Катуница изпрати и 17-годишния Павел

Довечера младежите от селото организират бдение със свещи
26 сеп 2011 16:28,
127
Катуница изпрати и 17-годишния Павел
Снимка: архив Булфото

В Катуница днес погребаха 17-годишния Павел Толев. Огромна част от жителите на селото се стече да почете паметта му.

Дойдоха негови съученици и приятели от Селскостопанския техникум в Садово, където момчето е учeло.

Още по темата

Павел почина ден след като приятелят му Ангел бе жестоко премазан от микробус с приближени на Кирил Рашков, или както е наричан – Цар Киро. Момчето припадна по време на шествие, организирано от близките и приятелите на убития Ангел Петров, а по-късно почина в болница.

Павел бил с присадена клапа на сърцето и вследствие на стреса от преживяното се стигна до фаталния му край на 24 септември.

Тази вечер около 19,30 часа, младежите от селото отново организират мирен протест и бдение със свещи, но този път мястото е променено и не е при палатите на Цар Киро, а е на лобното място на двете загинали момчета. По ирония на съдбата тези места са на метри едно от друго.

По-рано днес президентът Георги Първанов и премиерът Бойко Борисов посетиха Катуница, като се срещнаха само със семействата на двете момчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"СДС искат незабавно оставката на вътрешния министър Цветанов"БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ДА СЕ НАДИГАМ,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВЯМЕ В РЪЦЕТЕ НА НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ ЗАКОНИ!КЪМ НАС БЪЛГАРИТЕ ЗАКОНА Е ЛОШ,А КЪМ *** ДОБЪР!ЗАЩОО?
107
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни ***, те само ядоха баницата...Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, Дон Цеци-Цветелин Кънчев....отворено общество...??? Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!Разпространявайте тази статия, защото тука платените драскачи, които имат задача да насаждат етническа омраза са безброй много.....много, много са, платените драскачи в форумите!!!
106
0
 
6
 
! Отговори
Александър преди 12 години
коментар 117 е мой! Преди всичко искам да кажа : мир на праха на двете момчета! Съболезнования за семейставата и близките им!
105
1
 
1
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
какъв калашник бе ***!? Не те знам какъв си , *** , турчин ли си , арабин..... но си много неграмотен и елементарен!? Прочети малко, погледай новини ( не и БТВ) виж какво казват хората от селото, хората от Пловдив. Поинтересувай се и тогава давай мнения ...РАМБО! Ти пък какъв си, че и ти почна калашници да вадиш! Мухъл!
104
0
 
2
 
! Отговори
Зиг преди 12 години
До 107: Ако си беше направил труда да прочетеш една друга статия тук, а именно озаглавената "Прокуратурата провери колко жалби има срещу Цар Киро", вероятно щеше да напишеш по-малко глупости.
103
0
 
4
 
! Отговори
Az преди 12 години
Volen Siderov bil nacist, bil neznam kakuv, ama choveka ot kolko godini ni nabiva v glavite s kakvi si imame rabota! Ama naistina sme si OVCEEEE!
102
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какъв цар бе, какво сте го зацаросвали тоя гнусен ***. Само разстрел и ***, ама и за *** не стават тия смрадливци! Добре ни накреси и Саркози с тия ***. Защо търпим бе хора!
101
2
 
6
 
! Отговори
ivan преди 12 години
vsqko na4alo si ima i svoq krai,a tozi na *** doide....mislq,4e trqbva da se pokaje na dolnite ***,koi e grajdanin na taq darjava.
100
0
 
6
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Да, позната история- на всяка манджа - магданоз е тоя надут пуяк. Да има да взема, след случая с тая Бенатова рейтинга на БТВ няма да е същия! Хората ги намразиха.
99
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възмутена съм от Б Т В.Възмутена съм от лъжите на Миролюба Бенатова.На 63 г съм и чух много добре репортажа на БТВ от събота в който обиждаха , че момчетата били пияни и дрогирани.Сега и Слави говори, че няма такова нещо.Слушам и не вярвам на очите си. Мошеници.
98
0
 
