В критично състояние е една от пострадалите в катастрофата

Общо седем души са останали в пловдивската болница
Обновена: 15 юни 2011 15:58 | 15 юни 2011 14:21, Екип на Dnes.bg
59




С опасност за живота е една от пострадалите в тежката катастрофа на автомагистрала „Тракия” край Пловдив тази нощ. Останалите шестима ранени са в стабилно състояние, съобщи началникът на спешното отделение в болница „Свети Георги“.
Още по темата

През нощта са прегледани още 13 пострадали, но те били изписани. Най-малкият пациент е бил на пет години, но с леки наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
nadun преди 12 години
Бог да прости загиналите.Бог да даде сили на почернените семейсва в тези тъжни дни напред. Мъката Ви е безкрайна и не утешима.Жалко,много жалко за невинните хора! Близки и роднини,приемете много обич и искрени съболезнования от мен и моето семейство Nad..Nottingham
55
0
 
8
 
! Отговори
Анджи преди 12 години
Бог да прости загиналите и да даде сили, много сили на близките им в този тежък момент.Изказвам съболезнования на всичките им близки.
54
0
 
6
 
! Отговори
Gabriel преди 12 години
Засрамете се!Имайте малко уважение към загиналите и почернените им семейства.Не ви е срам да водите подобни спорове именно тук!Нямате ли уважение към мъката на невинни хора,та тръгнахте да нищите етническите проблеми???
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие хора ли сте?Как може да спорите какъв език се говори по Златоград-трагедия стана-осем души никога няма да прекрачат прага на домовете си!!!!А вие тука ще се изтрепете....Прав е 53 нито трагедия,нито глад ,нито каквото и да е нещастие могат да ни обединят.....Жалка картинка сме-Бог да прости починалите
52
0
 
16
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Жалко, много жалко, от всички коментари личи само едно-колко разединени сме дори и в трагедиите...УЖАС!!! Бог да прости починалите и да даде сили на живите!!!
51
1
 
25
 
! Отговори
111 преди 12 години
ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ЖЕСТОКИ МЛАДИ БЪЛГАРИ .КАКВИ РЕЛИГИИ, КАКВА ПОЛИТИКА- ОТИДОХА СИ КОШМАРНО ЖЕСТОКО 8 МЛАДИ БЪЛГАРИ В РАЗЦВЕТА НА МЛАДОСТТА И СИЛАТА СИ.
50
5
 
13
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
В Златоград говорят на турски, колкото и баба ти говори. Освен, ако тя не е туркиня.... Типично турска песен е Излел е Делю Хайдутин и Бела съм бела юначе също. То бива изпростяване, ама чак толкова..... В Златоград е най-старата църква в Родопите и мюсюлманите не говорят турски, бе балък
49
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
''Основните религии, изповядвани в Златоград, са Ислямът и православното Християнство. Две са основните религиозни български общности, които населяват града. Близо половината е съставена от мюсюлмани, а другата половина от православни''/ Ходя често в Златоград, моля те,не спори с мен. В магазините им даже се говори на турски. А горния цитат,ти го копнах от Уикипедия.
48
2
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 12 години
Абе, ти наред ли си? Невежеството е заслепило не само зрението, но и слухът и сетивата ти. Трепериш ли от страх? Вземай си хапчетата за параноята и събери някой лев да обиколиш родината си, фарисей!
47
1
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
А за колата си прав.Който иска да слуша Пърпъл, да пътува с личния си автомобил. На мен, понеже ми се налага да пътувам с автобус, се спасявам с една MP3 и си слушам рок. Не понасям турската реч.
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
koi ti kaza 4e v zlatograd govorqt na turski nishto che stroqt edna ogromna djamiq tam kazah che ot Dimitrovgrad se puska muzika na turski ezik i shofiorite ti govorqt samo na turski v pove4eto vreme ot patuvaneto
45
7
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
В Златоград говорят ПРЕДИМНО на турски,драги. Мюсюлманите са преобладаващото население там. В Неделино е още по-страшно.
44
0
 
18
 
! Отговори
do 41 преди 12 години
За съжаление си прав за музиката. Много от шофьорите на автобусите в Хасково,Кърджали и др. са турци. Пътниците са принудени да слушат маанета ,кючеци и чалгии. И никой не те пита дали ти е приятно или ти се дремва.Ако направиш забележка,ти казват "Ами,слизай,да не те държим насила''.Все пак,мисля че пътникът е с предимство,а не всички да се съобразяват с ориенталския манталитет на шофьора.
43
9
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Откога в Златоград говорят на турски? Другият път тръгни с колата си - така ще пътуваш комфортно.
42
0
 
14
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
Ами то поне за пикаене да се ползва тоалетната, пак ще е добре :) Ама в България и това го няма... Защото човек пикае по няколко пъти на ден и ти, колкото и да се мъчиш, може и да не ти се случи да настроиш организма си да работи на автобусните спирки... Срането е най-малкият проблем, защото на човек я му се досере веднъж в денонощието, я не
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледа човек колко плюса има нацъкани на 2 се колко ли нормални има в този сайт след като с ОАЕ и Холандия се изчерпва целият свят
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a nqkoi patuval li e ot Varna do Zlatograd da vidish kak v edna marshrudka za 14 choveka te tikat i patuvash taka 450 km ujas i stigneli Dimitrobgrad se puska turska muzika i samo na turski ti govorqt vse edno si nesam v Bg.
39
2
 
8
 
! Отговори
емос преди 12 години
Светльо никога.Дори в бялите държави тоалетната се ползва единствено за пикаене защото каквото и да правиш мирише.Само ,че оптай се да обясниш ***,че не требе да *** на метеното
38
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези, пък, дето пишат постоянно против турците, без значение от темата са си направо за лечение. Аман от простотии. Кви турци, кви 5 лева? Предлагам да обивним марсианците!!!!!
37
2
 
7
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Ей колко сте смотани всичките, не случайно държавата ни е пропаднала...