Борисов се извини за пържолките и кучето

"Съжалявам, ако съм бил неразбран и нека да бъда извинен от близките"
Обновена: 13 яну 2012 07:16 | 12 яну 2012 22:05, Красимир Ангелов
993
Борисов се извини за пържолките и кучето
Снимка: БТА

"Съжалявам, ако съм бил разбран неправилно и нека да бъда извинен от близките, както и от всички, които са се почувствали засегнати."

Това заяви премиерът Бойко Борисов относно изказването си пред журналисти, в което призова вътрешния министър Цветан Цветанов да награди кучето, открило тялото на 17-годишната Мирослава, с "3-4 телешки пържолки".

"Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов и с екипите на ГДБОП и на полицията в Перник и бях в течения с действията на специализираните органи. В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на следовото куче.

Още по темата

Затова, като човек, привързан към кучетата, заявих, че то трябва да получи най-любимата си награда в храната", аргументира се премиерът пред агенция "Фокус".

Борисов отново отчете работата на полицията по случая и увери, че органите на реда са направили всичко възможно за разкриването на тежкото престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


993
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
693
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лек ден на всички,продължавайте да прекарвате ценното си време в обиждане и говорене на глупости без капка мисъл. Наистина не мога да повярвам,че направихте такъв въпрос от проклетите пържоли...дребнава работа.И междудругото това по никакъв начин не обижда родителите на загиналата.
692
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може за едни пържоли да се запали толкова целия народ...това показва как само се стремите да се захванете за нещо и да плюете по Бойко Борисов.Има по-надолу един много хубав коментар за разкриването на престъпленията при Станишев и при Бойко.Може да го прочетете.И честно казано ако бях на мястото на Бойко Борисов отдавна да съм си дала оставката.Не си заслужава да търпиш супер дивите селяни да те хулят,а ти да ги управляваш.И да,може да е всякакъв,но се видя,че му пука и,че прави нещо.
691
0
 
1
 
! Отговори
Прост селянин преди 12 години
Проблема само , че паржолките са телешки . По добре е телешки и свински така има някак си баланс и се обхваща цялото поголовие кучета живеещи на този кръстопът носещ гордото име България .
690
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този с*ре през устата. Не ми се мисли какво прави през г*за...
689
0
 
2
 
! Отговори
boko tupoto преди 12 години
Абе-яс съм ***, що ми връзвате кусур!
688
0
 
3
 
! Отговори
селяк преди 12 години
абе *** я се закопай някъде , ще ти дам две пържолки!
687
1
 
2
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Едно куче, оправи едни *** - редно е кучките да си му дадат заслуженото! Наздраве за кучките! Боже пази България от прости хора !!!
686
0
 
6
 
! Отговори
ха-ха, еВа си тъпака преди 12 години
"Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов и с екипите на ГДБОП и на полицията в Перник и бях в течения с действията на специализираните органи. В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на сследовото куче. Борисов отново отчете работата на полицията по случая и увери, че органите на реда са направили всичко възможно за разкриването на тежкото престъпление.АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО, ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО!
685
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самозабравил се ***!!!
684
0
 
5
 
! Отговори
БайМъдо преди 12 години
А защо ли този човек е М.П ... кучар бил *** бил какъв ли не бил .. ама кой сега кара Рейса Минке ти ли дето стойш зад ПС-то и си чешаш пръстите или тоя дървар ? От 20 години гледам и не мога да си отговоря на един въпрос . Има ли по *** народ от нас Българите ... май не .... !!!!! За тези 2- години който не иска той не ни Е...А ама всичките целият народ ... Дойдат ли избори всеки вижда новият месея който ще ни оправи Да ама Не , от 20 години сме си на все същият дередже та дори и по лошо от
683
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 12 години
Б.БорисовЦветановамебаидиотолигофреннай- глупавпо- глупавглупав
682
0
 
12
 
! Отговори
Петър Иванов преди 12 години
Боко, Боко, то да е мъжестнво, да ти го набият, ами то акъл.Кой филиал на ДС те натири да мърсиш с грозната си мутра и глупавото ти бръщолевене тази нещастна земя?Ама по - лошото е, че това население те избра.Всяко стадо си заслужава овена.
681
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
или наденицата с висящи бабеци?!
680
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за първи път се извинява, сега той си заслужи пържолата.
679
0
 
9
 
! Отговори
до тъпата тиква преди 12 години
А за оставки чул ли си бе?!!!! Така се прави в Европа! Ама на тебе още ти се *** и още ти се гълта!***!!!
678
0
 
4
 
! Отговори
до 804 преди 12 години
от призналси *** мнение не искам
677
0
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Колкото и да плащаш на медиите да ти градят имидж никога няма да можеш да прикриеш простотията си г-н Тъпойко Надрисов!
676
0
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Кучкар номер1 на републиката размята пържоли на погребение!Е винаги съм ви казвал че този човек е ***,но това надмина и моите очаквания!
675
0
 
15
 
! Отговори
Боримечката преди 12 години
Много добре те разбра целия български народ.Това че ни наричаш лош материал и ред други изцепки,говори колко ти е умствения багаж.Но с последната си изцепка прекрачи всякакви морални норми.Как ли пък не оставаш да каже и да му целуват ръка на Цветанов.
674
0
 
12
 
! Отговори
не е виновен преди 12 години
човекът не е виновен, каза ли ви че сте матрял и то никакъв , каза ви, каза ли ви че сате кат кучета , каза го , каза ли ви ... абе кво ли не ви каза, а вчера беще охилен в деня на трупа намерен от не кой да е а от куче, трупа на много лъчезарно и красиво дете....................................................... какво става не знам и спирам да пиша.