БЧК разкри сметка за пострадалите от потопа в село Бисер

Дарение можете да направите и онлайн на www.redcross.bg
7 фев 2012 10:20,
50
БЧК разкри сметка за пострадалите от потопа в село Бисер
Снимка: архив Булфото

БЧК обяви банкова сметка за парични дарения за пострадалите от наводненията в община Харманли.

Сметката е:

Български Червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF

Дарение можете да направите и онлайн на страницата на организацията www.redcross.bg

От БЧК допълват, че нейни екипи продължават да работят на място при бедстващите в Харманли.

Съвместно с партньорите от кризисните щабове се проучват и оценяват най-належащите нужди на хората от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
идиота преди 12 години
може ли да сте толкова смотани да не сложите и смс плащането или да го допълните в последствие. този сайт не струва. ;)"Българският Червен кръст, съвместно с трите мобилни оператора, активираха кратък номер 1255 за дарения чрез SMS за пострадалите от наводненията. Стойността на всяко дарение е 1.20 лв. с ДДС, съобщиха от пресцентъра на БЧК."
44
1
 
1
 
! Отговори
Dalenty преди 12 години
Хора , мислете позитивно и стига сте се взирали само в недостатъците . Това , което се иска от нас е да откликнем спонтанно и да отделим част от средствата,предназначени да задоволят суетите ни , за спасението на живи хора , наши съграждани .
43
1
 
1
 
! Отговори
Етнически Турчин преди 12 години
Сега отивам да ви взема ваучер и ще пратя 4 смс-а само не разбрах на кой номер? Някой може ли да ми каже?
42
2
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
Благодаря за положителната оценка,която ми давате!Тук не става въпрос за плюене,а за много слабото управление на държавата!На кой не му се иска да живее в една правова и добре уредена държава!Под добре уредена, разбирам всички отрасли в икономиката и социалната политика да се развиват нормално,а не да се хвърлят усилията в едно направление-магистралите,а криминалните новини да са много повече от добрите и оптимистични новини!
41
1
 
1
 
! Отговори
АРДА преди 12 години
И каква е ползата вече ,кои ще върне жертвите,Ако некадърниците не влезнат в затвора , ще си продължаваме да даваме жертвиА Цецо може да настани няколко семейства в неговите апартаменти
40
1
 
1
 
! Отговори
До 43 от 42 преди 12 години
За правописа си прав /грешки не бива да има/. Това, което се опитвам да кажа е, че често във форумите се политиканства повече, вместо да се направи нещо реално. По-често плюем, вместо да си запретнем ръкавите и да направим нещо смислено. Това, което се случи показа грозното лице на българското безхаберие, но също показва и злобата ни и гадния принцип "не е важно колко на мене ми е зле, важно е на Вуте да му е по-зле". Ей това ме влудява! За нещата, които си писал обаче си прав!
39
1
 
1
 
! Отговори
хм преди 12 години
Интересно е как българската хазна стои затворена, чакат се помощи от европа, отварят се сметки за дарения.. но тези които са се вкопчили във властта не правят нищо с наличното.. защо ли?Защото налично няма! Всичко е вече уговорено и разпределено и никой не иска да се раздели с неговия пай.Това е горчивата Истина.
38
1
 
1
 
! Отговори
ЗА 42 преди 12 години
Първо:пише се одЕало,а не одИало!Второ:не съм против взаимопомощта и не ме разбирай неправилно!Против съм срещу бездействието на управляващите,създаващи предпоставки за тези бедствия!Защо премахнаха Гражданска защита,защо премахнаха Министерството на извънредните ситуации,при положение,че Европейския съюз създаде такъв комисариат с комисар българката Кристалина ГЕОРГИЕВА?И още ред въпроси към управляващите..,.но в крайна сметка това е едно крайно некомпетентно Правителство,вредно за България!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е едва началото на зимния ад! Днес БЧК има одиала и помощни средства, но утре може и да няма! Какво ще стане ако цяла България изпадне в колапс, ако и ти, който пишеш против помощта се окажеш в подобен капан и ужас? Как ще се чувстваш ако заради твоите изказвания одиалото не стигне за теб и за хората, които обичаш? Не е ли по-добре да имаш частица надежда, че утре ще има някой който го е грижа за теб, без дори да те познава?
36
2
 
