Пореден протест на служителите от МВР

Полицаите се събират в 12 ч. пред МВР и отиват до МС
31 окт 2010 08:30,
285
Пореден протест на служителите от МВР
Преди седмица стотици полицаи обикаляха сградата на МВР и скандираха. Снимка: Булфото

Синдикалната Федерация на Служителите в Министерството на Вътрешните Работи (СФСМВР) организира втория iи протестен митинг.

Още по темата
Исканията са за ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, обезпечаване на материално-техническата база, подсигуряване на осигуровките на полицаите.

Униформените ще се съберат в градинката пред Министерството на вътрешните работи в 12 часа днес, след което ще се отправят към МС за връчване на писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

Маршрутът на протестиращите ще бъде от градинката на МВР по ул. "6-ти Септември" – ул. "Гурко" – ул. "Г. С. Раковски" - бул. "Цар Освободител" до правителствената сграда.

Миналата неделя няколко стотици полицаи се събраха пред МВР, за да изразят несъгласието си с водената от правителството политика.

Тогава се чуха гласове, че по места е имало натиск от страна на полицейски началници към подчинени да заклеймят протеста на СФСМВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
7
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
НЕОТДАВНА БЯХА ПУБЛИКУВАНИ ДАННИ, ЧЕ ЗА МЕСЕЧНАТА ИЗДРЪЖКА НА 4 - ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО СА НЕОБХОДИМИ НАД 2 000 ЛЕВА ------ВСИЧКИ МИТИНГУВАЩИ, ОТ КОЙТО И СЕКТОР ДА СА ОТСТОЯВАТ ПРАВОТО СИ ЗА ЩО-ГОДЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ / ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ / ----НЕ БЪДЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ
192
1
 
3
 
! Отговори
ДО 197 преди 13 години
И защо трябва да се мразим и плюем, като хала на всички ни е един и същ, кой кого е бил, всеки си носи отговорноста за саба си, а това за професорите, ами синдикалната организация на МВР подкрепи протестите на лекари, учители и прочие, прочети малко !
191
4
 
5
 
! Отговори
българин преди 13 години
Да разкрият поръчковитеубийци и мафиотите, а не да реват че като започнели да разследват не знам си до къде щели да стигнат, (пак до полицаи разбирасе). Като е така да напуснат и да одят да копат с голямата мотика, а не да реват като вдовица за подарък.
190
2
 
3
 
! Отговори
mm.m преди 13 години
balgarskiyat narod ne obicha svoyata polizia.
189
2
 
3
 
! Отговори
емси преди 13 години
Точно за това че всички са бедни едва ли в МВР са най-бедни.Когато стачкуват друфи професии вие каде сте.Когато полицаите биеха студентите на протестите каде бяхте.Сега искате подкрепа за какво.
188
0
 
0
 
! Отговори
. преди 13 години
spomnyanm si samo che hodi da avstralia i na lov v kazahstan ili tam neide iz azia,drugo kakvo e rabotil.
187
6
 
8
 
! Отговори
БОЦИ преди 13 години
Полицията да бъде разпусната и без това нищо добро не вършат за народа, дори напротив повечето работят за престъпността и подземния свят и си обърнаха професията, също като докторите на бизнес и търговия. За какво ги храним тия близо 60 000 потурнаци дебели, охранени прасета. Не стига, че хрантутим с нашите пари *** и политиците, ами и тия ***, дето, където и да те видят или спрат, само пари ти искат и нямат наяждане и насищане.
186
1
 
6
 
! Отговори
до 192 преди 13 години
КАКво да ти кажа, просто е хубаво когато вески си защитава интереса, може би и на теб не ти стига заплатата, ами искай, стачкувай, а не мишкувай, това е, просто в България всички сме МНОГО БЕДНИ !!!
185
5
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
Добро утро, драги съпартийци!Добро утро, г-н Борисов!Отивам до *** да се изсера и започвам отначало.Пийеньееееее и чалгаааааааааа.Да живей ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕРБ!
184
4
 
3
 
! Отговори
емси преди 13 години
Виж какво умнико в униформа.Аз знам какво е и средна заплата и мин.заплата.Вашата в МВР трябва да е между средната и минималната за страната .Има разлика при средна за страната и средна за МВР.
183
1
 
2
 
! Отговори
BTK преди 13 години
k,,ak go e organiziral samo Parvanov,to polizai,lekari,daje ***.plod na dalgogodishen trud kato prezident.
182
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
полицаите да с е пенсионират на 55 г или да си плащат осигуровките :да изберат едно от двете ,а който не му харесва д а си търси другаде работа ,никой не е венчан за мвр,а заплатата да му се определя от израстването в професията ,работа с компютър,западни езици и др,трудовия договор да е както при треньорите за определен период ,ако ен покаже качества - аут
181
2
 
2
 
! Отговори
емси преди 13 години
Така е .Всичко това е за да отмине моментут за плащане на осиг.
180
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си за трима....знаеш ли какво е средна заплата...
179
2
 
7
 
! Отговори
gotin преди 13 години
Нека да ви изясня схемата на заплащане. Говорите за някакви таблици на заплатите ... има ги в закона за държавния служител и заплатите са смешни, но това не е реалния доход. Никой не разчита на заплата. В министерството им плащат т.н. ДМС (допълнително мотивационно стимулиране), което като пари е доста над заплатата, която получават. Допулнително получават пари за ненормирано работно време, без да е ясно кой колко е работил. Заплатите са им над 1000лв :) това го знам, НЕ са предположения
178
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ дойде на власт с гласовете на полицаите и техните семейства. Духайте го гадни мръсни рекетьори само вие не се наядохте.
177
3
 
5
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
Не подкрепям полицейските протести. В същото време смятам, че вината не е в самите полицаи. Те пробват - ако мине номера им, добре. Ако не - поне ще задържат сегашното положение. А това не може да продължава така. Сега е момента за свирепи реформи в МВР. Минимум с 50% намаляване на бюджета ! Не може да се наливат над ЕДИН МИЛИАРД лева, без какъвто и да е резултат.
176
4
 
5
 
! Отговори
емси преди 13 години
Те заплатите ги знаем.Започват от около 1000лв.Това за тях е малка заплата.
175
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси, кво ми е гордо тая заран!!! Полицаите стачкуват защото искат да ни пазят по-добре. Да не си помисли някой, че има политика в исканията им!Докторите и те стачкуват с ЕДИНСТВЕНАТА цел да се подобри качеството на здравеопазването....Proud to be a bulgarian, даге!
174
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА МВР-ТАМ, СЛЕД ИЗВЕСТНО ТЪРСЕНЕ(НЕ СЕ НАМИРА ЛЕСНО, НО Е ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ!-ПРОВЕРЕТЕ В ПОДСТРАНИЦАТА НА ДИРЕКЦИЯ ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА) ЩЕ НАМЕРИТЕ ТАБЛИЦАТА ЗА ЗАПЛАТИТЕ...