Нова заплаха от Рашкови: Ще ти отрежа главата!

Жител на Катуница се оплака в полицията заради заканата
Обновена: 5 яну 2012 07:05 | 5 яну 2012 07:00,
143
Нова заплаха от Рашкови: Ще ти отрежа главата!
Кирил Рашков в съда Снимка: архив, Булфото
"Ще ти отрежа главата!" Тази заплаха по телефона е получил жителят на Катуница Петко Кирчев. Мъжът подаде сигнал в Районното управление на Асеновград срещу близки на провъзгласилия се за Цар – Кирил Рашков.
 
Заканата за убийство е дошла от племенника на Цар Киро  - Георги Илиев и неговия син.
 
"Два дни преди Нова година получих обаждане по телефона и в него роднините на Рашков се заканиха, че ще ми отрежат главата, тъй като смятали, че аз съм сигнализирал МВР заради кражба на ток в селото", разказа пред Dnes.bg потърпевшият.
 
Заплахата идва в деня, в който екипи на пловдивската полиция и електроразпределителното дружество EVN установиха, че електромерът на една от къщите на Рашкови е прикачен незаконно към трафопост и така не се отчита реално консумираната енергия.
 
Заподозрян в кражбата на ток беше именно племенникът на Рашков – Георги, но той не беше задържан поради липса на достатъчно доказателства срещу него.
 
В момента в следствения арест се намират самият Цар Киро и внукът му Кирил заради закани за убийство, отправени към лелята и чичото на прегазения Ангел Петров от Катуница.
 
Убийството на 23 септември миналата година потресе страната, а местните сочат Рашков за поръчител.
 
В същото време днес състав на Пловдивския окръжен съд трябва да реши дали да пусне от ареста Спас Христов и Георги Йорданов.
 
Двамата са обвинени в прегазването на двама полицаи и двама младежи в нощта на зверското убийство на Ангел и обжалват мерките си за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
32
 
! Отговори
0 преди 12 години
ВИЕ ЖУРНАЛЯТА СТЕ ГОЛЕМИ ***,ОТКОГА ВИ ПИШИМ СТИГА С ТОЯ "ЦАР " И "ЦАРИЦА" И ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ПАК С ВАШИЯ ЛЮБИМ *** ДА ГО ЦАРОСВАТЕ ДА ВИ СЕ ИЗПЛЮЯ В МУТРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
139
0
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Този е бил с доживотна присъда по соца. Великия Желю го пусна от зандана и вече 22 години си разиграва коня. Никой не може да ми докаже, че за неговите зулуми не са знаели полиция и данъчни
138
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия "Рашкови" са ***. Не царе. Никога не са били монарси, а са били винаги жалки и долни ***, занимаващи се с джебчийство, проституция и кражби, изнасилвания и т.н. Такива жалки *** *** трябва да гният по пандизите, а не да се правят на шефове.
137
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 132 Напълно съм съгласен с теб, пич. Много точно казано. Скапаняците от ЕС вечно ще ни мразят, защото ние се третираме помежду си с огромно презрение и гняв, а с чужденците сме мазни. А не могат да ни уважават. ако ние сами не се уважаваме помежду си.
136
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** *** да я изгонят от България - да вървят на майната си , от там от където са дошли - Индия.А ЕВН така са зарязали електроснабдяването - снощи половината Пловдив остана без ток, в някои пловдивски квартали тока гасне и през дена и през ноща, както новогодишните лампички.Причината - НЕКАДЪРНОСТ, съкращения и лакомия само за печалби!
135
0
 
34
 
! Отговори
До 135 от 134 преди 12 години
Знае се,че земята се изкупува от българи.Друг е въпросът откъде те имат толкова пари,пък и тази *** слободия се допуска,за да се принудят дребните собственици да продават земята си на безциница- по 100 лв за декар,поливна и плодородна.Освен това,с комбайни и трактори се вършат само определени неща.Най-вкусните сортове зеленчуци все още се произвеждат чрез примитивно мотично земеделие.Най-добрите плодове се берат на ръка.Мързеливи били?Ами затова не излизат оттам/*** докажи,че е концлагер/
134
0
 
38
 
! Отговори
гоце преди 12 години
Айде,стига с тоя мазен и миризлив ***!!!
133
0
 
32
 
! Отговори
хех:) до 123 преди 12 години
и...да, ама забравяш, че единствено армията на няколко пъти спира светската власт да слее религиозната и светската доктрина. а само преди няколко месеца половината им главен щаб сдаде оставки.
132
4
 
