Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби

Привърженик на червените е в ИСУЛ след удар на главата
Обновена: 26 фев 2011 21:59 | 26 фев 2011 21:55,
280
Пострадали фенове и полицаи при сблъсъци около вечното дерби
Бомбички раниха двама полицаи. Снимка: БТА

Сблъсъци с полицията и безредици съпровождаха вечното дерби, при които пострадаха като и фенове, така и полицаи.

Привърженик на червените е пострадал при опит да прескочи парапет на огражденията на стадион „Георги Аспарухов” по време на мача ЦСКА – „Левски”.

Момчето е паднало и си е ударило главата. Полицаите са извикали линейка, която го е откарала в ИСУЛ.

Трима полицаи са пострадали по-сериозно на стадион „Георги Аспарухов”. Единият е с луксация на рамото, другите двама са пострадали от бомбички, хвърлени срещу тях от фенове.

Единият от униформените е в „Пирогов” с изгаряния в областта на врата.

Още по темата

Двама от ранените полицаи са от СДВР, а другият е от областна дирекция от страната. И тримата са пострадали от фенове на ЦСКА. Полицаите се бориха и с редица вандалски прояви – изпочупени витрини, обърнати кофи за боклук. 

Още преди започването на футболната среща осем души бяха арестувани заради сбивания. По време на мача полицията изгони агитката на ЦСКА извън пределите на стадиона.

При безредиците тогава е пострадал 25-годишен запалянко, който е приет в „Пирогов”. Той е с рана на главата и на лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мачполицияфенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
5
 
! Отговори
Мими преди 13 години
Всички знаем че Левски е отбор на МВР - значи трябва да очакваме че щепомогнат на любимия ди отбор.Между другото строителните бизнесмени трябва да се замислят да използат фетовете на ЦСКА при къртене и разрушаване на сгради след като могат да къртят бетон с голи ръце защо са им машини.
181
4
 
4
 
! Отговори
някой преди 13 години
правилно 183- така трябва да бъде,но американския полицай едва ли го вкарват във мръсни сценарии, докато шефа им се *** по телевизията при МУТРЕСА.респект и уважение към полицията трябва да има,но когато е я управляват палячовци. и полицаите за жертва,ако някого не муе ясно.
180
1
 
4
 
! Отговори
Вчерашен преди 13 години
На някой май (не за сметка на тяхното здраве) май много им се искаше да има нахлуване на терена и масови безредици. Слава богу не стана. И феновете и полицаите се оказаха на по високо ниво от колкото им се искаше на тия. Ех какви "уникални" кадри щеше да показва Диков. Каква пресконференция в стил "баща на нацията" щеше да направи Трактора. А сега една обърната кофа на "Владимир Вазов" и две на "Черковна".
179
4
 
1
 
! Отговори
до 188 преди 13 години
Камене,от кое районно си бе:)))
178
6
 
6
 
! Отговори
Червен преди 13 години
Червената общественос трябва да се обяви против произвола на МВР срещу феновете на отбора. Не може да се действа по Сталински : "Има човек има проблем, няма човек няма проблем". По комунистическо милиционерите си позволяваха произвола да изгонят невинни фенове но...максимум 2 реда от блок.
177
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз не знам за кого да гласувам на изборите,но сега поне вече знам за кого да НЕ гласувам
176
3
 
12
 
! Отговори
Камен преди 13 години
За тая *** - мазето на 3 РПУ и ... докато мърда! А и сега да си платят болничните услуги! Няма цял живот да плащам такси за ***! Футболни запалянковци!!! *** !!!!
175
2
 
9
 
! Отговори
само ЦСКА преди 13 години
Гордеясе с одбора на ЦСКАсрам ме е от феновете
174
7
 
5
 
! Отговори
ЦЦЦЦЦ преди 13 години
ние има плащаме заплатите,ние ги храним,всеки месец аз работя за мен и за един полицай а те бият децата ни :(((( ужас
173
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Били са деца на по 14,15 години
172
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
полицията си направи репетиция за бунтовете на народната любов
171
3
 
9
 
! Отговори
футболист преди 13 години
Freeze! - когато чуеш от полицай тази дума в САЩ, трябва да не мърдаш!Ако си на по-малко от метър и се обясняваш на полицай ще ти върже бързо и ти казва, че имаш право да мълчиш,защото казаното от тебе може да ти навреди!А в България как е? - псуват, обиждат на бой налитат.Полицаите не си носят пистолетите защото нямат достатъчно тренинг за употреба на тази техника или се страхуват да гръмнат поне веднаж с гумен куршум да не би да ги обвинят, че са стреляли с боен патрон.ако съм обидил sorry
170
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pobeda nad sinite goveda..ole ole ole.
169
7
 
5
 
! Отговори
матеев преди 13 години
има ли по просто същество от бълрарския полицай на планетата ,оставка за *** Антон Златанов
168
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
удобен мумент всички леФскари да замълчатсамо ЦСКА
167
8
 
17
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Сашо Диков снощи обесняваше и навиваше хората от агитките да съдят полицайте за превишаване на правата и обесняваше как българската полиция са само *** и бият невинните хора. И Цветанов да си ходи. Явно Сашо се е продал за пари.
166
4
 
4
 
! Отговори
милиционер преди 13 години
ами нали има пропускателен режим/такова решение беше взето за ограничаване футболното хулиганство преди няколко години/ и не се допускат видимо пияни,дрогирани,не могат да се внасят предмети на стадиона,има и камери така,че 169 кой носи отговорност-организаторите на мача, охраната на стадиона,полицията и ШЕФОВЕТЕ на ПОЛИЦИЯТА и ШЕФА НА ШЕФОВЕТЕ-тъпият им министър,който трябва да подаде оставка!
165
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ходя на мачове от години заради тази *** *** и ***.Те не отиват заради футбола,а заради боя и вандалщините.ПРЕКРАТЕТЕ ПЪРВЕНСТВОТО!кОГА ЩЕ СЕ ОЗАПТЯТ ТЕЗИ ВАНДАЛИ,НАРИЧАНИ ФЕНОВЕ?Какви са тези"шествия",хореографии?Разни неграмотници,дучета-ужасна простотия.Иначе тези велики отбори ги виждаме какво могат на международната сцена-***.Апелирам за прекратяване на първенството и сурови наказания за *** по стадионите!
164
0
 
8
 
! Отговори
dani преди 13 години
Вече не ходя на мачове.Първо, защото няма какво да видя и второ, заради тези простаци, които ходят на мачове , за да безчинстват. Но това е следствието Причината е ,че че няма игрища , няма плувни басейни, няма нищо , което да ангажира децата1По цял ден са по улицата - и резултатът е налице!
163
0
 
0
 
! Отговори
paco преди 13 години
ударът пелъм 1,2,3