5
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Учиндолския плешивец не пропусна да се измазни на народа, че го подкрепял, като в същото време облиза *** на шефовете си от бТВ, както и на Бенатова. И ей на - сега всички пак ще го обичат и гледат.
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не било етнически конфликт, а било криминален!Разбира се, стана криминален, защото хората излязаха на улиците, понеже етническия мир значи смър за българите!!!Иначе те всичките много се страхуват от нарушаване на този мир, защото с него морят България и българите, нарушаването на мира означава българите да се борят за оцеляването си като нация!!!
96
0
 
8
 
! Отговори
до 106 от 104 преди 12 години
ТОВА Е КРАЙНО НЕДОСТАЪТЧНО. ЕДНО ИЗМИВАНЕ НА РЪЦЕТЕ. ХУБАВО СА ПИСАЛИ ЗА ГЕРБ,БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!А КЪДЕ Е ДЕКЛАРАЦИЯТА ОСЪЖДАЩА *** ТЕРОР,НАСИЛИЕ И УБИЙСТВА НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА? КЪДЕ Е? ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ? ЗАЩО НЕ ОСЪДЯТ ***? ЗА ДА СЕ ВИДИ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЕДИННИ СРЕЩУ ТЯХ?ЗАЩО НИТО МАРТИН,НИТО КОСТОВ СЕ ПОЯВИХА НА ЕКРАНА,ДА НИ ЗАЩИТЯТ И ОСЪДЯТ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ***?
95
1
 
4
 
! Отговори
До 104 преди 12 години
Декларация на СДСТрагичният случай в с. Катуница и избухналата след него конфронтация, за пореден път показаха безсилието на господин Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи. И този път за провала на МВР да осигури обществения ред и сигурността на българските граждани е отговорен лично Цветан Цветанов. Отлагането на решението за приемане на България в Шенген, от друга страна е доказателство за некомпетентността и невъзможността на това правителство, да се справи с организираната престъпност в страната. На фона на тези събития министърът на вътрешните работи слуша Веселин Маринов, на откриване на предизбораната кампания на ГЕРБ. Това е недопустимо.
94
0
 
8
 
! Отговори
до гурбетчия 99 преди 12 години
Е, аз предпочитам да съм от глупавите, които направиха безмисленото и безнадеждно според много от умните тогава, Априлско въстание. Иначе днес вероятно нямаше да има нито България, нито този разговор. В историята често волята върви против разума, и при това го опровергава. Ти имаш право на собствен избор и мнение, но това не е темата тук. Постъпвай както намериш за добре със себе си, но много хора имат друго виждане. И правото да живеят добре в България. Няма смисъл да спорим повече.
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДА МАРТИН ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ! ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ? ЗАЩО НЕ ОСЪДИТЕ *** ТЕРОР,ГЕНОЦИД И УБИЙСТВА НАД БЪЛГАРИТЕ? КАКВА Е ПОЗИЦИЯТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ЗА *** ТЕРОР?
92
0
 
10
 
! Отговори
БГ РЕАЛНОСТ преди 12 години
Знаете ли значението на думата ГАВРА?
91
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И цар Киро си го полу4и - 4 звезден хотел в Самоков с охрана по-голяма от на президент. Евала... При протеста полицията пак е изпалнила дълга си - опитала е да арестува българин, нарушил спокойствието на висо4айште гости Бойко това е позор за България и обида за нас
90
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Българи,положението става от зле на на много зле.Мачкат ни политици,мутри(политици), а сега и ***.До къде я докарахме,мълчим,пазим си работата с минимални доходи,които стигат само да преживяваме.Плащаме на *** тока,водата,данъците и какво ли още не,а те ни газят.До къде стигнахме ние в България ли живеем и ли в мангалия.Не трябва да сме като овце да мълчим.Трябва бунт.
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
т.н. цар киро и подобните му ги създадоха бсп и сдс срещу пари и гласове за изборите,този проблем е на повече от 20 години, подобно в началото беше и създаването на дпс