Киркоров дава пари на руснаци да се върнат от България

Певецът осигурява връщането на 8 туристи в Санкт Петербург
Обновена: 14 сеп 2011 15:45 | 14 сеп 2011 15:45, Елка Василева
63
Киркоров дава пари на руснаци да се върнат от България
Снимка: Булфото

Популярният певец Филип Киркоров ще помогне на група руски туристи, блокирани в Бургас, да се върнат в родината си, като заплати самолетните им билети.

Осем души, сред които малко дете, вече шесто денонощие са заложници на авиокомпанията, пише Life.ru.

„Живеехме в хотела, в който ни настани туроператорът, като в заточение. Не можехме дори да излезем, защото очаквахме информация“, разказа Юлия, която е била на почивка в България със семейството си.

„Когато разбрахме, че имаме шанс да се върнем у дома, започнахме да плачем от щастие“, казва жената.

Още по темата

Тези хора от Санкт Петербург си били изхарчили парите и не можели сами да си купят билети за у дома.

Докато недобросъвестната авиокомпания не може да отговори еднозначно на хората, Филип Киркоров веднага превел пари на закъсалите туристи, пише Life.ru.

„Хората са отишли на почивка, а сега трябва да се мъчат. Много съжалявам, че такова нещо се случи в родината ми“, казва 44-годишният певец.

Стотици туристи от Русия не можаха навреме да се завърнат след почивката си у нас, след като в края на миналата седмица авиокомпанията Bulgaria Air отказа да изпълнява чартъри на туристическата компания „Алма тур“ към Русия заради неплатени задължения. Все още десетки чакат да излетят от Бургас и Варна.

В началото на лятото пък избухна скандал около елитния жилищен комплекс „Емералд“ край Бургас, апартаменти в който са купили много звезди на руския шоубизнес, сред които и Филип Киркоров.

Руснаците се оплакаха, че без разрешението им в апартаментите в тяхно отсъствие са били настанявани квартиранти, купените на първа линия имоти се оказали в съседство с новопостроени пречиствателни съоръжения и свинеферма, а в целия комплекс се носи смрад.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: БургасФилип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
32
 
! Отговори
почти анонимен преди 12 години
до 57 и 58 По примитивизма и простотията ще ги познаете.Що за елементаризъм в разсъжденията демонстрирате ,бе *** ?
62
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До 58:Вероятно си изпълзял от оригинален ориенталски ***, щом навсякъде един и същи кенефски коментар пускаш и обиждаш държавата ни. Не си ли гледал, че такива неща се случват навсякъде по света, но за теб е важното да само да плюеш. Ти си преходен тип между *** и човек, стой си в Анадола и не се обаждай - мозъка и речника ти е примитивен.
61
2
 
31
 
! Отговори
мене преди 12 години
Аре бе,на какви се направиха па тия бе...помня ги като дете - риза,на карета,смачкана,върху нея-анцуг,вратовръзка на райе,отгоре сако,и танцуваха на сръбско пред караванта за дъвки и цигари,щото мислеха,че това е дискотека...а едно лапе,кат мене викаше-мамочка,мамочка,смотри-Кока-Кола продают...за първи път виждаше,горкото...и сега на тия точно им миришело!?!Абе,за кои се помислиха тия,бе!?!Коняка Сл.бряг го гледаха опулени,а ние го трошехме,шото беше 3 лв,ако не Плиска праехме скадал...баси...
60
167
 
34
 
! Отговори
KRITIK преди 12 години
ARMENESA FILIP KIRKOROV E RODEN VAV VARNA I SE JENI ZA ALA POGA4OVAI I OT NEQ IMA PARITE SI! TQ E S 25 GODILI PO GOLQMA OT NEGO! A TOI E *** OTVSQKADE! BETER E OT AZIS!SIGURNO E ZAJADNQL ZA LASKI I SI E VARNAL 4UKA4ITE SI PRI NEGO!
59
4
 
42
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
В отговор на 57, много ми е смешен вашия коментар, оказва се, че не Киркоров е болшевишки *** защото там вече болшевики няма, той е светвоно известен с много пари спечелени от неговия талант. Господине вие сте долен ***, гладен, бос, гол и завестлив *** - типичен *** !
58
2
 
37
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
В отговор на 57, много ми е смешен вашия коментар, оказва се, че не Киркоров е болшевишки *** защото там вече болшевики няма, той е светвоно известен с много пари спечелени от неговия талант. Господине вие сте долен ***, гладен, бос, гол и завестлив *** - типичен *** !
57
142
 
