Марио Николов се разплака в съда

На делото присъстваха евроексперти
9 юни 2010 23:28,
147
Марио Николов се разплака в съда
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Марио Николов заяви, че след цялата помия, която се е изляла върху него, никой не си е направил труда да разбере за какво точно става въпрос.

След тези думи Николов се разплака в съдебната зала пред журналисти и евроексперти, които следят делата с обществен интерес.

Наложи се заседанието да спре за няколко минути.

Марио Николов, съпругата му Мариана и още няколко души са подсъдими пред Софийския градски съд за източване на 7,5 млн. евро от програма САПАРД.

Съпругата му Мариана заяви в залата, че познава Марио от времето, когато са били 16-годишни и това е вторият път, когато го вижда така безпомощен.

Първият случай бил, когато починал баща му.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Епа бизнесмен човек.. кво да прай освен парички да .. краде :)нека си поплаче ,ще му мине. Само дето колкото хора е разплакал дето на тях няма да им мине..
127
1
 
0
 
! Отговори
Dimiter USA преди 14 години
Ei Obektiven,mnogo sa mi protivni tvoite misli i razsujdenia! Govorish kato samodovlna mutra, koiato moje da viree v izmislenata ni durjava Bulgaria( za sujalenie). Ama ti po-nazapad ot BG ne mojesh da vireesh, zashtoto tam takiva kato tebe vednaga gi vkarvat tam kadeto triabva!!! *** latino-amerikaneca si!!! idiote!!!!
126
1
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 14 години
Кой пари бе люде глупави,кой нашите,кой твойте......ей *** народ,тези който си изкараш са твойте....ако чакаш на държавата в кофите ще умреш...ще разберете и в това правителство на каде отиват нещата ама ви трябва още малко време,като почнеш да се чудиш с какво да си купиш хляб ще разбереш.
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ха плаче а може да краде гад ***,пожелавам и на другите крадци от дпс и бсп да посетят затворите за дълго и да върнат парите ни
124
0
 
3
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Милият.И как са му се изпотили очилата......То мъка,то рев,то безпомощност?Абе,прокурора..Абе бръкни в джоба,па дай на безпомощния човечец някои лев за дюнер.
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ami kato znae che shte trjabva da gi vrashta kak njama da se razreve
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко сърцераздирателно.....направо ще се гътна..
121
0
 
7
 
! Отговори
БИРНИК преди 14 години
ПО ВАЖНО Е КАКВО ЩЕ МУ КОНФИСКУВА КУШЛЕВ , ЗАТВОРА СИ Е ЗАТВОР !
120
0
 
6
 
! Отговори
БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ преди 14 години
MАРГИНИЯТ СЕ РАЗКУЦА , ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ ЧОВЕК КОЛКО Е ЗЛЕ , МАРЙО РИДАЕ , КОЛКО ТЪЖНО НИ Е И ЗА НЕГО , А СПОНСОР ЛЮСИ ГРАДИ БАРИКАДА НА ДЮНИ И МОЖЕ БИ ЧАКА ГОЦЕ ДА ВИКНЕ РУСКИЯТ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ЗА ДА ГО ОПАЗИ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ! ВСЕ ЕМОЦИОНАЛНИ НЕЩА !
119
0
 
9
 
! Отговори
тони преди 14 години
да бяха поканили и любовницата му и тя да каже колко нежен и мил баща е, как детето и тя не са лишавани от нищо
118
2
 
4
 
! Отговори
българан е галант... преди 14 години
Сега реве,ами като го подкарат *** в панделата наред...тогава ще пее ли,а?!Ама той народа ни хубаво го е казал,но да има кой и да го чете: ''На таккова дупе - такув ***...'' Айде,че има още гъзодайници за десерт на ромите,дето още шетат на свобода...за сега ?!Ама не ще да е за дълго,ако този лошия милиционер Ц.Цветанов има власт и време да ги докопа...леле-мале какъв кеф. Със здраве,умници.И контра-коментарчета...не ща !Ясно...!
117
0
 
12
 
! Отговори
LoL преди 14 години
Точно няколко часа след като прочетоха присъдата му, въпросния господин Николов беше в Шумен(в едно от предприятията, чрез които точи тези пари) и се хилеше като *** на бонбон. жена му не е по-невинна. Да ги осъдят на 40 години заслужават и 2-та!
116
0
 
9
 
! Отговори
ричи преди 14 години
А сега, когато отиде в затвора кой ще издържа любовницата му и общото им дете?Тая мутреса не работи, а получава заплата от неговото предприятие.
115
0
 
9
 
! Отговори
риооо преди 14 години
Хе-хе-и тоя е още само заслужил артист! ? Не е справедливо! Гоце да готви за него и стойков указ за награждаване на двамата със званието "Народен артист на Мутроландия"
114
2
 
13
 
! Отговори
поипои преди 14 години
ИЗТОЧВАНЕ, умнико, ИЗТОЧВАНЕ!!! 7.5млн. евро! А това са пари които е би трябвало да се използват за да стане поне малко по-добре отколкото е сега! Ама нали си печелиш страхотно, важното е собствения ти *** да е добре, останалите да го ...
113
5
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Да,а... Те, това е... Не е важно как и къде реално живееш, важното е къде си мислиш, че живееш и какво си представяш, че те заобикаля. Не вярваш на написаното?! Че аз не съм се надявал да повярваш. Ако имаше такава опасност, ***, никога не бих го написал...
112
1
 
3
 
! Отговори
поипои преди 14 години
За тебе май няма разлика между "усвояване" и "източване". Аз знам каква е, ама няма да ти я обяснявам, щото ти си по-добър от мене! Нали така беше, комплексарче! А и да си на помощи не означава, че печелиш страхотно!
111
2
 
6
 
! Отговори
поипои преди 14 години
Довечера обещавам, даси отворя една ледена биричка, да си нарежа пастърмичка и да седна да се кефя на хубавата новина, че *** се е разревал. А ти си мечтай за джипчета колкото си искаш. Печелел страховито... аман от комплексари!
110
2
 
8
 
! Отговори
поипои преди 14 години
На теб май ти харесва да бачкаш за минимална заплата, да те дерат като гергьовско агне отвсякъде, да плащаш на ЕРП-та ток на завишени цени, парно, вода... да си трошиш колата по пътищата, и т.н. И когато един от ***, които допринесоха за това, че да ни спират пари от Европа има вероятност да влезе в затвора и ние се кефим /малко, ама от сърце/, ти "обективен" ме наричаш "въшка"? Аман от такива циреи като тебе! Пуквай се и изтичай в канала, че миришеш!
109
6
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Наистина ли вярваш, ***... че си демократ и антикомунист? Комунистите са мързеливи и не обичат да работят... Аз работя непрекъснато и печеля страховито... И докато го правя, ти си този, който си седи на *** и пише идиотщини по форумите. И като пресичаш с платнените торби пред джипа ми, винаги ще ме гледаш мръсно... Така и трябва. Защото всичко в мен винаги ще ти говори ясно и недвусмислено едно - по-добър съм от теб!!!