ГЕРБерката се извини заради политическата пропаганда

Красимира Симеонова готова да понесе отговорност
Обновена: 19 апр 2011 09:08 | 18 апр 2011 22:01,
218
ГЕРБерката се извини заради политическата пропаганда
Красимира Симеонова. Снимка: ГЕРБ

Депутатът Красимира Симеонова се извини на обществеността в Пещера за организирането на ученическо състезание, на което учениците са писали "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

В специално съобщение до медиите Симеонова заявява, че е готова да понесе отговорността си за проявата, която не е била съгласувана с ръководството на ГЕРБ.

"Обръщам се към всички Вас, за да Ви уверя, че организирайки състезанието "Координация, разум и действие" ни най-малко съм целяла да въвличам учениците в партийна пропаганда. Длъжна съм да Ви уверя, че идеята на състезанието имаше за цел единствено насърчаването на развитието на учениците по история и логика“, заявява Симеонова.

Тя подчертава, че идеята за състезанието не е била предварително съгласувана нито с ръководството на  ГЕРБ, нито с представители на Министерството на образованието, младежта и науката.

„Поднасям извиненията си на цялата общественост в Пещера. Заявявам, че съм готова да понеса своята отговорност по всякакъв начин", се казва в изявлението на Красимира Симеонова.

Още по темата

"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"  - този лозунг лъснал на състезание межуд различни училища в Пещера, докато учениците решавали логически задачи и намирали отговорите на исторически въпроси.

Възмутени родители са подали сигнал в Регионалния инспекторат по образование заради политическата пропаганда и скритата агитация. Според тях това е нарушение на законодателството.

„Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ на следващото свое редовно заседание, след като се запознае с всички факти и обстоятелства около организирането на ученическото състезание под патронажа на Красимира Симеонова, ще вземе решение по случая“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казва се ГЕРБЕРАСТКА и ГЕРБЕРАСТ научете се и го не бъркайте!
207
2
 
1
 
! Отговори
grobar ot gerpb преди 13 години
mnogo bix iskal da ti se izvinja no sled kato si poigraja sas tebe! dupedatko ! xaxaxa
206
3
 
0
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тва е бг даскалката вчера комунистка - активистка .. днес гербаджика .. а позитанци ..манипулират .. сега пък те не били всъщност комунисти :) шизофренията е психично разстройство.. при позитанците е определено едно от двете разстройства .. от които страдат перманентно :)
205
1
 
9
 
! Отговори
Десидент преди 13 години
Баси кви *** ни управляват.Скоро ще има и политическа учебна година и плакати в прослава на ГЕРБ и ББ.ГЕРБ са много зле и колкото по-скоро си отидат толкова по-добре ще е за България.Ако ги почакаме още малко ще ни наложат партийно-милиционерски режим.
204
2
 
7
 
! Отговори
Ямболлия преди 13 години
Още една ***-герберадка с куха диплома-калинка. Такава празноглава шматка с калинкина тапия се оказа и областната на Ямбол, кръстена заради качествата си на Маман.Явно простотията се оказа силен герберонски коз!
203
2
 
13
 
! Отговори
избирателБраво преди 13 години
Герберастите посегнаха и на децата! ОТВРАТ !
202
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ужас, тия от ГЕРБ са същите като БСП..Аман от социалисти с лозунги и червени потници
201
13
 
1
 
! Отговори
С.М. преди 13 години
Колкото и да не харесвате ГЕРБ, те пак ще спечелят на следващите избори. Чуват се слухове, че се подготвя супер мащабно фалшифициране на избори в полза на ГЕРБ, така че - опозицията да се спасява... още няколко мандата не ни мърдат...
200
2
 
14
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Е, за мен е ясно, че са *** още преди доста време. като започнеш с най-малоумния Боко тиквата, минеш през Цветанов и пр. Но трябва тия, които са гласували за Боко мафиото поне малко малко вече да са наясно
199
9
 
