI I SLED TVA PISHI
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще си го пусна разбира се.То заради такива селяци като теб половината млади и умни хора напуснаха държавата и нещат и да чуват за нея.
64
4
 
4
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
Добре гражданино, а ти си пусни оня *** с елечето от Ей си ди си!
63
5
 
1
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
Абе Димитър, научи се да пишеш първо грамотно и на кирилица, второ каква мафия бълнуваш, други хора изплуха от мафията, и трети ходи си слушай метъла!
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Катоти гледам ника и снимката, направо се чудя за какво спорят с теб.Пусни си Планета и не разсъждавай, че нещо не ти се отдава,***.
61
0
 
2
 
! Отговори
DIMITAR преди 13 години
HUBAVO 4E MAFIATA BESHE ZAD GURBA NA TOQ SHMURKALNIK KOCETO NE GOVORI GLUPOSTI HODI SI NA CHALGATA I NE NI ZANIMAVAI S GLUPOSTI
60
5
 
1
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
Абе смотан, къде съм казал нещо за Румен Петков, защо непременно всеки който не величае Бойко и Цецо е кумонист бе? Не ми е мъчно за никой, все ми е тая. Да Константин е физкултурник, ама поне не е гъзолицец, сам е постигнал всичко, а Цецо е разнасял книжа в министерството и е бил разсилния!
59
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 13 години
Този ли е "кадровика" на съдебната ни система... Следва смях в залата с бурни и продължителни аплодисменти
58
0
 
2
 
! Отговори
DIMITAR преди 13 години
NIKOI NE E KAZAL LOSHO ZA BOIKO SAMO GO VELI4AEME . KOI VLEZNA V ZATVORA KAKVO NE ZNAEHME 4E SE SLUCHVA , KAKVO TOLKOVA SE PROMENI OSVEN PR AKCIITE PO TV BIHTE LI MI OBQSNILI CHE SUM MALKO PROST!!!!
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А теб като те гледам на кой снимката си си сложил...направо...Той този не беше ли физкултурник, също??? ЦЦ може да е физкултурник, но...работата, която е свършил до сега не са я свършили на куп всички министри на МВР през последните 20г. ако ще и нито една книга да не е прочел. Аз виждам, че си върши добре работата. Това е достатъчно! Ти сигурно тъжиш за Румен Петков?? Той според теб беше ли добър министър?
56
4
 
1
 
! Отговори
4algaboy преди 13 години
56 стига с този Бойко, Бойко та Бойко, вече и Цецо Багера- едно физкултурниче което е прочело две книги и е малко по умен от Бойко, има що годе някакъв речник, иначе и той е ***, като станем полицескай държава ще пискаш "Що в пет часа ми разбиха вратата"