3
 
! Отговори
до софето преди 12 години
Акъл от *** не искам!Защо трябва за премълчаваме за некадърното управление!То не беше веднъж,дваж и N ъти строителство на магистрали,а всичко друго от икономиката се замиташе под чергата!Така държава не се управлява!ЩЯЛ ДА ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИ И ЗАЛИ и българския народ ще го помни за веки веков!Пари за фалирали футболни отбори се намират/и то пак от нашите пари/,но важното е МАГИСТРАЛИТЕ!
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора нормални ли сте? Чета- да не се пращат смс-и защото начислявали ДДС! Ами да спрем да си купуваме лекарства, щото начисляват ДДС. Да не четем и да не купуваме книги, понеже и на тях слагат ДДС! Предпочитам да правя каквото трябва и каквото е редно, знам че има кой да ме съди, както тука на земята, така и един ден когато ми дойде реда! Всеки избира сам принципите си!
34
1
 
4
 
! Отговори
ИИИ преди 12 години
Пращайте sms-и, като сте будали - при тях кражбата е официално регламентирана чрез всичките му там данъци и такси, които хрантутят всички *** по веригата - търговци на благотворителност. От твоето левче, я 10 стишки стигнат до крайната цел, я не... Есемесите са най-помиярската форма на благотворителност, хора, опомнете се!
33
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 12 години
Ще ме прощавате за цинизма, но ние тези средства вече ги платихме веднъж чрез данъците си. Защо държавата не ги харчи по предназначение, ами ги пръска по разни войнарщини, милционерщини и прочие свинщини в чужд интерес? Сега пак искат от обикновените хора да помагат за пострадалите. Естествено, че пак ще помогнем, нали сме ХОРА преди всичко, но следва да се замислим сериозно върху въпроса за какво ги плащаме тези данъци - за солидорността в обществото или за някакви неясни чужди интереси?!?
32
2
 
2
 
! Отговори
13 преди 12 години
Аз не вярвам на БЧК и изпратих sms на dms bedstvie! Не мога да олясня, но на тях им вярвам!!!
31
1
 
6
 
! Отговори
БЧК-КРАДЦИ преди 12 години
БЧК СА ЕДНИ КРАДЦИ И НИЩО НЯМА ДА ИМ ДАМ.С ПАРИТЕ НА ХОРАТА СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ТИЯ КРЪВОПИЙЦИ
30
4
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Много "ДРЕБНИ" хора правят тук дребни коментари на трагедията. Ако даваш дай ако не, премълчи глупави коментари. Колкото ми е по кисията вече изпратих!!!
29
5
 
7
 
! Отговори
срам преди 12 години
Боко ,дай парите който си заделил за разни магистрали и тунели под София и за бракувана военна техника,която не става за нищо,на хората пострадали от наводненията--*** ,стига с вашите глупости-не разбрахте ли че управлението ви е ***!!!
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега е момента Тиквун да задели 5-6 милиона от неговите лични спестявания/може и Цветелинка/и гордо да заяви:Аз дадох еди си колко милиона от моите пари за бедстващите!Досега"аз дадох...аз дадох..."Тези пари ги даваше ,но те са нашите пари!Защо трябва бедния и отруден народ да къса от залъка за да измива мръсотиите на това некадърно държавно управление?
27
2
 
23
 
! Отговори
Не пращайте SMS-и! преди 12 години
Не пращайте SMS-и!На всички SMS-и се начислява 20% ДДС и някой трупа печалби от благотворителност и нещастието на хората!Превеждайте пари само по банкова сметка, но не забравяйте, че и при преводите някой печели от такси за превода!НИТО едно правителство не освободи SMS-ите и преводите за помощи от ДДС и такси!Колко е трудно да се гласува един законопроект за такова освобождаване?Защо нито един политик не поставя този проблем Публично
26
2
 
5
 
! Отговори
язе преди 12 години
тук гледам някои мислят, че понеже държавата не се е справила, и няма да се справи, това ще тежи на нейната съвест и затова не е необходимо да се помага на хората директно от останалите граждани. Между другото държавата отпуска по 325 лв на пострадалите, което не е много при условие че ти е рухнала къщата, но е повече от нищо. За повече пари трябват застраховки, а както знаем такива много малко хора правят в българия.Също така се осигуряват и някакви храни.Който иска да помогне, а да не мрънка.