Трактора: Престъпна група действа в ДАНС

А спецслужбите използвали чужди посолства, за да елиминират хора
17 юни 2010 16:07,
67
Трактора: Престъпна група действа в ДАНС
Снимка: БГНЕС

"През последните пет месеца редица поръчкови политици ме нарекоха октопод на прехода", обяви Алексей Петров, който днес даде показания по делото за клевета на Румен Петков срещу Юрген Рот.

Бившата барета допълни, че няма нищо против да бъде октопод в очите на политици, които разполагат с интелектуалния потенциал на риби.

"С най-голямо удовлетворение посрещнах новината, че следващите 4-5 седмици делото ми ще влезе в съда. Колкото по-бързо стане това, толкова по-бързо ще се разбере кой е октоподът в прехода", каза той и допълни:

"Обществото ще разбере какво се случва в момента в ДАНС, където продължава да действа мощна организирана престъпна група.

През последните 10 години отделни хора от спецслужбите са използвали или злоупотребявали с чужди посолства, за да елиминират хора", заяви той.

"Като казвам посолства, имам предвид представители на чужди служби", допълни той.

Алексей Петров призна още, че той е организирал срещата между Братя Галеви и бившия вътрешен министър Румен Петков.

Това по думите му било изпълнение на зададено му конкретно служебно задължение.

Още по темата

Бившата барета каза, че за целите на срещата между Галеви и Петков и резултатите от нея има изготвен рапорт, който тогава е бил предаден на НСС, а сега би трябвало да се намира в ДАНС.

"Не помня какво е нивото на секретност на доклада и до кого е адресиран", каза той.

Срещата била в комплекса "Спартак", място, използвано и за редица други подобни срещи, уточни Алексей Петров.

Той допълни, че не му е известно дали са използвани СРС-та, но по план тя е трябвало да бъде с друг представител на вътрешното ведомство.

Заради променени обстоятелства обаче се наложило от страна на МВР на срещата да е Петков.

За срещата на Петков с дупнишките бизнесмени стана ясно още през март 2008 г.

Тогава Пламен Галев и Ангел Христов обявиха, че сгледата между тях била, за да му предадат важна информация.

Галеви казаха, че са поискали срещата с Румен Петков, тъй като са преценили, че имат особено важна информация и са се опасявали, че ако я предадат на друг, а не на министъра, тя би могла да бъде изкривена.

Тогава в медиите се появиха различни интерпретации за разговора им – от влизането им в политиката до секретна информация за готвено покушение срещу роден политик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
София. Родилка в Майчин дом в София се нуждае от кръвопреливане, съобщи за Агенция Фокус д-р Богдан Младенов, служител в реанимацията. Той призова граждани, ако имат възможност, да дарят кръв за родилката в Националния център по хематология и трансфузиология до Централна гара. Родилката е кръвна група 0 положителна. Гражданите, които желаят да дарят кръв за нея, трябва да посочат името й Милена Сергеева Сергеева. На ден й се преливат по около три литра кръв. В последните три дни лекарите в болницата се борят за живота й, правят й се операции и всеки ден има нужда от големи количества кръв, разказа лекарят.
34
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забелязвам в този форум, че има хора които яростно подкрепят и симпатизират на трактора. Чудя се как ще се оправим, като има немалко българи, които харесват престъпниците и дори им се възхищават. Това е то..."Българска работа" ми викаше един дядо във влака
33
8
 
32
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Слушай какво *** такъв-Трактор ли си,Барета ли си-стига сте се правили на богове и стига сте разплаквали този беден и окраден народ.Ще видиш един Октопод и едно Данс-във Белене ти е мястото на теб и на всички престъпници.След като ви закопчее Цветанов и ви натикат на топло-ще мирясаме най после.
32
36
 
17
 
! Отговори
БГ преди 13 години
НЯКОЙ ШАРАНЧЕТА СЕ ПОМИСЛИХА ЗА ВЕЛИКИ И РЕШИХА ,ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С АЛ.ПЕТРОВ НО ИМ ИЗЛЕЗНАХА ГРЕШНИ СМЕТКИТЕ И ЩЕ СТАНАТ ЗАКУСКА НА ОКТОПОДА.ОСОБЕННО ЕДНА ПОПОВА ЛЪЖИЧКА КОЯТО МНОТО ОБИЧА ДА СЕ ФРЪЦКА ПО МЕДИЙТЕ.
31
6
 
