"Кому е нужно БАН да бъде унищожена?"

Имотите са в основата на всички атаки срещу академията, смятат учените
Обновена: 11 дек 2010 04:21 | 10 дек 2010 23:36,
666
"Кому е нужно БАН да бъде унищожена?"
Гражданин подкрепя протеста на БАН. Снимка: БГНЕС

Имотите на БАН са в основата на всички атаки срещу академията. 

Това се посочва в открито писмо на ръководството на БАН във връзка с изказване на министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов по време на парламентарния контрол днес, че БАН не стопанисва имотите си добре.

От БАН посочват, че констатациите в доклада на Агенцията за държавна финансова инспекция опровергават подобни информации. 

Още по темата

От академията допълват, че в 95 процента от тези имоти са настанени звената на БАН.

"Винаги се говори около имотите на БАН, по повод на имотите на БАН, колко струват имотите на БАН, но не и за науката в БАН, не и за проектите, не и за международното признание", пише в откритото писмо.

"Кому е нужно БАН да бъде унищожена?", питат от академията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


666
Още по темата: бан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
6
 
! Отговори
Иван преди 13 години
МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАРЧОЧИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВИ КАЗА, ЧЕ НЯМА ДА ВИ ПИПА ИМОТИТЕ,НАЛИ СА ВИ БАЩИНИЯ ШИБ*НИ КОМ*НИСТИЧЕСККИ ПРЕДАТЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН И СМЕЛ ДА ВИ ЗАПАЛИ ВСИЧКИТЕ СТАРЧОЦИ ИЗПЕРКАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И къде точно съм споменал причинно следствената връзка между суперкомпютър и приличен сайт ? БАНаджийските плъхове даже не можете да четете! метиловият алкохол ви е размътил мозъка тотално и безвъзвратно !
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
30 години професионален стаж като програмист ми стигат за да оценя един сайт, не смяташ ли? ***!
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
:))) Очевидно, на БАНаджиите и суперкомпютър не може д аим помогне за да нправят един що годе приличен сайт :))))) некадърници!
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 12 :)))) Ами, щом един сайт не могат да направят вече толкоз години, представяш ли си, как играят на тетрис на суперкомпютър, струващ милиони евра, платени от твоите и моите данъци :))))))
9
7
 
12
 
! Отговори
БКП-БСП(КГБ) Е МАФИЯ преди 13 години
БАН НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Я УНИЩОЖАВА , НО БАН ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ДА РАБОТИ Р А Ц И О Н А Л Н О !
8
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 10:)) Иситната боли, нали ? Днес излезе един от тия 'учени' д ани обясни, що една седмица ни плашеха със невиждани снегове и що разбииш ли, не познали. Жалки плъхове, денонощно пиещи много и некачествен алкохол.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
допълнение към пост 7А имат суперкомпютър, който е в топ 10 в света. Абсурдна жалка абсурдистанска 'академия'. Нищо общо с Платоновата Ададемия! Жалка сбирщина алкохолици с претенции, нагло харчещи парите ни !
6
4
 
6
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Тея от БАН какво са писнали преди 3 месеца излезна информация,че от БАН си дават сградите за някви жълти стотинки беше.Ако не се лъжа БАН даваха апетитни имоти под наем на цена от 6 стотинки квадрата на месец.И после тези същите излизат да протестират.Да парите за наука са малко ама и от БАН са същите крадци.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кво да ги плюя, когато те самите си *** на тиквите ?! Отивайки на сайта на : Национален институт по метеорология и хидрологияБългарска академия на наукитеДепартамент "Прогнози на времето"и започвам да се смея! Един десетокласник ще направи по добър сайт !
4
15
 
11
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Навсякъде по Света наука се прави в Университетите. Който е способен и кадърен, пак ще си прави откритията и изобретенията, и без БАН. Какво е това чудо, цял ден да си клатиш краката и някой да ти плаща, за да " мислиш " ?!! Който ще изобретява нещо, ще го направи, ако ще да е общ работник. Николаус Отто е бил обикновен механик, Томас Едисон е бил телеграфист, Михаил Калашников е бил механик - водач на танк и т.н. Те не са имали нужда от никаква Академия.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да се управлява една държава по-лесно е нужно народа да е ***!
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАН Агенция за недвижими имоти ли е или ? Щото от 1 година насам, 'учените' от БАН протестират за всичко (мисля, че само срещу гравитацията все още не са протестирали - а това е сериозен проблем за алкохолизираните 'учени') , но така и не успяха да докажат смисъла на съществуването си.
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилният въпрос е : Кому е нужна БАН ?