Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби

Привърженик на червените е в ИСУЛ след удар на главата
Обновена: 26 фев 2011 21:59 | 26 фев 2011 21:55,
280
Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби
Бомбички раниха двама полицаи. Снимка: БТА

Сблъсъци с полицията и безредици съпровождаха вечното дерби, при които пострадаха като и фенове, така и полицаи.

Привърженик на червените е пострадал при опит да прескочи парапет на огражденията на стадион „Георги Аспарухов” по време на мача ЦСКА – „Левски”.

Момчето е паднало и си е ударило главата. Полицаите са извикали линейка, която го е откарала в ИСУЛ.

Трима полицаи са пострадали по-сериозно на стадион „Георги Аспарухов”. Единият е с луксация на рамото, другите двама са пострадали от бомбички, хвърлени срещу тях от фенове.

Единият от униформените е в „Пирогов” с изгаряния в областта на врата.

Още по темата

Двама от ранените полицаи са от СДВР, а другият е от областна дирекция от страната. И тримата са пострадали от фенове на ЦСКА. Полицаите се бориха и с редица вандалски прояви – изпочупени витрини, обърнати кофи за боклук. 

Още преди започването на футболната среща осем души бяха арестувани заради сбивания. По време на мача полицията изгони агитката на ЦСКА извън пределите на стадиона.

При безредиците тогава е пострадал 25-годишен запалянко, който е приет в „Пирогов”. Той е с рана на главата и на лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мачполицияфенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
0
 
0
 
! Отговори
KZL преди 13 години
Ceco, imash da mi vryshtash 7 lv i 50 st. Tova e POLOVINATA cena na bileta.Idi ti na teatyr, neka nyakoy prydne na pyrviya red i tvoite apashi shte izgonyat CYLATA publika?!Zamisli se malko! IZVINI SE PONE!!!
261
3
 
0
 
! Отговори
UVO преди 13 години
uevski, uevski, shampion!
260
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
някога симпатизирах на един от тези отбори - отдавна вече съм отвратен до крайност. Това не са онези отбори, на които хората се радваха. А иначе предлагам мачовете да са сутрин от 10ч. - за който обича спорта едва ли ще е проблем да стане "толкова рано". Па като станем нормални хора - може и следобяд
259
1
 
5
 
! Отговори
Левскар преди 13 години
а тези мишки под мен, които обиждат дербито на България да се съвземат малко! За добро или за лошо сме израсли на Герена, армията, лаута, колежа или някой друг стадион. Не на стамфорд бридж или олд трафорд ! Уважавайте традициите! Първенството може да ни е слабо, но си е наше! Стига плюхте държавата си, откачалки !
258
1
 
5
 
! Отговори
Левскар преди 13 години
Ужасно неадекватна намеса от страна на полцията! Неслучайно народът е казал "Под фуражка мозък не вирее" ! Трябваше да се изкарат *** и нормалните хора да гледат мача. Вместо това полицията изнася всички фенове *** са на бул. Мадрид и трошат частна собственост ! Недопустимо!
257
0
 
1
 
! Отговори
патков преди 13 години
8.ПАТКОВ (анонимен)2011.02.28 11:43:24Като ги гледам гъонзо и патърков с обесените мустаци как жално гледат все едно са на погребение миличките колко са жалки а какви приказки бяха какви мечти леле колко са угрижени ама и това ЦСКА така ги би че им наду шушоните те не знаеха къде се намират пълен шок тренировката беше полезна за великият отбор ЦСКА.9.КУРВАЛЬО (анонимен)2011.02.28 11:44:13спокойно моряци, х-АМАТЬОРСКОТО , СЕЛСКО ОТБОРЧЕ от ГЕРАНА в ПОКРАЙНИНИТЕ на СЕЛО ПОДУЕНЕ , потъва по график , неумолимо и НЕСПАСЯЕМО. През лятото лелеяната голяма пара от продажбата на смрадливия бърню ДЮМБЕЛ ще подмине като малка гара алчните и нищо неразбиращи от футбол и почтен бизнес *** И КОМПЛЕКСАРИ . ЛАКОМ ***-КОКАЛИ ***. ДЮМБЕЛЧО ЩЕ СИ ИЗЛАПА ПАРИЧКИТЕ И ЩЕ СИ ТРЪГНЕ ПО ЖИВО , ПО ЗДРАВО КЪМ ИСТИНСКИ ФУТБОЛЕН ОТБОР10.ЛЕвскар (анонимен)2011.02.28 12:08:18Никакви пробити футболисти не е имало! Батков е пробития, заложил мача в няколко далекоизточни букмейкърски къщи. Още преди мача се знаеше всичко - достатъчно беше само да се гледа коефициента в Еврофутбол. 3.6 за ЦСКА!!! Никога не е имало такова нещо в историята. И масово залагане на Левски от всички. Сещате ли се колко пари е трябвало да раздадат букмейкърите ако ЛЕвски биеше? И колко пари са взели сега тези, които са заложили на ЦСКА? А кои са заложилите? Дори цесекарите не са залагали на ЦСКА в този мач! Ясно е кой.11.КРИВИЯ *** ВАЛЮ ДЕМБЕЛ БАТКОВ (анонимен)2011.02.28 12:09:03Преди много години Ювентус прояви интерес към младия Алекс Кривия и АЛЧНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ му лепнаха цена - НЕРЕАЛИСТИЧНИТЕ 15 милиона евро.Не му дадоха шанс, можеше да стане известен , а Недвед да си играе в Чехия. И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ТАКА. ГЛАДЕН ПАТКОВ , ПРОСО СЪНУВА !ИМА ДА СИ ГРИЗЕШ МЕЛАНХОЛИЧНИЯ ....МУСТАК.
256
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Простотията превзе двете агитки. Едните веят знамена на най-великите българи, който ще се обърнат в гроба, ако чуят какво скандират - "Червени ***" и други подобни. Кой им е казал, че могат да наричат жалкото си отборче - Левски, който е българския светец. Другите им отговарят "Х.. за Левски", което е кощунство - защото няма по-голямо българско име. И какво са виновни хората, който не рушат и бяха бити и изгонени? А какво са виновни витрините и колите на други бедни хора? НАРОДЕ!!!!
255
0
 