32
 
! Отговори
хех:) до 134 преди 12 години
да, ама не пращат мързеливите да бачкат на полето, а отиват едни доста добре платени пичове с трактори и комбайни. освен това милиардерите дето най-много купуват в бг са самите бг.
131
0
 
37
 
! Отговори
До 130.Ники,ясно е преди 12 години
какво ще се случи в по-далечно бъдеще - то вече се е случвало в някои латиноамерикански страни,случва се и днес: В огромни плантации влизат да работят големи групи местни,малограмотни хора;влизат и повече не излизат оттам.Вкарват ги вътре по различни начини - и с добро,и с лошо.През 50-те години на 20-и в. надзиратели в такива стопанства са били немски нацисти,успели да избягат от Европа през 1945г. Нали си наясно, че има милиардери, които се интересуват от изкупуване на нашите земеделски земи?
130
1
 
40
 
! Отговори
котис преди 12 години
Като се размножат още *** ще сме доволни и турците да дойдат поне имат ред в държавата си . То България родолюбие всичко ще избледнее пред ужаса на черната напаст за което са виновни всички управници от Тошо до сега -докъде стигна България *** цар ! ! !
129
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тези Рашкови! Толкова ли е безпомощна държавата да се справи тези хора? Защо се церемони с тях? Заради ЕС ли? Че той никога няма да е доволен от България, вечно ще ни намират недостатъци. Поне да си изчистим къщичката!
128
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тази фамилия е свършено.За сметка на това, влиянието на Киро Японеца се увеличава....смениха една кукла с друга.Този измислен цар изгуби положението си, заради тъпите си роднини. За което много се радвам. Надявам се и със следващият *** да стане нещо подобно, на тези не трябва да им се дава абсолютно никаква власт.
127
1
 
70
 
! Отговори
ники преди 12 години
до кога сте ги търпим тези ***
126
1
 
41
 
! Отговори
malart преди 12 години
Срам. Царски велможи крадат ток.
125
2
 
77
 
! Отговори
YYYYoo преди 12 години
Не съм расист , но ако някой ми плати 2000 лв. съм готов да му пусна куршум в главата на Киро!!!!Без майтап!!!
124
3
 
38
 
! Отговори
Истински случай преди 12 години
Да се яви анонимният свидетел Иво Илчев от Ябланица, женен с три деца
123
1
 
36
 
! Отговори
До 123 преди 12 години
Ти уж си турчин,а спориш и отричаш факти,като последовател на Лойола,а геноцида е факт,за това и Франция криминализира отричането му!Ти явно си човек с голяма обща култура и като такъв е по-добре да признаеш истината такава,каквато е,а не да ми цитираш позицията на официална Анкара!
122
14
 
34
 
! Отговори
до 121 преди 12 години
"Български турци няма - има мюсюлмани. Второ - кюрдите са завладени и имат право да искат свобода. Българските мюсюлмани не ги е завладял никой. Те са били тук. Схващаш ли разликата? Ако не-безсмислено е да ти се обяснява. Нямаш необходимия потенциал да мислиш."Невежа си - не познаваш историята. Българските турци са се родили в Турция и от поколения са живяли в родината си, когато след Руско-Турската война по тези земи насилствено са принудени да се наричат Българи.
121
16
 
35
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
1-кой построи модерните оръжейни заводи в Турция и изнася модерни технологии за там,нима не са САЩ?2-драпате за ЕС с нокти и зъби и за това отричате геноцида срещу арменците,за 7 дена са избити 1 500 000Това което си написъл е пълна глупост. Даже самите арменци не говорят за избиване - арменските жертвите са от мизерията при насилственото изселване което е продължило месеци наред. И не са 1.5 милиона а 250 хиляди. Турция не отрича жервтите. Още Ататюрк е заявил, че това е позорен период в историята на Турция, а в днешни дни турският президент официално се извини на арменците и на крака им отиде в Ереван да се поклони на мемориала жертвите. Турция е избрала европейски път на развитие и европейски ценности и затова желанието на Турция е да се присъедини в ЕС, но не на всяка цена - турция не драпа за ЕС. А може скоро да се окаже, че ЕС има нужда от Турция, докато Турция и сега има много други алтернативи и е желан съюзник за новите световни сили в момента когаво САЩ и ЕС залязват и особено ЕС е пред разпад докато Турция има 8% икономически разтеж.