Приятел на убития Ангел: Друг го блъсна с буса!?

Петър Георгиев смята, че Кирил Рашков е посочил кой да поеме вината
Обновена: 28 сеп 2011 20:10 | 28 сеп 2011 20:04,
224
Приятел на убития Ангел: Друг го блъсна с буса!?
Петър Георгиев. Снимка: Dnes.bg

Шофьорът на буса, прегазил 19-годишния Ангел Петров, вероятно е подменен, твърди Петър Георгиев, един от приятелите на убитото момче. Въпреки твърдението на МВР шефа, че версията за подмяна е невероятна, Петър твърди обратното.

"Вярвате ли, че някой ще блъсне човек, ще иде до Турция да се укрие и после като разбере, че го търсят, ще се върне?!", риторично пита той.

18-годишното момче смята, че Кирил Рашков е нарочил задържания Симеон Йосифов да понесе вина за убийството, за да излезе чист от ситуацията.

Във фаталната нощ Петър отишъл пред къщата на Кирил Рашков, за да търси сметка за жестокото убийство, но тогава  е бил блъснат от близки на ромския барон. В момента момчето лежи с тежки травми в пловдивска болница.

Още по темата
28 сеп 2011 08:41
569

Младежът не е пряк свидетел на убийството на Ангел, но смята, че нароченият за шофьор на буса убиец не е истинският извършител на престъплението.

"Рашков не е глупав, не случайно толкова време управлява такава империя", каза Петър Георгиев пред Dnes.bg.

Младежът твърди още, че внуците на Цар Киро никога не са уважавали Ангел и затова се е стигнало до умишленото му убийство.

"Не можеха да понесат, че Ангел не прекланя глава пред тях, те парадираха със скъпите си коли и властта на фамилията им", разказа от болничното си легло Петър Георгиев.

Според прокуратурата обаче доказателствата са категорични, че именно Симеон Йосифов е шофирал в момента на убийството.

"Абсурдно е да се твърди, че шофьорът е подменен, тъй като всички свидетелски разкази, включително показанията на подсъдимия, уличават Йосифов като извършител на престъплението", коментира говорителят на Окръжната прокуратура Галин Гавраилов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: КатуницаАнгел Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
0
 
! Отговори
kojcho преди 12 години
Господа,спокойно бе! Предстоят избори, така че подобни събития не са удобни на сегашното правителство.Случаят е криминален,но се опитват да го представят,като етнически конфликт.Кой има полза от това e много лесно да си отговорим- ДПС.
206
1
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от етническа омраза!!! А според Бойко проблем били горящите къщи, а не етническите УБИЙСТВА?!?!? УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
205
0
 
3
 
! Отговори
432 преди 12 години
abe vi ludiliste kav e toz car kiro *** gadni da gi ubiqt vsi4kite *** car bil kade e caricata xaxaxaxa
204
0
 
20
 
! Отговори
MrTau преди 12 години
По някаква щастлива случайност това момче е оцеляло след опит за убийство с кола. Искам шофьорът на тази кола да понесе цялата строгост, която му се полага. Полицията е бездействала през всичкото това време, когато фамилията Рашкови са тормозили тези хора. Затова според мен трябва и псевдополицаите да понесат своята отговорност. Ако в САЩ подадете сигнал, че са ви заплашили с убийсво местният шериф ще накара съответният престъпник да съжалява жестоко! Убийците и местните полицаи са с равна вина!
203
0
 
7
 
! Отговори
do 193 преди 12 години
***, protestira se, za6toto se iska sprawedliwost i zakonnost. I to ne samo za Ra6kow, a i za wsi4kite mutri i kradci, ograbili i porobili Bulgaria.
202
0
 
4
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
POGLEDNETE ZADALJITELN TOVA I 6TE VI SE IZESNI VSI4KO V NULGARIQ --- evreite.ru/programata/ ---AKO STE GO GLEDALI STE RAZBRALI ZA6TO VSI4KI PARTII,INSTITYCII I NEPRAVITELSTVENNI ORGANIZACII SA SRE6TY BULGARSKIQ ETNOS.EDINSTVENNIQT NA4IN E DA IZLEZEM VSI4KI NA PROTESTITE DOKATO PRODAJNOTO PRAVITELSTVO NE PODADE OSTAVKA,I TOVA DA E OBICA NA YXOTY ZA SLEDVA6TITE,KOITO 6TE DOIDAT SLED TEZI,4E NQMA DA GI PREMAXNEM POLITI4ESKI A FIZI4ESKI.BADE6TETO E NA DECATA NI NE NA TEZI PRODAJNICI.VSI4KI NAVAN
201
1
 
