Отстраняват временно шефа на Напоителни системи

Срещу Георги Харизанов са повдигнати обвинения по дело от 2001 г.
Обновена: 21 фев 2012 09:52 | 20 фев 2012 23:31, Миглена Иванова
151
Отстраняват временно шефа на Напоителни системи
Министърът на земеделието Мирослав Найденов. Снимка: Impact Press Group

Георги Харизанов ще бъде отстранен временно от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи”, съобщи за "Агенция Фокус" министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Днес земеделският министър е бил информиран от Харизанов, че в края на месец януари му е повдигнато обвинение във връзка с дело от 2001 г. На свой ред Найденов е информирал премиера Бойко Борисов.

Взето е решение Георги Харизанов да бъде отстранен от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи” до приключване на предварителното следствие, обясни земеделският министър.

Още утре Найденов ще събере борда на директорите на “Напоителни системи”, за да се прецени кой да поеме ръководството на дружеството.

Повдигнато обвинение на Георги Харизанов е свързано с предишна негова месторабота, коментира още Мирослав Найденов.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
19
 
! Отговори
ДО 10 преди 12 години
ТАЯ МАЗНА ***? ЧЕ ТОЙ СИ ГИ НАЗНАЧАВА! КАЛИНКИ, ГОШОВЦИ... ЕДИН ДА ГВАНЕШ, ДРУГ ДА УДАРИШ,... ВСЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ... И ТОЯ Е СЪЩИЯ... ПОДЧИНЕНИТЕ МУ НЕ МОЖЕ ДА СА ПО-ГРАМОТНИ ОТ НЕГО!!!
9
15
 
4
 
! Отговори
Feuerwehrmann преди 12 години
Гледах този човек в интервю по една телевизия след наводнението и говореше много правилно. Каза как стоят нещата, а не прикри истината, за разлика от "образованите" министри.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може ли мене по желание да ме преценят?обещавам да ходя на работа с мерак и ... се откажа от секретарки, кабинет, представителни и други!Ама тогава пък, никой няма да иска да работи с мене! :)
7
0
 
20
 
! Отговори
tiboron преди 12 години
Министре какво говореше преди една седмица.Май ити имаш сащотото образование.Ако ти претендираш,че разбираш от ъправление ,аз незнам какво да направя.Човече не ставаш за нищоне го ли чувстваш???
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В интерес на истината, това е във всяка една институция. Най-хубавото е, че досега за 22 години непомня дори да се е показвало това, да неговорим за оставки и то по искане на премиера. Това трябва да стане политика, и поне 10 години да хвърчат глави та докато се стигне чак до пирамидите по турската, Гръцката и Сръбската граница...Ама е добре да се почне отгоре.
5
1
 
29
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Свестните хора не им трябват, те не могат да се котират.Необразованите, полуграмотните и неграмотни, престъпниците и бандитите, лесно се управляват и манипулират.Всъщност контингента на управляващите е това:Калинка, Желева, Георги Харизанов и др.подобни на 95% от държавните постове по министерства, агенции, областни съвети, парламент, президенство.Като не знаят и неразбират е лесно, защото ако знаят за какво става въпрос..Човек, който знае не може да стигне до тези постове, няма и да го допуснат
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще махат куцо , кьораво и сакато ! Дет стават и не стават , множко ще изгорят! И не , че са толкова виновни , но изборите чукат на вратата , трябва да се имитира деност и да се печелят гласове !
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставете човека да вземе някои бонус и тогава го остранавайте, Вие не сте хора.
2
1
 
39
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Тоя бандит /шефа на напоителни/, не стига, че няма образование /завършил датски колеж/, сега пък и престъпник бил /срещу него е повдигнато обвинение за обир от 50 хиляди долара през 2001г, така писаха в друг сайт/. Какви мутри и неграмотници, са начело на държавата?Калинки с фалшиви дипломи, други без образование, полуграмотни и неграмотни. Божеее пази България. Спасение! Терминал 1 и 2 и еднопосочен билет!!! Друг път няма. Тук е страшно!!!
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то какво остана от Напоителни системи ?! Задръстени канали с отпадъци и строителни материали и изкопани тръби от ***...Че то такава администрация и при Тошо не е имало бе.