Цветанов свиква извънредно заседание заради снега

Целта е лекото придвижване на хората днес, отчете министърът
Обновена: 8 яну 2012 09:52 | 8 яну 2012 09:23, Красимир Ангелов
140
Цветанов свиква извънредно заседание заради снега
Снимка: БТА

Извънредно заседание на всички отговорни институции, които имат отношение към овладяването на тежката метеорологична обстановката в страната, ще се проведе днес, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред "Фокус".

През тази нощ е събрана информация за състояние на цялата пътна инфраструктура и водните ресурси – язовири, реки, както и последствията от тежката усложнена обстановка, отбеляза Цветанов.

"За тази цел заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, директора на Агенция "Пътна инфраструктура” Лазар Лазаров, представители на МВР,  на "Охранителна полиция”, главния секретар Калин Георгиев и представители от министерството на икономиката ще обсъдим и ще вземем допълни мерки, ако такива са необходими.

Целта е да създадем една добра среда за придвижване на хората през днешния ден, в който приключват отпуските и ваканциите на децата", отбеляза вътрешният министър.

Още по темата

Най-невралгичната точка и през нощта е била автомагистрала "Хемус". Късно вечерта в събота на магистралата бе направен пробив в блокирания трафик и започна пропускане на автомобилите, които чакаха с часове в задръстването и образуваха над 20 километрова опашка.

Малко след полунощ е възстановено движението в двете посоки на автомагистралата за леки коли и микробуси.
Автобусите се проверяват дали са с подходящи гуми и ако отговарят на условията, също се пропускат. Остават обаче ограниченията за движение на ТИР-ове в двете посоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, директора на Агенция "Пътна инфраструктура Лазар Лазаров, представители на МВР, на "Охранителна полиция, главния секретар Калин Георгиев и представители от министерството на икономиката, цар Киро, Дон Цеци, Папата, Кардинала, Графа, Златка, Белка, Николета, Ники Михайлов и т.н. ще обсъдим и ще вземем допълни мерки, ако такива са необходими. Ще има тържествен обяд, откриване на мерките ако са необходими, разбира се.
138
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кво като го свикал той снега иска ринене неще заседания по добре да прати веселин маринов да пее като се изпоти 2-3 пъти хем ще стопи снега хем щее солен пътя
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо, какво се моташ още, та не си го арестувал този сняг?
136
1
 
4
 
! Отговори
Кръстоносец преди 12 години
Цецо,видя се че за нищо не ставаш,освен за изборни манипулации.Затова те държи Боко Тиквоко на поста.Знаеш как да толерираш *** за да гласуват за ГЕРБ,Сега и детски ясли без пари им уредихте на *** ,но не забравяй че идва Видов ден.Много скоро !
135
0
 
5
 
! Отговори
Кръстоносец преди 12 години
Цецо,трявбаше да започнеш речта си така : " Тази година зимата ни изненада " това по темата. А сега какво ще кажеш за *** престъпност ? Ще има ли осъдени *** ? Помисли си щото пак идат избори а българите все още сме болшинство
134
0
 
2
 
! Отговори
venetka преди 12 години
venetki danak dobre obisliat v parlamenta
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера беше ужасно-на когото и да звъняхме от никъде отговор.7 часа на студа,мъжете уринираха направо пред колите,а жените отваряха вратите на колите и по двойки си правеха заслон.Малки бебета ,деца всички без подкрепа от никъде,взаимно си помагахме,дадохме храна на майката на бебето и на малките деца.Носехме одеало та завихме децата от съседната кола.
132
1
 
10
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Цецко, няма ли да направи операция "Снежинките" и да задържи авторите на този гнусен снеговалеж?
131
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виновни са не комунистите , а селяните които избраха своя образ и подобие и сега най много плюят.Не се оплаквайте много много защото каквото сам си го направиш никой не може да ти го стори
130
0
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Ха ха ха ха . Ние строим магистрали, не ги чистим. Който ги е строил да си ги чисти.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 117 - НАИСТИНА АРМИЯТА НА АНЬО ТРЯБВА ДА СТОИ НА ТОПЛО И ДА Е ГОТОВА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПРАВИТЕСТВОТО В БРЮКСЕЛ - И АКО БРЮКСЕЛ КАЖЕ ТОГАВА АРМИЯТА ЩЕ СЕ НАМЕСИ
128
0
 
17
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 12 години
***-мaйнa, аз за к'ъв *** плащам данък сграда, винетки, пътен данък, ГО, данък автомобил и всякакви други простотии? За да мога да се движа по пътя нормално, а не след малко снежец да не мога да вдигна 40 на междуградски път, или на влизане в Пловдив да се вживявам в ролята на пилот от Star Wars, защото има трап почти половин метър ТОЧНО на входа на Пловдив (от естакадата за Софийско-Пазарджишко шосе). Ай сиктир бе, драги зрители!
127
4
 
12
 
! Отговори
Антикомунистов преди 12 години
Каквото ви е снегочистенето,такова ви е правенето на избори,такова би е управлението! Само на голяма УСТА,и Крадене нямате равни! С мутротикви начело,толкова!!! Разбра ли *** пульо!
126
0
 
26
 
! Отговори
вай-вай преди 12 години
Бойко явно губи контрол на нещата щом и природата започна да не се съобразявя с него.
125
0
 
7
 
! Отговори
че м шир преди 12 години
акция ,,снежинки,, ОБМИСЛЯ СЕ АРЕСТ НА ОБЛАЦИТЕ И ВЯТЪРА ,ЧАКА СЕ СТАНОВИЩЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА МЯРКАТА
124
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
що си мисля че това е функция на премиера? или е прехвърлил топката на подчинените си защото днес е неделя и той е зает с почивката си
123
0
 
8
 
! Отговори
horus преди 12 години
117 - прочети първите ми постове, фуражко дето "браниш" родината пък тогава пиши (ако можеш да четеш разбира се). Апропо, идеята армията да пази реколтата, не е моя - премиера беше този дето я предложи, така че комплимента за тиквата се отнася до него ! И второ - имаше постове на военни дето твърдяха че армията изпълнява и мирновременни задачи т.е помага при бедствия и аварии и т.н. сега пък - това не е наша работа ?!?! Ами армията на Япония що като стане авария и първа скача бе, *** ?!
122
1
 
13
 
! Отговори
СнежкоВал преди 12 години
Ех , корумпирани гербери , сега се видя , че са се дянали милионите отделени за техника и почистване и дано ви приседнат всички тлъсти комисионни от фирмите , които са наети за това !!!
121
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър Цветанов призова всички български граждани, които нямат сериозен повод, да НЕ предприемат пътуване из страната, ""ПО НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ "" и увери, че републиканската мрежа работи в условията на зимния период.
120
0
 
16
 
! Отговори
МРРРъсника Станиша преди 12 години
Туй пък ако не е номер на БСП и лично на Станишев - на!! Обачееее, сигурен съм, че не е минало и без намесата на Първанов.Такава снежна обстановка НЕ МОЖЕ да се създаде без намесата на БСП. Мръсни социалисти, ЗАЩО НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО на правителството. Таман се заклеха, че: " Ще ловим снежинките във въздуха " и вие им погодихте тоя номер.И сега каква излиза тя: ЛЪЖЕМ.Ще кажат, че лъжем освен за снежинките, лъжем и за БАЯ други неща. Ах вие!!