Пореден протест на служителите от МВР

Полицаите се събират в 12 ч. пред МВР и отиват до МС
31 окт 2010 08:30,
285
Пореден протест на служителите от МВР
Преди седмица стотици полицаи обикаляха сградата на МВР и скандираха. Снимка: Булфото

Синдикалната Федерация на Служителите в Министерството на Вътрешните Работи (СФСМВР) организира втория iи протестен митинг.

Още по темата
Исканията са за ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, обезпечаване на материално-техническата база, подсигуряване на осигуровките на полицаите.

Униформените ще се съберат в градинката пред Министерството на вътрешните работи в 12 часа днес, след което ще се отправят към МС за връчване на писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

Маршрутът на протестиращите ще бъде от градинката на МВР по ул. "6-ти Септември" – ул. "Гурко" – ул. "Г. С. Раковски" - бул. "Цар Освободител" до правителствената сграда.

Миналата неделя няколко стотици полицаи се събраха пред МВР, за да изразят несъгласието си с водената от правителството политика.

Тогава се чуха гласове, че по места е имало натиск от страна на полицейски началници към подчинени да заклеймят протеста на СФСМВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
3
 
5
 
! Отговори
емси преди 13 години
Не дай си боже полицай да ме учи.
212
4
 
6
 
! Отговори
колю преди 13 години
когато полицай, действа като мафиот-маскиран, дрогиран и пиян той си е мафиот и нищо повече.
211
3
 
2
 
! Отговори
Емси преди 13 години
Amon Ra.На теб и доктор не може да ти помогне.Явно главата ти е в *** ти.Трудна операция ще ти предстои.Даже и по висока заплата няма да ти помогне.
210
2
 
6
 
! Отговори
до емси преди 13 години
Емси, шо стана тя, " глупави полицаи" те учат на български, хахахахаххахаха !!!
209
3
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Живеем в свободна държава ако не демократична.Всеки недоволен от заплащането в България и се мисли за голяма работа да напусне!!!Има хора който са готови да започнат работа на тези заплати и на тези условия!!!Недоволните имат право на развитие в избрана от тях сфера щом са много кадърни и не добре платени.Успех Европа е отворена за всички нали това искахме ето ви Европа
208
1
 
3
 
! Отговори
36365 преди 13 години
Българския език е чист е неподправен, научи го !!!
207
2
 
4
 
! Отговори
,34 преди 13 години
Интересно ще ми е, ако имаш проблем ти или някои от семеиството ти/ да не дава господ /, ще си първата или първия който ще ревне, че полицията пипа меко, не бие или не използва физическа сила !!! И това сме го чели, и за това сте оплювали.
206
3
 
1
 
! Отговори
емси преди 13 години
Наистина е крайно.Не са само *** но бързо се свиква на лесното и мекото.
205
2
 
3
 
! Отговори
Amon Ra преди 13 години
уникално неграмотна кратуна си :))))))) кефиш ме, правописа се изучава с учебник по български , а не по литература бе *** :))))))))
204
1
 
0
 
! Отговори
ГЖОГ преди 13 години
Много крайно мнение бе, тарикат !!!
203
3
 
2
 
! Отговори
емси преди 13 години
Всички ли хвърляха камъни бе полицаю.Тези които бяха бити ти сигурен ли си че са хвърляли камъни.Така ли бяхте съпричастни със стачкуващите.
202
4
 
1
 
! Отговори
койтои да е преди 13 години
в полицията постъпват най големите *** които занищо не стават никъде
201
3
 
1
 
! Отговори
емси преди 13 години
Amon Ra.За полицай си доста умен, щом знаеш как се пише ,,къде".Да не си пред теб с учебник по литература за 4 клас.
200
1
 
5
 
! Отговори
ДО ЕМСИ преди 13 години
АМА ТИ СИ НАИСТИНА КОМПЛЕКСИРАНА ЛИЧНОСТ !!! СЪФАЛЯВАМ, С ТЕБ РАЗУМЕН ДИАЛОГ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ, АМИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕЦА, АКО НЕ СИ ЗАБРАВИЛА, ХВЪРЛЯХА КАМЪНИ, ПАВЕТА, БУТИЛКИ И ЖЕЛЕЗА СРЕЩУ ПОЛИЦАИТЕ, ТИ НОВИНИ ГЛЕДАШ ЛИ, АМИ ТО ВЪВ ФРАНЦИЯ ПОЛИЦИЯТА Е НЕЩО СТРАШНО ТОГАВА СРАВНЕНИЕ С НАШАТА, АИДЕ МИСЛИ КАТО ПИШЕШ ! НАЛИ НЕ СМЯТАШ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е СОЦИАЛЕН ДОМ ???
199
4
 
5
 
! Отговори
емси преди 13 години
До 200.ПоследноКак синдикатите подкрепиха стачката на студентите,а ние всички видяхме как масово полицията биеха стачкуващите.Тази полиция ли иска подкрепа от народа.Това ли е народната полиция.И стига с тия номера всеки да си отговаря,никой не ви вярва-не разбрахте ли.Променете първо това.
198
2
 
4
 
! Отговори
Amon Ra преди 13 години
ти наистина си тъпичък , пише се "кЪЪЪЪЪЪде" . А и си мисля ,че тази злоба и завист ,която лъха от теб си има обяснение - най-вероятно си кандидатствал десетина пъти за работа в МВР и не са те взели или пък знаеш ,че жена ти си има любовник - полицай :))))) няма друго обяснение :))) почвай сега и мен да псуваш и обиждаш :)) кефиш ме с тая злоба
197
3
 
7
 
! Отговори
юаож преди 13 години
НЕКА ВСИЧКИ ДА СМЕ ЕДИННИ, ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТАЗИ МАФИЯ КОЯТО ИСКА СМЕШНА ПОЛИЦИЯ, БЕДНИ УЧИТЕЛИ И ПОДКУПНИ ЛЕКАРИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ Е НА МАФИЯТА, А НЕ НА ХОРАТА, БЪЛГАРИ !!!
196
6
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
Само това могат да правят тия *** и подлизурковци, дабият деца и дасе подмазват на мафиотите.
195
5
 
5
 
! Отговори
емси преди 13 години
Ае чао.Успех на протестиращите.Успех на Цветанов с върхушката в МВР.Сила и безкомпромисност срещу безумните искания на простолюдието в МВР.Реформи и съкращения на неуки и недоволни от заплата от над 1000лв.
194
2
 
0
 
! Отговори
. преди 13 години
i zvetanov da si otvori ustata,da ne malchi.