14
 
! Отговори
До БЪЛГАРИ... преди 12 години
Провери по протоколите как са гласували ромските махали на последните парламентарни избори - за ГЕРБ.Те това герберчетата сте не достижими все някой друг ви е стр.. в гащите.А кой пусна убиеца с микробуса в Турция-дали не е Цецо?
200
0
 
16
 
! Отговори
бай логиста преди 12 години
Къде е логиката? Шофьорът разбрал, че е извършил престъпление, чак когато научил, че го търсят. Иначе няма как да се сети, че е незаконно да се газят хора по улицата.
199
2
 
32
 
! Отговори
11 преди 12 години
Киро *** прави за посмешище ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА и най-вече ПОЛИЦИЯТА
198
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"всички свидетелски разкази, включително показанията на подсъдимия"Ония смислените ***? Дето публикувахте ?Айде стига бе!
197
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквъ цар - ***! Да се обеси за скоростната му кутия в центъра на Столипиново!
196
1
 
62
 
! Отговори
да преди 12 години
Цер Киро прави за посмешище ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА и най-вече ПОЛИЦИЯТА
195
3
 
35
 
! Отговори
Каратиста преди 12 години
Стига да имеме желанието и волята и когато се обединим ще постигнем всичко масов протест ако трябва ще афишираме с плакати и бележки във всяко едно селце и градче и ще обърнем тази монополизирана държава, ако сега него направим, положението още повече ще ескалира и тогава вече ще стане страшно, Българина е на ръба в момента.
194
4
 
68
 
! Отговори
protestirasht преди 12 години
до 193Абе ти луд ли си... Кой ми е давал 10лв бе *** такъв ?!??!Не искам да ме е страх като ходя по улицата и затова съм там... Ако ритна *** ще ме осъдят като расист...а пък ако *** ме убие - ще му се размине. Това е реалноста в нашата държава и ще си протестирам колкото си искам
193
2
 
13
 
! Отговори
Kaратиста преди 12 години
Няма проблем, че са изтрили групата в фейсбук, никой неможе да ни вземе душата и сърцата, както и този дух който имаме.Сега да се надгинем целия народ, да преминем през народното събрание както се случи с къщите в катуница и тогава да ги попитам, ако ще и целия звод на България да се събере да пази пак ще ги размажем.И не само фейсбук е мястото за организация на такива събития, едно време наще видни апостоли да не са имали достъп до интернет?
192
2
 
52
 
! Отговори
ГЕРБЕРИСТАН преди 12 години
Току що изтриха групата "В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА" с над 72 000 човека, която организираше мирните протести в БГ... Направо не повярвах на очите си............. Никога не съм мислел, че такова нещо може да се случи в 21 век в европейска държава...... Нямам думи......
191
1
 
23
 
! Отговори
;) преди 12 години
То... показанията на подсъдимия срещу самия него са ясни, ама защо никой от свидетелите не е викан на разпит, на разпознаване? Убийството става пред свидетели, в това число и бащата на убития Ангел. Нали така!?Страховете ми, че Петър казва истината, идва от скорошния случай с убитата в Борисовата градина Яна, чиито убиец пак беше в чужбина, беше ясен, та ясен и снимката му бе разпространена навсякъде. Беше оплют от електората достатъчно, но после май се оказа, че има желязно алиби.
190
5
 
3
 
! Отговори
помнещ българин преди 12 години
много се разпростря тук "бай ти петко", много верни неща каза,които иначе хич не обича и не мисли, но беше нужно ЗА ДА ПРОКАРА ТУК КАГЕБИСТКАТА СИ ТЕЗА, че америка била искала размирици на балканите. ИСТИНАТА, известна на анализатори, шпиони, бизнесмени, политици и журналисти от целия ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ е , че РУСИЯ ИМА ИНТЕРЕС И ПОСТОЯННО РАБОТИ ЗА РАЗМИРИЦИ НА БАЛКАНИТЕ И СПЕЦИАЛНО БЪЛГАРИЯ- ЗАРАДИ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕВРОПА И НАТО. а тиквите тук нека му пляскат на петко- той си е от тяхната боя!
189
3
 
28
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
забравил си Андрей Луканов ,Ахмет Доган ,Жан Виденов , Сергей Станишев , няма не продажен български политик , никой до сега да е показал , или поне да се опита да заблуди , че му пука за Народа му !!!
188
1
 
28
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 12 години
193 - бай Петко:Бай Петко не американците, ами нашите управници от 20 г. са виновни да стигнем да тук. Колко пари са дали според теб провокаторите за откраднат капак на улична шахта? Няма държава дето да си затваря очите за това уж такова малко нещо, но има смъртни случаи в България заради капаци. Пак ромите ще си продават гласовете и ще те тласнат изборите към мафиотите с пари. Проф. Калоянов, стариците изнасилени и убити, сега Ангел ... и така до следващия българин. Докога???