3
 
! Отговори
С БОТЕВ В СЪРЦАТА преди 13 години
Първо това може да се случи на всяка гостуваща агитка.Като фен на Ботев съм пътувал много извън Пловдив.Имам няколко въпроса към полицията.Какво правят 3500 човека в сектор за 3000.Герена строителен обект ли е заради бетона и железата хвърлени на пистата.Защо не изкарахте нарушителите за да ги съдят по бързата процедура.Защо изгонихте всички фенове заради малцина.Капацитета под фуражките не ви ли позволи да допуснете че в кошарата можете по добре да ги контролирате.А и на терена спечелиха.произв
254
3
 
2
 
! Отговори
миро преди 13 години
до 270. ами грешката ти е че си от ЦСКА. вдеваш ли. ;)
253
4
 
2
 
! Отговори
vanio преди 13 години
Az sam ot provinciqta i sam fen na CSKA. Ako trqbva da otida na ma4 mi e nujen cql den i ot 50 do 100 lv. I ako me izgonqt ot liubimoto mi zanimanie za koeto sam platil,moje bi 6te s4upq dosta ne6ta!!!
252
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"вечното дерби"... изтъркан лаф.
251
3
 
6
 
! Отговори
боно преди 13 години
абсолютно подкрепам действията на полицията. много правилно решение да се изгони цялата червена *** от сектора. много правилно, че са ги били и по улиците извън стадиона. абсолютно правилно поведение на полицията. друг е въпроса, че едно развито общество не би трябвало да допуска разход на човешки ресурси по този начин: 1500 полицаи срещу 3500 червени ***. напълно излишни битки.
250
2
 
7
 
! Отговори
НЕ на простащината! преди 13 години
Подкрепям 237. Нужен е як отпор на хулигани и крадци,грабещи демонстративно(ромски специалитет)-бой докато мърда!После ако му хареса,да заповяда пак - за двойна порция пердах.Спомням си обаче нещо -отпреди 6-7год.В ден,в който предстоеше подобен мач,се случи да мина покрай едно от столичните РПУ.Група полицаи се готвеха да тръгнат към стадиона - повечето бяха не в първа младост,екипирани с щитове и каски,като за война.Изглеждаха потиснати.Дожаля ми- толкова внимание и усилия за нищожни хулигани
249
0
 
19
 
! Отговори
Вижда се преди 13 години
и тук във форума и на улицата, та и на стадионите, че хората в БГ са два вида. Едните искат цивилизация и култура, а другите диващина и разруха. Питам вторите, ако след подобни истъпления потроша вашата кола, прозорецът на жилището ви или витрината за 2-3хил лева на магазинът ви, пак ли ще ме поощрявате с думи за демокрация или за полицейска държава?! Мисля,че сте лицемерни подстрекатели и малки душички, дето намират утеха в трошене на чуждото. Нека "децата" ви чупят вашето имущество, не моето!
248
1
 
4
 
! Отговори
Стадионов преди 13 години
Стадион Ви дадоха,пари Ви дават много повече,но не колкото на Народа,но не могат да Ви дадат Апостолския огън,Апостолския плам,Апостолското желание за победа.Това не се дава от изпълкома,или от общината.Това трябва да го имаш в душата си ;не се налива с пари ,съдии и медии.Само се криете зад Апостола,а пък играете,като отбор от Б група.
247
1
 
1
 
! Отговори
go6ko ot kurorta преди 13 години
futbola triabva da se zabrani sas zakon i stadionite da se zaravniat sas zemiata,a na tiahno misato da se porstroiat gardinki za razhojdane na doma6nite liubimci.
246
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи ако полицията реши може да действа решително. Според мен им липсва малко професионализъм, но подкрепям всички действия срещи *** и ***, която плячкосва, руши и прави живота на хората ад.Ако има желание може!Поздравления за полицаите!
245
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 13 години
До 38:Ако ,ама нали знаеш тва ако как ***** ,то тогава щяхме да върим по улиците като хора а не като кучета озъртащи се да пресекат шосето(относно ***)
244
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледах по ТВ-видях викащи,крещящи,хвърлящи предмети,чупещи,биещи,обезумели,пияни и дрогирани ултраси,които по блестящ начин бяха игнорирани и предотвратени кръвопролития.Поздрави за ЦВЕТАНОВ!Не вкарвайте полицията на подобни мероприятия.Организаторите са достатъчно богати да си наемат частни гардове.Оставете развилнелите се да се трепят,те затова са отишли.Искаме затвор за всички чупили по стадиона и извън него и труд в полза на обществото.Данъкоплатец съм и не ми е безразлично какво се случва
243
1
 
17
 
! Отговори
kaka преди 13 години
Само ред и дисциплина!!!! Като не могат да пият и да стоят мирно, да си стоят вкъщи!!!