УВО 2011: Хиляди се отърваха виртуално от Борисов

След билбордовете, разлепени в София, се появи и сайт
Обновена: 12 юли 2011 15:35 | 12 юли 2011 12:37,
1240
УВО 2011: Хиляди се отърваха виртуално от Борисов
Снимка: uvolnenie.org

Инициативата за уволнението на Бойко Борисов прерасна и в нета.

Ден след като София осъмна с билбордове с надпис: "Ще уволня Бойко Борисов", които все още са с неизвестен автор, се появи сайт www.uvolnenie.org.

Той се популяризира и в социалната мрежа Facebook.

На фона на музиката от "Кръстника" се виждат надписите: "Хронометърът вече работи", а "Повече информация ще научите на 17.07.2011 в 13 часа".

Това е единствена информация, която е поместена на мистериозния засега сайт. Под него часовникът отброява дните до "уволнението".

На страницата има възможност за гласуване, след което излиза снимка на премиера с надпис "уволнен".

Проверка на Dnes.bg показа, че желаещите да се отърват от премиера поне виртуално набъбва с минути и вече техният брой към 12 и 30 часа е над 2500 души. Няма обаче ограничение за броя на гласуванията.

Акцията с уволнението на премиера стартира с билбордове, които бяха свалени за часове, след като привлякоха вниманието на медиите. Постерите бяха срязани, а не демонтирани.

Още по темата

Преди това пък група във Facebook поиска "Един ден без Бойко Борисов" на пети юли, като символично отбелязване на дата от спечелването на парламентарните избори преди две години от ГЕРБ. Инициативата тогава събра 35 хил. привърженици. 

Желаещите да "уволнят" виртуално премиера обаче в момента не могат да сторят това, тъй като по обяд сайтът блокира и засега е недостъпен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не са далече изборите ще видим дали ще гласуват хората масово за ГЕРБ !Защо е нужно толкова много коментари за ГЕРБ Те това Те онова СТИГАТЕ ако стават не се нуждаят от реклама скромността краси човека.Значи дори самите гербери не са гигурни и не спират да драскат коментари.
3
 
16
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
1111- Не си в час,мой човек! Вече не сме в криза. Излязохме от нея-даже няколко пъти.Това го каза лично вашият вицепремиер- икономист номер 1 на планетата Симеон Дянков. Сега работим за да стигнем почти фалиралата Гърция.След едно има-няма 10 години още два герберастки мандата и ако гърците тичат срещу нас. Не трябва само да се пише,ами и да се чете. И то не само романът "Винету". Айде,чао,че отивам да уволнявам Тиквата.
3
 
19
 
! Отговори
алоууу,1119 номер преди 12 години
Я да ми припомниш твоят кумир Боко колко деца е отгледал? Цифром и словом НУЛА.Има една дъщеря и нея не е отгледал той,ами друг човек.Той едно семейство не можал да създаде нормално,те държава му дадоха да управлява.Да гледаш деца не е като да гледаш кучета.И аз съм във Фбук и имам 2 деца.А това,че гербавите не били в нета-ами как да бъдат,като не знаят откъде се включва компютъра?Те са спецове по саденето на картофи и пасенето на овце.Или контрабандата на цигари и белото.
2
 
6
 
! Отговори
За 1129 преди 12 години
Не си супер гербер а си супер ***.Къде остави негласуващите за никого?Те стават все повече,защото виждат,че всички са от едно котило.Котилото на ДС и БКП.И са отвратени от всички.На последните избори те,заедно с гласувалите за всички други партии са повече от гласувалите за ГЕРБ.Отиди в Гугъл и си направи справка.Вместо да пишеш глупости.На тези избори за герб ще гласуват още по-малко хора.ГЕРБ достигна своя връх-сега слиза надолу.
7
 
13
 
! Отговори
от чужбина преди 12 години
Няма да гласувам за "Герб", а останалите 999 999 - също!!!! Ние заради такива като "Герб" сме в чужбина.
16
 
7
 
! Отговори
Супер ГЕРБЕР преди 12 години
Голем смех са тези...ще има да се червят на изборите200 хиляди балъци, роднини на комуназите ''За'' уволнението300 000 турци, ако Дал не ги разцепи 400 000 *** , ако ги купят всички==============900 000 А останалите гълъбчета ? За кого ще гласуват според вас сле дполитическото самоубийство на лостов? Само от чужбина идат 1 000 000 з аГЕРБПечелим...изборите са излишни
7
 
5
 
! Отговори
Шменти Капели преди 12 години
Саита Уволнение брои посещенията, а не гласувалите.....пак трактористки кройки, *** за офсете става :))
10
 
6
 
! Отговори
Боже,божеееее! преди 12 години
Какво могат да измислят комуните-тракторови,освен супер простотия!!!??????Ама те си знаят.
19
 
7
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
К.р за всички подкрепили тая инициатива, Борисов премиер още дълги години!
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
200 хил
0
 
5
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
Аз и да легна, друг ще дойде на моето място! Ние сме на всеки километър! И така, до следващите избори! :)
2
 
10
 
! Отговори
stalinista преди 12 години
Лелееее, градивната опозиция тотално изкуткудяка. Мъкаааа,мъка.
7
 
6
 
! Отговори
за първи път по фору преди 12 години
за 2 години най-после видях да се избира по-малкото зло,да се работи така,че през седмица да има съществена промяна/дали бандити остават без босове,дали нова изненадваща наредба за сива икономика, дали..../,нормално е да има и гршки, но се работи като в частния бизнес...това е.А иначе най-умопомрачителното и заекващо е , че комуни...извинете БСП и ДПС имат какво да кажат....е *** наглите и арогантни комплексари...
5
 
9
 
! Отговори
До Онанимен преди 12 години
1115 го е казал най-добре. Ама то неграмотен гербарист може ли да чете?
2
 
4
 
! Отговори
До Онанимен преди 12 години
А ти кога ще си лягаш бе работливия? Наближава 1 часа сутринта.
10
 
15
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
Facebook - место за прохождащи онанисти. Тия, които си доят кравите и си косят ливадата виртуално. Тия, които 1 дете трудно гледат, на 10 *** във Facebook, един има едно и един - две деца. Вие ли сте бъдещето на нацията?Болшинството хора, които гласуват за Б. Борисов, работят, не крадат от работодателя си време за Facebook. И правят БВП, не си правят виртуална чек*я в нета. Защото вие само това можете, комунистически онанистчета и прохождащи пед*расчета.
4
 
12
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
1107, прав си, това е краят. Повече хранилки няма да има за вас, ще трябва да се научите да работите. А до тогава, да ми ядете к*ра, нещастни, мръсни и миризливи комунисти!
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей драскачи мързеливи стига сте злобели на тоя и ония ,дали е Бойко или някои дръг няма голямо значение всичко си зависи от нас и когато си станем от мързеливите *** до един, а не такива като уволнен и т.н пишете само коментарчета мислейки си че правите нещо полезно изливайки си комклексираната душа ,тогава хич няма да ви бърка кои е министър и т.н
9
 
14
 
! Отговори
УВОЛНЕН преди 12 години
Вече са 170136 и броят на здравомислищите расте с всяка минута.
5
 
16
 
! Отговори
До 1110 преди 12 години
В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.