Костенурки се ширят в палатите на Рашкови

Униформените се натъкнали на тях, докато търсили злато
Обновена: 11 ное 2011 19:37 | 11 ное 2011 19:04,
54
Костенурки се ширят в палатите на Рашкови
Полицаи в една от къщите на Рашкови, незасегната от палежите. Снимка: Булфото

„Костенурки бяха открити при претърсването на лятното имение на фамилия Рашкови”. Това съобщи за Dnes.bg директорът на полицията в Пловдив Тодор Чонов. Той уточни, че тепърва ще се установява дали близките на Цар Киро са ги отглеждали.

Според наредбите на екоминистерството отглеждането на костенурки е забранено, а нарушителите се наказват с глоби.
На „находката” униформените се натъкнали по време на обиска на имотите в търсене на златно имане.

В същото време стана ясно, че в имението „Изгорялата воденица”, което се намира на няколко километра от Катуница, продължават да се разхождат 27 сърни и елени.

Животните бяха пуснати на площ от 15 декара, заградена преди години от Цар Киро. Тогава той твърдеше, че всеки има свободен достъп до имота, който се намира върху общинска земя.

Още по темата

Трети ден металотърсачи бродиха из къщите на Рашкови, но до момента злато не е намерено. Претърсването започна, след твърдения на местните хора, че Цар Киро е закопал тон и половина злато на различни места в селото.

„На няколко пъти през годините се намираше злато, един път под моста в селото, друг път на полето и все се оказваше на Киро”, твърди местен жител на Катуница.

Досега освен костенурки, бяха намерени стари тракийски плочки, метална ограда и заровен ключ.

Полицаи и археолози продължават „треската за злато” в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
ивон преди 12 години
Разбрахте ли че намерените костенурки са спели зимен сън, заровени в земята и тия *** с металотърсачите са ги разбудили, и сега част от тях не могат да си заспят, бах ти държавата верно, ще повърна------тоя за малко да подпали държавата , те костенурки намерили:((((((((
51
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Аз се чудех какво правят тея полицаи а те разследвали костенурките!Всичко друго само не и поръчителство и предумишлено убийство е нема такива !Явно ще трябва да си направиме наказателни бригади и да поемеме правосъдието в свои ръце!
50
0
 
4
 
! Отговори
БГ---АКЦИИ--- преди 12 години
Без ПУШИЛКА не стаа в БГ ,....госпожи и господа ...!
49
0
 
3
 
! Отговори
....? преди 12 години
На това му се казва :"След дъжд ---качулка "!Всичко бе изнесено преди това ,нали крал Киро беше подготвен ,даже и ---ОХРАНЯВАН ?
48
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Колкото и да търсят нищо няма да намерят. Ще бутнат сградите най много.. и следващия път законно ще си строят, и няма кой да ги барне. И сагата "Катуница" която инсценира ББ ще свърши веднъж завинаги. Имат пари тия *** така че няма проблеми. Ние да му мислим. И много са ми интересни, сега пък хората са почнали от селото да им се подмазват ? Защото са се върнали, няма такъв двуличен народ.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не търсете злато а потърсете правдата на този измъчен народ. *** никога неможе да бъде българин. Този който озакони българското им гражданство. унищожи и закопа българкия народ. Всичко беше въпрос на време. Днес вече е късно ! Нас отдавна ни няма.
46
0
 
6
 
! Отговори
е, преди 12 години
Какво още трябва да се случи за да разберете че зад проблема с *** не стоят *** ? Рашков бил крадец, не спазвал законите, присвоил си правото да тероризира и убива, но тези права са дадени на много други като зашков само че при *** издънката става по лесно.Чрез Рашковците в тази страна високо поставени извоювали глас и доверие сред народа си перът незаконно парички. В момента , кой иска да се продават имотите на Рашков ? Само този който иска да пребере част от паричките
45
0
 
6
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Трети ден полицаи с металотърсачи бродят из палатите на Рашкови, но до момента злато не е намерено. Претърсването започна след твърдения на местните хора, че цар Киро е закопал тон и половина злато на различни места в селото. Тази партенка за 1,5 т благороден метал за полицаи става! Ако такова количество се намери, това означава 714 млн лв сума, която може да се роди в главите само на униформени! Нали преди трийсетина години военните търсеха в Царичина кивота с десетте Божи заповеди! Естествено, нищо не намериха! А полицаите почти 2 месеца държаха къщите на *** цар без охрана и едва сега са решили да търсят злато ?! Е, намериха костенурки! А може би търсят СD-тата с клипове на *** барон със снахите ? Г-да полицаи, металотърсачите не реагират на клипове с горещи сцени!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе той кораба потъва вие само с *** историй ни занимавате
43
2
 
18
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Тези луди ли са ? "Трети ден металотърсачи бродиха из къщите на Рашкови,..." Три дена търсят имане , Дянков е виновен намали им бюджета и сега вместо да работят го удариха на иманярстване.
42
0
 
11
 
! Отговори
Джуди до 36 преди 12 години
Ти в ред ли си? Кой ти завижда на крадльовци нещастни долни ***, забогатели от джебчийство и сутеньорство, а май и от трафик на органи и *** и темподобни низости? ГНУС! Да гният в затворите доживот и за назидание!
41
2
 
3
 
! Отговори
mamkavi преди 12 години
KRADLIVO PLEME , a ne car alo, zhurnaliste .Kakvoto sa otkradnali i sa dovlachili v nezakonnite si palati. Zatvor za tyah bez izlizane !!! No nali sa davali pari , kupili sa si svobodata v Absurdistan. Bog da prosti momchetata _ Angel i Pavel i da dade zdrave na roditelite im , da vidyat tezi izvergi v zatvora !
40
3
 
13
 
! Отговори
MANGASAR преди 12 години
щЕ ХВАНАТ КОСТАДИНКА ЗА КУСТЕНУРКАТА ДЪРТА.
39
3
 
7
 
! Отговори
БУБСАНА преди 12 години
КИРО *** МАИ Е ПО УМЕН ОТ ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА ХАХАХА.....КАКЪВ ЦАР КАКВА ЦАРИЦА. ЦЯЛАТА *** ПО *** И ДИРЕКТНО В ИНДИЯ ,КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУщЕСТВОТО ,ЗАщОТО ТО Е КРАДЕНО ТЕ *** НЕ РАБОТЯТ.НА АДВОКАТА ИМ ПРОДАЖЕН ДА МУ БЪДАТ ОТНЕТИ ПРАВАТА ЗА ВИНАГИ.ЗЛАТОТО МАИ Е ЗАМИНАЛО .
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С това търсене на закопано имане избиха рибата.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
имението Изгорялата воденицаKoлко тематично : )))
36
24
 
7
 
! Отговори
РОМАЛЕСКО преди 12 години
Айде бе оставете го Цар Киро на мира, много му завиждате балгари злобни.
35
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** това българите са алъчни много.бродажна зган ето жив пример търсели имане.....
34
1
 
22
 
! Отговори
коко преди 12 години
Няма ли да съборят най-сетне незаконните постройки и да бутнат този "Цар"в дранголника?
33
2
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Костенурките нинжа!!! Донатело видяхте ли го хажжаххажажхжахахажхажажх