Нека проверяват, не се притеснявам!

Нароченият за уволнение шеф на митница Свиленград пред Dnes.bg
Обновена: 13 окт 2010 17:40 | 13 окт 2010 17:40,
134
Нека проверяват, не се притеснявам!
Стефан Марашев. Снимка: Dnes.bg

"Не се притеснявам от проверки, не се притеснявам от нищо", коментира пред Dnes.bg нароченият за уволнение шеф на митница Свиленград Стефан Марашев, който се оказа собственик на вила в митичното митничарско село.

Той бе категоричен, че притежава акт за узаконяване на вилата му още от 90-те години на миналия век.

Редовно декларирал имота и в данъчните си декларации, както и в тези по закона за митническите и държавните служители.

Още по темата

"Плащам си дължимия данък, както и сметките по разкритите партиди за вода и електричество. Вилата е построена на земя, която съм си купил, т.е частна", категоричен бе Марашев.

По-рано днес премиерът настоя Марашев и шефът на местната Дирекцията за национален строителен контрол инж. Иван Симидчиев да бъдат освободени от длъжност.

След въздушната акция на НАП Бойко Борисов се закани, че всички палати на брега на язовир "Ивайловград" ще бъдат съборени или иззети в полза на държавата.

Строителният министър Росен Плевнелиев обаче настоява за незабавното премахване на 45-те незаконни постройки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дреме му на Боко. Той след няколко годинки ще е само депутат, а накрая ще забегне като царо. Поредния провалил се.
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как е получил акт за държавна земя и то до язовир? Това е абсолютно незаконно! Да влиза в затвора!
53
0
 
2
 
! Отговори
Ам ам преди 13 години
Няма от какво да се притеснява човека ! Почнал да копае за да сее картофи на мястото което купил и чудото станало - намерил делва с жълтици и решил да си построи палатче:)
52
1
 
1
 
! Отговори
umrel Gerber prdna преди 13 години
niakoi moje li da pripomni prikazkite na Boko za barbekiuto na Sultan Tigan?kolkoto butna saraiat na Dogan, tolkoz i ste butne hiliadite vili, kysti i imenia postroeni bez akt 16.kak tia kratune moje nesto da buta koeto defacto ne systetvuva, ha ha ha dzy dzu ssssyyy
51
7
 
2
 
! Отговори
777 преди 13 години
Добре, днес Марашев, вчера беше друг, утре трети.... Хора на Боко... или поне назначени от него... А след две години и половина, когато Боко падне... И няма приятели /Приятел в нужда се познава!/, защото ги е хвърлил на лъвовете... Не искам да съм на неговото място...
50
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"След въздушната акция на НАП Бойко Борисов се закани, че всички палати на брега на язовир "Ивайловград" ще бъдат съборени или иззети в полза на държавата."Иззети в полза на СИБанк.
49
1
 
17
 
! Отговори
za 54 преди 13 години
Ti triabva da si ot BKP shtot si mnogo prost :) edin komp moje da ima mnogo Ip-ta, otvoren :)) a 4e ima manipulacia se vijda..........istinata sia znaem s tebe , nali :))
48
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Строителният министър Росен Плевнелиев обаче настоява за незабавното премахване на 45-те незаконни постройки."Не ги премахвайте незабавно постройките. Първо ги оценете, после ги накарайте да докажат от къде са парите, и като ги осъдите, чак тогава бутайте.Ако сега ги бутнете, само замитате следите. После няма как да му кажеш "Къщата ти струва 5 млн, откъде са?"!
47
16
 
3
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Хм, как разбра, че сайта е на Ирен Кръстева, защото аз лично не знаех, исками се да прочета някъде, за да пресметна струва ли си тогав, да го чета изобщо. Ако нямаш доказателства, значи сайта може да принадлежи и на Осаба Бин Ладен, и на Путин, и на Джордж Сорос, стига някой да го каже. А това, че някой има плюсове или минуси, отразява мнението на хората, на някои от нас не ни харесва, сегашните да се изкарват за светци, докато икономиката и обществото затъват!
46
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е само да ти кажа, че аз не слагам. :))) или пак искаш да ти припомня. от един компютър от едно IP можеш само веднъж да сложиш + или - толкова ли сте я закъсали в ПР отдела напртийка геЙб щом сте стигнали до такива жалки лъжи и спекулации?
45
16
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
И как трябва да изглежда една и " " интелигентната " мутра !!!" ? Сигурно като твоята - на милиционер !
44
3
 
3
 
! Отговори
мунка преди 13 години
А ти защо си им давал, а??? Строил си и ти палатите им!
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Вижте му " интелигентната " мутра !!! Тоя *** между *** и *** е ГОСПОД БОГ на най-оборотното ГКПП на България !!!! "Всъщност Бойко е по-черничък от този. Кой изглежда по интелигентно от тия двама герои на нашето време е доста субективен въпрос, така че няма да коментирам.
42
12
 
16
 
! Отговори
za 47 преди 13 години
ami kakto si gi slagash TI ............tova e edninia ot na4inite , no ima i drugi :))
41
3
 
8
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Оффтопик - Честит Ви стандарт Стара Планина със соя! Ово е класа, ово е стандарт!
40
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и как става умник такъв??? аха ясно. отново вели обвинения без всякакви доказателства. ами типично за един платен драскач от партийка геЙб.
39
25
 
19
 
! Отговори
геЙбер преди 13 години
Цецо, мисли как да вдигаме рейтинга, че положението е зле.
38
4
 
11
 
! Отговори
Екс НСС преди 13 години
Вижте му " интелигентната " мутра !!! Тоя *** между *** и *** е ГОСПОД БОГ на най-оборотното ГКПП на България !!!! Тоя е драл,дере и ще дере човешки кожи ако му се предостави възможност !!! Който мамлко с малко е запознат ще разбере за какво говоря . Госпд забавя,но незабравя !!! Дано !!!
37
9
 
6
 
! Отговори
аман преди 13 години
Сега са не закони постройки,по късно ще станат с неизяснен за сега статут и накрая ,че са си закони ама не е морално да ги имат.Аман от Бойковите циркове и от цирка на всичките му клонинги.
36
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и как сам се слагат 20 плюса??? много ми е интересно да разбера. от един компютър от едно IP можеш само веднъш да сложиш + или - така че тука платените геЙберски драскачи под ръководството на Боко Тиквата за пореден път се оакаха.