4
 
! Отговори
Храбрият шивач преди 13 години
Правилният лозунг е : Да го зашием 9 ката, 9 аршина в гъзеца на червената буржоазия!!
198
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно тая издънка ще им коства поне още 5% надолу.Посегнаха и на децата! Такива *** няма никъде.
197
2
 
32
 
! Отговори
Тома неверни преди 13 години
ГЕРБ,ГЕРБ, стана ви навик първо да се насерете и после през десет баира ни носите вода и извинения!?! За последно се уверих, че членовете ви /99%/ имат две "мозъчни " гънки: ЕДНАТА ИМ СЕ НАМИРА НА ВРАТА, А ДРУГАТА НА ***. С толкова малко гънки политика не се прави, още повече управлява държава!!!!
196
3
 
24
 
! Отговори
бг преди 13 години
какво извинение!!!!за вас гербероидите само калъчката!!!!*** крадлива ***!!!!!ОСТАВКА!
195
2
 
19
 
! Отговори
hm преди 13 години
Все още на моменти се чудя дали сбърках като гласувах за тях преди, но с всяка поредна изцепка сами доказват, че много хора сбъркахме....досега не съм пропускал да гласувам и на следващите избори ще отида...
194
1
 
13
 
! Отговори
Санди преди 13 години
Извинението на депутатката е нещо,като след дъжд качулка.И тъй като тя отрича тази глупост да е била известна предварително на ръководството на ГЕРБ,значи това е нейно дело и следва да освободи мястото си в парламента ,заради нарушаване на закона.
193
2
 
23
 
! Отговори
ss20 преди 13 години
тази *** от герб щяла да поеме вината за поредната издънка на герб.нагло и тъпо е това което казва но цялата им партия е такава нагла и ***.държавата ни фалира корупция до шия контрабанда като за световно инфлация безработица а сега и промиват мозъците на децата е ако това не е идиотия здраве му кажи.но защо мълчи нашата независима журналистика каде са ники(***)бареков цеци(дупелизката) любица курвалезич.каде са btv novatv tv7весниците на онзи *** делян пеевски мълчат като п..ки
192
2
 
32
 
! Отговори
hi преди 13 години
Истина е че всеки неуспял се набута в тази измислена партия, за да извлича дивиденти, партия на слагачи, корумпирани и комплексирани..
191
1
 
29
 
! Отговори
Марин преди 13 години
Тази "***", ако смята,че с извинение ще се приключи въпроса,жестоко се лъже! За да свърши всичко добре "ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА "
190
2
 
24
 
! Отговори
fakt преди 13 години
факт - целият "личен състав" на ГЕРБ е "комплектован" с натегачи и слагачи. Всеки неуспял в кариерата или обществото се набута там, за да изпъкне и намаже. Като изключение, което потвърждава правилото, много хитреци и тарикати с положение, също се писаха "активисти", за да си продължат необезпокоявани далаверките и просперитета. Идея и политика ГЕРБ нямат, всичко е бутафорно. Експериментът ГЕРБ трябва незабавно да спре-иначе спира България!
189
3
 
30
 
! Отговори
КОРЕНЯК БЪЛГАРИН преди 13 години
ТОВА СА ПЪРВИ ОПИТИ ЗА НАЧЕНКА НА МЛАДЕЖКО герберско ДВИЖЕНИЕ.''БРАТЯ,ДОКЛЕ Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА ДА СЕ СЪБЕРЕМ -ДА И СМАЧКАМЕ ГЛАВАТА.''ОТ ТЕЗИ *** МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ВСИЧКО ЗА ТЯХ НЯМА РОД И НАРОД ТЕ СА НА ПРИНЦИПА ''КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС ''.ВЗЕХА ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ВЛАСТТА И СЕ САМОЗАБРАВИХА,ТОВА НЕ Е БИЛО И ПРИ НАЙ-КРАДЛИВИТЕ И ПРИ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ДОСЕГА.