Борисов се извини за пържолките и кучето

"Съжалявам, ако съм бил неразбран и нека да бъда извинен от близките"
Обновена: 13 яну 2012 07:16 | 12 яну 2012 22:05, Красимир Ангелов
993
Борисов се извини за пържолките и кучето
Снимка: БТА

"Съжалявам, ако съм бил разбран неправилно и нека да бъда извинен от близките, както и от всички, които са се почувствали засегнати."

Това заяви премиерът Бойко Борисов относно изказването си пред журналисти, в което призова вътрешния министър Цветан Цветанов да награди кучето, открило тялото на 17-годишната Мирослава, с "3-4 телешки пържолки".

"Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов и с екипите на ГДБОП и на полицията в Перник и бях в течения с действията на специализираните органи. В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на следовото куче.

Още по темата

Затова, като човек, привързан към кучетата, заявих, че то трябва да получи най-любимата си награда в храната", аргументира се премиерът пред агенция "Фокус".

Борисов отново отчете работата на полицията по случая и увери, че органите на реда са направили всичко възможно за разкриването на тежкото престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


993
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
653
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да се извинява......примата си е ***.
652
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами явно държавата е пълна с *** щом на изборите толкова много хора гласуваха за него.
651
1
 
6
 
! Отговори
tikvo-proizvoditel преди 12 години
izvinqvam se 4e iskam ne6to nasre6ta za pla6tanite danaci ot darjavata
650
4
 
34
 
! Отговори
бг преди 12 години
В нормална държава, министър след такова изказване трябва да подаде ОСТАВКА! Най-малко това е неморално. Гавра с паметта на невинното дете и нейните родители!
649
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов" В леглото сигурно :D
648
1
 
15
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Търси се: За кой рожден ден на ББ ще се изпращат да копаят "археологии", тези които не са се радвали достатъчно и не са направили подходяши дарения за здравето на НВ ББ?
647
1
 
23
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Логическа задача:1. В Сев. Корея -трудов лагер за неплакали артистично.2. В централни новини на БТВ - ББ играе шах, като преди това е "рендосал" едни смотани археолози,облечен изящно в скъпа тужурка, черен костюм и придаваща завършващ акцент плетена шапка.3. Премиер-министърът /колко неуместно звучи!!!/ иска извинение от близките на убити жени и деца към МВР /може би за причинено неудобство/ и с дебилен хилеж ходатайства за 2-3 ПРАжолки за кучето.Търси се: За кой рожден ден на ББ ще се изпра
646
0
 
30
 
! Отговори
пепо преди 12 години
Еми нормални изказвания на човек след употребата на метамфетамин или кокаин.Иначе просто нямам обяснения за такова изсказване.Ами Бойко да си вземе малко отпуска стига е обикалял и рязал ленти и присъствал на всяко събитие, защото умората си казва думата,и се налага употребата на стимуланти,след което следват подобни изказвания
645
0
 
12
 
! Отговори
до 753 преди 12 години
Я *** до го поизлижеш малко на ББ че нещо разните не съзнателни граждани му по-оцапаха образа.Пак същите несъзнателни граждани си позволяват да мислят ,да гледат и виждат това което е а не това което казва ББ.
644
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да обобщим - прощаваме ли му или не ?
643
0
 
17
 
! Отговори
До 767 преди 12 години
Явно за тъпо герберче като теб каквато каже вожда все е правилно.Особено даже и когато се хили като *** на пресконференция на която се говори за смъртта на дете.Но от гербер повече не може да очакваш.
642
0
 
9
 
! Отговори
Кристиян преди 12 години
В родината,с малко р,всеки *** може да говори глупости на куб и след това да се извини,ако има кой да му напомни това.
641
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според този смахнатия родителите на убитото дете трябва да се извиняват на полицията, а полицейското куче да изяде три-четири пържолки!!!Дори се подхилкваше наглецът, докато изричаше тези гадости...Това вече е ГАВРА!
640
0
 
30
 
! Отговори
iamerror преди 12 години
В трагедия като тази не е редно министърът да говори подобни неща. Нито да изисква семейството да се извини на полицията. Непростима селяния лъха от Бойко.
639
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие сте много зле, честно. И аз ненавиждам ББ, но в случая не каза нищо лошо. Точно така се прави и това не е практика измислена в Бг а отдавна измислена световна практика. Естествено е след като кучето е търсило следа цяла нощ и накрая е намерило следата да бъде наградено. Обикновено кучетата се награждават с пържоли, а не премии. Та да бъде усърдно и следващия път. Не виждам за какво стана тая държавна олелия, че ББ е казал че кучето заслужава 3-4 пържоли. Най-нормално изречение. Нищо лошо
638
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много комунярски *** щъкат във тоя сайт май ***
637
1
 
14
 
! Отговори
43 преди 12 години
НИКЪДИ НЕ ПИШЕ ЗАКОННО ЛИ Е ОРЪЖИЕТО НА САМОУБИЛИЯ СЕ .АКО Е ЗАКОННО ЗАЩО НЕ Е ВЗЕТО ПРИ АРЕСТА............... ЗАЩО МУ Е ДАДЕНО
636
1
 
38
 
! Отговори
какъв е тоя? преди 12 години
презрение към едно красиво дете, маятап с пържоли и кучета, едва ли не заплашителен тон към една нещастна майка, уверения от мвр че дъщеря им била от ония знаем кои.... какво става тука ва еййй?
635
2
 
33
 
! Отговори
без значение преди 12 години
Т Ъ П А Н А Р ТОЯ *** СЕ ПОДИГРАВА С НАРОДА ЗА НЕГО ХОРА И КУЧЕТА СА БЕЗ РАЗЛИКА
634
0
 
3
 
! Отговори
loser преди 12 години
az sum LOSER, ama toq ot kade spe4eli

Спонсорирани публикации