39
 
! Отговори
Киркорчооооо преди 12 години
ти много си се охарчил бе *** болшевишки,изобщо не искам да чувам че имаш нещо българско червен измекярино вземайте си прибирайте руският вмирисан и ферментирал *** и си го слагайте там в бидони ли в буркани ли за да си сварите после спирт за поркане че друго не умеете освен да се отрязвате като ***
56
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Руснаците се оплакаха, че без разрешението им в апартаментите в тяхно отсъствие са били настанявани квартиранти, купените на първа линия имоти се оказали в съседство с новопостроени пречиствателни съоръжения и свинеферма, а в целия комплекс се носи смрад."Хахаха. Пали и бягай. Така се прави български бизнес :))) Браво, ***, браво...
55
0
 
40
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Няма такъв филм - докарал си ги, трябва да ги върнеш. Това е като да кажеш - напълних колата с бензин, минах 1000км в едната посока, тя е длъжна да ме върне обратно до вкъщи дори да нямам пари за още бензин :) А АлмаТурс по-добре да бяха наели друга компания само за връщането, и така нямаше да се вдигне шум и щяха да си дължат пари (вероятно има и стари задължения в тези пари) на БГ Еър още дълго време и готово :) ама някой си е повярвал "ще ги закарат бе,споко,аз ше му звънна на ония от БГЕър"
54
0
 
37
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Те са дошли с чартър, защото поне аз не знам да има редовен полет Варна - Ст. Петербург? Колкото до извиването на ръце, най-вероятно Алма Турс са казали - да бе, ще ги платим парите, споко. Самолетът си лети, пичовете идват. После обаче БГ Еър се усещат, че май няма да си вземат парите скоро и ще се набутат само ако осъществят полета. И не са го осъществили, а проблемът си е на АлмаТурс - да са наели друга компания (Аерофлот например) да направи полет и да ги извози.
53
42
 
32
 
! Отговори
silva преди 12 години
i nas iskaha da ni pree...t ,oba4e moia kato izkara pistoleta i si sednaha na dup...tata
52
0
 
31
 
! Отговори
от 8 преди 12 години
Какво ви казах за правителствения самолет :) dnes.bg/stranata/2011/09/14/ruski-turoperator-plashta-poleta-na-139-turisti.128774
51
45
 
34
 
! Отговори
Каничуа руски кучки преди 12 години
България Еър не е ли на *** Варна => Руските *** , да си бръкнат у ГъзЪ /
50
0
 
38
 
! Отговори
До 44 преди 12 години
Явно не си ходил на почивка с туроператор-билети, резервации, за руснаците и визи са включени в пакетната цена, която туристите предварително са платили на Алма тур, но Алма тур не е платила за билетите на БГ превозвача, и не само за тези туристи, не е плащано месеци, Алма тур дължи 3.5 милиона на Б-я Еър. Тъй като е края на сезона, Б-я Еър е изискал от Алма тур да заплати цената за старите и за новите билети, Алма тур не го е направила и Б-я Еър е отказала да вози туристите безплатно.
49
170
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само плашат, че няма да идват. От 1877 са тук... и забравиха да си тръгнат :-)
48
252
 
34
 
! Отговори
Каничуа руски кучки преди 12 години
Аз пък над 10 години не съм бил почивка на море , така че да го духат руснаците да си пият водката и си бръкнат у ГъзЪ с визите , аман от *** ....
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България еър ги е докарала без да си вземе парите, защото иначе срещу нея ще застане туристическия бизнес, но за да ги върне си иска парите и за докарването...Какво извиване на ръце?!?Кога ще си вземе парите иначе?И руснаците така постъпват, финансовите дела за газа ги решават зимно време!
46
1
 
32
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
do 45това че не са ти ясни някой неща, не значи, че другите са *** :) по скоро *** си ти :)чети хубаво какво са ти написали, и недей да ръсиш глупости :)
45
1
 
33
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Ти си пълен ***
44
3
 
35
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Глупости, това че една компания е докарала едни туристи до някъде не ги прави длъжници за да ги върне :)а със сигурност туристите нямат билети издадени от българия еър, това ти давам гаранция на 120 %, просто зашото те са купили пакетна услуга от оператор :) те. ако имат билети, просто ще отидат на гишето на БГеър и ще ги презаверят или ще си получат парите, но нямат такива :) те затова и висят на летището :)