Айн цу цвайн цу доктор дрън!

Стоичков стана почетен доктор на Пловдивския университет
11 ное 2011 18:20, Екип на Dnes.bg
369

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
19
 
35
 
! Отговори
малко българче преди 12 години
вие "умните" *** смятате че първаноглу,станишев ,путин са по-заслужили от ИЦО да бъдат удостоени с тази "титла"?!станишев например,е писал дисертация на тема-униформите на съветската армия,путин намерил амфори в Черно море,дипломите им са подарени от партиите-майки.Българските университети са пълни с "учени ченгета,доктори,професори и академици"но само за българска употреба.Рядко има някой да е оценен извън страната.Не завиждайте на ИЦО,той направи повече за България от целия ви БАН!
345
9
 
35
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
***,нидейти така!Стоичков знае перфектно испански, а също руски и английски!
344
10
 
36
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Стойчков е голям учен, но не забравяйте че и в БАН има голями учени - майката на Станишеф, доктор българист, единствен случай в професията да не говори български. Има учени специализирани върху извънредно добре платената специалност - антисемитизмът в България и борбата с него. На тази кълка те са направили състояния, а има и други ниши - антисемитизмът преди и сега, спасяването на българските евреи не може да прикрие предаването на тракийските или македония жертва на българскъия фашизъм.
343
9
 
37
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Е затова сме на това дередже !!!!!!!!!
342
9
 
42
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Очаквам Цветан Цветанов да го наравят композитор!
341
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
помните ли тоя индивид стоичков как беше си сложил син буркан на джипа и каквпо стана?В друга държава отива в затвора а тука го правят доктор?Не,не тая държава не върви на добре....ама хич..!!!
340
9
 
42
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
Тоя имали основно егати държавата
339
9
 
45
 
! Отговори
митака преди 12 години
Да вика при него и Пенев-главен асистент,ще измислят и сътворят чудеса..........Баси смеха-ха-хахаххахаххахха
338
9
 
40
 
! Отговори
артемида преди 12 години
До 258: Да, завършила съм университета, но не считам, че съм се провалила. По времето, когато аз учих, дисциплината и изискванията бяха такива, че малка част от сегашните мутирали елементи като теб, могат да издържат. Напротив, един качествен университет дава не само знания в дадена област, той възпитава дисциплина, отговорност и много други важни качества.Доразвива ума по специфичен начин. Този ***, както и ти нямате място там.
337
9
 
51
 
! Отговори
Arven преди 12 години
Че е футболен гений и талант - спор няма! Но пък Доктор Хонорис Кауза...тъпо, тъпо! Сигурно е отличен за оромен принос към развититето и разпространението на българската псувня по стадионите като средство на премахване на стреса...:-)
336
10
 
43
 
! Отговори
ммма преди 12 години
Следващата седмица и аз -*** от 5 -ти километър ,ще ставам Доктор хонорис кауза на университета да им ... ***....Подкрепете ме с навирен палец.
335
10
 
44
 
! Отговори
даскал трътльо преди 12 години
Едно време,в светлия комунизъм като си купуваше човек "МОСКВИЧ" му даваха и V разряд автомонтьор.Сега явно в ерата на управлението на просташката партия герб,като влизаш в партията ще им дават диплом за висше,а на особенно заслужилите,т.е. НАЙ-НАГЛИТЕ И НАЙ-ТЪПИТЕ ГАМЕНИ ще им дават доктор хонорис кауза или само доктор!ЕВАЛЛЛА!
334
9
 
39
 
! Отговори
иванчо преди 12 години
имаше един лаф за едновремешните партизани,които станали висшисти/АОНСУ/без да имат и средно образование.....Ами нищо ново ,както виждате!Тоя ***,който никой никъде не поиска и който така щедро псува "всичко българско и родно"вече е "професор"Пада ни се!
333
9
 
52
 
! Отговори
Христина преди 12 години
Какво повече трябва да ти причинят, българино, та да се надигнеш от дупката, в която си се скрил от страх?! и търпиш, и търпиш...Алчни простаци те управляват, *** футболисти получават титли "Доктор...", безхаберни лекари те "лекуват", данъци плащаш - здравна система нямаш...Храна,работа и здравно осигуряване може да нямаме, ама МАГИСТРАЛИ имаме - стига ни толкоз...
332
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След великата стъпка на ПД следва още радост за майните....правене на стадиони : Мамата 1, Мамата 2 и Мамата на Мамата за 25 000 човека дет ще крещят весело "маматаааа" по мамите дет се петлявят по терена... Аз се чудех що точно у Пловдив то щото майна и мамата са почти еднакви по звучене...Та пловдивския ...мамата на мамата... земете го закрийте от срам
331
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки гербер - доктор! Всеки доктор - пожарникар!
330
10
 
48
 
! Отговори
до 330 преди 12 години
и какво общо има Стоичков с това? Пази Боже сляпо да прогледа!
329
9
 
37
 
! Отговори
уики преди 12 години
Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката, образованието и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици, навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици и под.Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път (обучение, преподаване, полагане на минимуми и други изпити, дисертация). Тя има символична стойност.
328
9
 
39
 
! Отговори
ПУ, Пд университет преди 12 години
Еееей, тези ,учените от Пловдивския университет ПУ много рано изкрейзиха! Та дори по-рано от Югозападния университет Благоевград, където фолкпевицата Райна завърши цели 3 висши образования, ама не я напарвиха декан или зам.ректор по учебните въпроси заради нейното ученолюбие! Г-да от Академичния съвет на ПУ, нали сега всеки учен с що годе нормално културно равнище ще бяга ог тази титла, давана от учените пловдивки глави като дявол от тамян! Остава сега да наградите със същото почетно звание тричленния състав на ВАС с шеф Ю.Ковачева и петчленния състав с председател Г.Солакова (жената на внука на шефа на МВР по времето на Тато ген.А.Солаков) за проявено гражданско съзнание и смелост да върнат на работа шефа на Софийскя апелативен съд генерал В.Пенгезов! Ама злите езици говорят за 700 хил.евро! Може да отличите и Сергей Станишев с това почетно звание заради заканата му Касиране на изборите за президент и кметове до дупка! Или Трактора заради смелостта му да кандидатства за президент под надслова Малко, ама силни!
327
9
 
49
 
! Отговори
Витяз преди 12 години
Тези пак се изгавриха. И без това безпросветността стана норма с идването на власт на разни пожарникари и физкултурници; нищо чудно, че я легализират, присъждайки и научно звание.