Възобновяват делото за "Водното огледало"

Все още няма насрочена дата за съдебно заседание
14 фев 2012 18:50,
11
Възобновяват делото за "Водното огледало"
Хасан Азис Снимка: архив, БТА

Възобновява се делото срещу кмета на Кърджали за т. нар. Водно огледало, заяви самият градоначалник Хасан Азис.

Постановлението, че е привлечен като обвиняем в новия процес, му било връчено на 19 януари, но все още няма насрочена дата за съдебно заседание, обясни той. 

Още по темата

Срещу Хасан Азис бе заведено дело за това, че е въвел в заблуда относно цената на парцел на брега на хидросъоръжението вече бившите министри на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и на финансите - Пламен Орешарски.

Делото бе прекратено от Софийския районен съд на 29 юни 2011 г. и върнато за доразглеждане в прокуратурата, за прецизиране на обвинителния акт.

Обвинението е същото, но оценителят вече не е страна по него и вместо десет листа то е сведено до два, коментира Хасан Азис. 

Той посочи, че ще продължава да настоява делото да се води в Кърджали и да бъде отворено за обществеността. Ако ли не, кметът щял да вкара в употреба книжката си за автобус и лично да превозва до София желаещи да присъстват на съдебните заседания, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 10: от овчата лой е
9
5
 
11
 
! Отговори
ha ha haaaaaaaaaaaaa преди 12 години
i goce v sada s tozi mazen fes
8
7
 
15
 
! Отговори
ktt2000 преди 12 години
Хасан Азис ефенди! Тази книжка за автобус ще ти е много необходима за затвора,където отдавна трябваше да си!Пък и Доган има дебели връзки там и може да ти издейства длъжността -шофьор на затворническия отряд от ДПС!
7
4
 
9
 
! Отговори
vld преди 12 години
kardjali e potanal v dupki i mrasotia.Toi ogledala pravi i to taka che da navodniava blizkite blokove. Dano go oszdiat za bezhaberieto
6
5
 
22
 
! Отговори
дом на Хумора преди 12 години
Хасанчо им е направил цяло водно огледало да се огледат що за глупава съдебна система имаме.Този процес лъха на постановка.Кмета от кога е фирма за оценка на имот...ха..хаТой да не е Бойко супермена та да е всичко в тая държава?
5
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
дт: Голяма грешка - градоначалника си е баш кмета а шефа на полицията си е комисар.Чети и ще останеш доволен и от себе си и от журналистите.
4
3
 
11
 
! Отговори
Заблуден преди 12 години
"въвел в заблуда относно цената на парцел на брега на хидросъоръжението вече бившите министри на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и на финансите - Пламен Орешарски."Брех че наивни министри имало. Ако знаех и аз щях да ги заблудя да ми прехвърлят някой милион.
3
2
 
8
 
! Отговори
дт преди 12 години
..."заяви самият градоначалник Хасан Азис"...Журналистите така и не се научихте,че кмета и градоначалника нямат нищо общо.Градоначалник на един град е шефа на силовата институция а именно шефа на полицията и колкото и да ви се харесва да прикачвате това звание на кмета,няма да ви се получи...
2
8
 
11
 
! Отговори
666 преди 12 години
Да го съборят щом е незаконно. Взривяват го и проблема е решен.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дело "Водно огледало"-глупости на търкалета.