Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
567
2
 
39
 
! Отговори
nedko преди 12 години
Абе хората вие осъзнавате ли този *** какво казва и какъв се опитва да бъде той е футболист,художник,танцува професор ,генерал експерт той си прави култ към личността,а това е страшно,
566
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прости милиционери. Ало, избирателите, гордеете ли се с избора си? Срам ме е от премиера на държавата в която съм се родил и живея. За мен, ако все още някой симпатизира на тези от снимката, трябва да ходи да се освидетелства в психиатрията!
565
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво
564
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Големи заплати раздава Боко бе да му се неначудиш щом и за пържоли на кучето стигат.
563
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този няма ли да го освидетелстват най-сетне?
562
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно не мога да разбера след като този си е признал следователно е казал и къде се намира тялото на Мирослава,а кучето за демонстрация ли им е трябвало или за да отчитат дейност?Нещо не ми се вързва на мен картинката!
561
1
 
30
 
! Отговори
има ли значение преди 12 години
***,бойкокурво,бойкокурво,бойко
560
0
 
25
 
! Отговори
Гласоподавател преди 12 години
Дано по-скоро до дойдат изборите...
559
0
 
27
 
! Отговори
кй преди 12 години
Поредния бисер на ББ.
558
0
 
41
 
! Отговори
nova преди 12 години
Нямам думи! Само ме е срам! Доживяхме и това, което никоя цивилизована държава не би приела и простила!
557
0
 
41
 
! Отговори
до 707 преди 12 години
Ще ти дам пример. Ако подобно нещо се беше случило в една Гърция или Турция тази вечер полицията щеше да разспръсква демонстранти по улиците. Щеше да има хвърлени коктейли *** и преобърнати полицейски коли.Така е в останалите страни.Тук ще основем Фейсбук група а Боко най много да си го премести.
556
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг да не би пак да спряха коментарите?
555
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бе Бойко, мамина тиквичке... Сега изпратихме едно колетче до МВР. Скромно - филийски с мас и един буркан трошия да замези кучето.Няма такава държава!
554
0
 
29
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А ако простите *** бяха положили за търсенето на Мирослава поне половината усилия от тия, дето положиха, за да охраняват мангалският мегапрестъпник Киро, можеше и да я спасят... но на кой му пука за някакво си там българско момиче? Че и се гавреха с близките и, лъжеха, че избягала в Германия без документи, пари и вещи, обвиняваха ги, че те са я отвлеквли !!!Незабавна оставка на това просто правителство, начело с боко Кратуната и цецо *** !!! Няма такива ***, некадърници, простаци !!
553
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та за това в Европа ни се смеят !
552
1
 
42
 
! Отговори
ina преди 12 години
Срамувам се,че живея в държава с такъв министър-председател и че малко хора се възмущават,а повечето са готови да му ръкопляскат!
551
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пържолите оставете ги на бойко, криза е все пак, кучето ще мине и с гранули. Как не го е срам...
550
0
 
16
 
! Отговори
Нерез до 696 Женя преди 12 години
Според мен би било по уместно да гласуваш за кучето - все пак то е открило тялото.Не може само с пържоли да залъгвате животното. Нека стане премиер то ще си похапва каквото пожелае пък народа или "червените ***" които бяха лична охрана на Тато да умират от яд както сега умират като виждат огромната работа която върши Демократът Боко.
549
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как можа ДС,КГБ да постави такъв *** на този отговорен пост*)))
548
1
 
33
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН СЪМ преди 12 години
БОРИСОВ ДА СЕ ИЗВИНИ НА РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕТО. ЕДНО Е ДА ВИКА НА МАСЛАРОВА ДА СИ ИЗПЛЮЕ ДЪВЧИЦАТА, ДРУГО Е ДА СЕ ГАВРИ И С ПАМЕТТА НА ДЕТЕТО И С БОЛКАТА НА РОДИТЕЛИТЕ. КАК НЕ ГО Е СРАМ!!!! ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ГРУПА С ИСКАНЕ ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ ИЗВИНИ!