15
 
! Отговори
Facebook преди 13 години
Алекс Петров - шпионин, тракторист, мафиот, политик, бизнесмен...(фен клуб)
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пресътпинците в затвора.... Какво става в тая държава... всичките престъпници и тарикати интервют дават. Дане би да са някакви звезди?
29
3
 
8
 
! Отговори
морски преди 13 години
Ало и като си от Филибето та какво? Като ви е старо селцето та какво? Имате ли си моренце, а??? Имате ли си чайки, имате ли шумът на вълните? Какво имате там в скапания Пловдив? Само едни съборетини в Стария Пловдив и амфитеатърът, който е завършен по времето на социализма, а преди това е бил напълно разрушен. Всичко друго е панелки, Столипиново, Гето Лаута, Гето Тракия и прашни булеварди. По-скоро трябва да те е срам, ако си от Пловдив, от колкото да се хвалиш с това!
28
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей Петров си го използваха. Нали все някой трябва да върши гадната работа.. Във всяка държава е така. Дано поне потъвайки да завлече повече от неговите палачи надолу...
27
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 13 години
До 11Ако беше прочел преди да пишеш, щеше да знаеш, че главният мозък на октоподът е един от най развитите сред безгръбначните. Има и зачатъци на мозъчна ***!Любопитно е, че има 3 сърца /не глави/! Подобен коментар от твоя страна показва, че си от хората, при които действието изпреварва мисълта, затова никога не могат да стигнат до нея!Много си приличаш с ББ в това отношение!
26
1
 
20
 
! Отговори
КГБ/териер/ преди 13 години
Трактора знае прекалено много. Отстраниха го от сцената за да не се компрометират други хора точно поради прекалено многото знания на този човек. Той просто си е вършел работата. Елеминирането му би било голяма грешка,ако някой сега реши да го убива,тъй като това би било пагубно за имиджа на много хора,за които той споменава.Всичко ще се потули с времето.
25
3
 
11
 
! Отговори
312кг. МОМА преди 13 години
Мене много ме кефи този пич)) Ако не го искат в затвора аз ще си го взема да ми подава чипса докато гледам Лебедово Езеро
24
1
 
17
 
! Отговори
гагов преди 13 години
Ще проговори .Ще сечуят много неща за приватизацията , за разгрома на държавата. Ще го светнат народеца Ако ще ФВР да се премести в София. Или трябва да го трепят. Това си е активно мероприятие за да им лъснат задниците на управляващите вече 20 г.
23
0
 
11
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Ееееех-конкретно,служебно задължение........Колко добре звучи!В България всеки по-голям престъпник е стриктен изпълнител на такова!И какво излиза?Че полицията и службите са пълни с такива изпълнители!От там и презумцията,че всичко е една организация наречена..........Познайте как?За това и крайният резултат е един и същ-никой не влиза в затвора!Само местата на обвинители и обвинени се сменят.
22
10
 
6
 
! Отговори
Снежан преди 13 години
Мене тук казват Снежан -аз съм от Сомалия станах известен с победата си на многобоя по ски в Швейцария... Срещнах хубав момиче и с нея идам тук да живее и какво стана Полицият ми бърка в Джоба и взима парите !! Защо така става тук ?? В моя страна тове не може да става..
21
1
 
6
 
! Отговори
Патка Кокошкова преди 13 години
Да *** НиеДНИ !! С точилката щи ги налагам само да ми кацнат
20
19
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Бойко и Цецо са големи професионалисти...
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе този си е престъпник от всякъде,но е изпълнявал поръчки на високопоставени лица и сега им казва...-или ме спасявайте,или ще ви издам и вас.. той да е човека ,който е направил убийството на сестрите Белнейски да изглежда като изнасилване..тиражираше се ,че бяха замесени сина на зам..министър Петъпнейчев,който веднага беше изпратен като консул след това и че Румен Петков е заповядъл да го прикрият..
18
2
 
31
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 13 години
Да всичко в държавата е извършено от куките и преди и сега ЧЕНГЕТАТА са МАФИЯ
17
0
 
19
 
! Отговори
Новородено Бебе преди 13 години
В България жертвите от поръчковите убииства са повече от войната в Авганистан !!Всички жертви падат мъртви становищата са че са действали ръката професионалисти !! Та кои са тези професионалисти ако не тези и онези ЧЕНГЕТА !?!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и трактористите ли взеха да нападат