До 40 дни Боевски ще има присъда

Задържаният с кокаин щангист твърди, че е невинен
Обновена: 7 мар 2012 10:21 | 7 мар 2012 08:34,
106
До 40 дни Боевски ще има присъда
Гълъбин Боевски Снимка: архив, Булфото

Присъдата срещу Гълъбин Боевски ще бъде произнесена до 40 дни. Първото заседание по делото за наркотрафик срещу известния български щангист продължи до късно снощи.

Съдийката е разпитала двама свидетели: на защитата - служителка на хотела, в който е бил Боевски с дъщеря си, както и федерален полицай - свидетел на обвинението, съобщи bTV. 
 
Пред Темида е говорил и самият Боевски, който повторил тезата си за невинност. Шампионът по вдигане на тежести разказал подробно с какво се занимава и подчертал, че не може да има нищо общо между спорта и дрогата.
Още по темата
 
Защитата и обвинението са предали писмени пледоарии на съда. Според адвоката на спортиста решението на съда се очаква след повече от месец. Това е над нормалния срок, защото съдебният състав е само от един съдия, вместо от двама, както обикновено.
 
След като съдът отхвърли искането на Боевски за освобождаване под гаранция или домашен арест, щангистът чака развръзката в затвора в Итаи.
 
Олимпийският шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с 9 кг кокаин, вградени в куфарите му. Той се прибираше от турнир по тенис, на който участва дъщеря му Сара.
 
Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
16
 
! Отговори
Любопитен преди 12 години
Е, никой ли няма да каже къде се продават тия кокаинови куфари :)
67
1
 
7
 
! Отговори
djeri преди 12 години
BOEVSKI SE PRAVI NA TRI I POLOVINA TO4NO SPORTISTITE SA AVANGARDA NA 4ERVENATA MAFIQ BKP SAZDADE OT TQX UDARNI MAFIOZKI GRUPI MANI BEGAI OT BG I TOVA E
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях"И един мармот завивал шо ... коката в станиол :)Време е за смяна на името. Гонсала Бонасера ми звучи добре.
65
0
 
15
 
! Отговори
щангиста преди 12 години
Някой престъпник да си е признал,че е виновен??????????
64
0
 
17
 
! Отговори
бау преди 12 години
Боевски играе в б.г. с мутрите така че той отдавна е в наркомафията и сега да не ни се прави на невинна госпожица.
63
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше в България щеше да се размине с условна присъда максимум 2-3 години. Извън България обаче може да полежи доста годинки. И не разбирам защо майка му беше врякнала в едно интервю, че България не помагала на сина й? С какво да му помага, като го съдят в друга държава с други закони? А в България такова нещо като закони както на всички ни е известно няма... Аз също не знам дали е невинен или виновен, но е абсурдно да не можеш да усетиш разликата в тежестта на куфара щом си спортист.
62
1
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Акъла не ми го побира все още... Ще има вградени 9 кг кокаин, разпределени в 3 куфара, и тоя няма да ги усети... Тоя, нов куфар, празен не е ли пипал? Или ще кажете: Ама, той е щангист какво са за него да речем по 3 кг на куфар, няма изобщо да ги усети... Загубена му работа, ей!
61
1
 
27
 
! Отговори
Радко преди 12 години
Тренирал съм щанги и просто не мога да си обясня как световен шампион който усеща разлика от 50 грама повече тежест на състезание не е усетил цели 7 килограма по-тежка чанта. Този усет за тежести е първото нещо на което свикваш в залата, какво остава за световен шампион.
60
0
 
36
 
! Отговори
Еуропеец преди 12 години
Странна държава е Бразилия, щом държат престъпниците по затворите и им приключват делата преди да е им изтекла давността. Даже и под домашен арест не ги пускат.
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано не го прехвърлят д аизлежава присъда тук, че ако е съдия Мирослава Тодорова ще го пусне за нула бройки сигурно. Тя нали такива дела обича да гледа и има афинитет към наркодилъри-затов аи не лежат в завора. Та Боеви сигурно на това разчитат- съдия Тодорова да им "отсъди" една справедлива условна....
58
1
 
5
 
! Отговори
Чиновник преди 12 години
Нашата практика показва, че за 40 дни е невъзможно да се разгледа едно дело, така че клиентът да остане доволен от обслужването. Освен това всеки уважаващ себе си съд е длъжен предостави на клиентите си подходящи условия, докато чакат да им бъде изпълнена поръчката. Домашния арест е оптимално решение, тъй като позволява на клиента да продължава да движи бизнес делата си и да посещава нощни увеселителни заведения
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ НЕ СЪМ СЪДИЯ,АМА ЗНАМ КАК СИ НАБЛЮДАВАМ ЧАНТАТА при пътуване КОГАТО В НЕЯ ИМА НОСНИ КЪРПИЧКИ,ЧЕРВИЛО ... а ДОКУМЕНТИ И ПАРИ СТОЯТ В СЪПРУГА МИ и КАК Я НАБЛЮДАВАМ ,КОГАТО ПЪТУВАМ САМА И ТАМ СА ПАРИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ!ТА КОЙ ЩЕ ПРОПУСНЕ ОТ ПОГЛЕДА СИ КУФАРИ ЗА ТОЛКОВА МИЛИОНИ И ЩЕ ГИ ОСТАВИ НА ПРОИЗВОЛ НА СЪДБАТА!ТИЯ СЪДИИ ТАМ СЪДЯТ ВСЕ ТАКИВА НЕВИННИ!ДАЖЕ И СЦЕНАРИЯ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТ НА МИТНИЦИТЕ НИЩО НОВО НЕ Е НАПРАВИЛ ,СТО И КОЛКО БЪЛГАРСКИ КУФАРДЖИИ ИМА В ЗАТВОРА!
56
1
 
26
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Абе кви са тея 40 дни и присъда... тея не знаят ли че едно дело се гледа минимум 7-8 години... Боко да има прати малко съдии и прокурори да им обяснят как седят нещата...
55
0
 
10
 
! Отговори
До 63 преди 12 години
Това с казана може и да е вярно, това със"друг ми е виновен" също, ама заради такива *** и *** по света ни имат за такива. И не чети морал а си погледни написаното как ти защитаваш един пълен *** и ***, който трови децата тук. Всичко за него се знае с какво се занимава и се надявам да не види повече бг тоя!
54
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само да не стане така, че данъкоплатците да плащаме за греховете на този шебек.
53
0
 
14
 
! Отговори
бау преди 12 години
63 В наркобизнеса нищо случайно не става. . .
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спортните успехи могат да ти спечелят олимпийска титла ,но не показват моралния ти статус.Гълъбин Боевски е влязъл в сенчестия бизнес в неговата най-отвратителна форма.Постепенно той е изгубил профила на добър спортист и е разчитал на дрога,далавери ,които го променят напълно.Количествените натрупвания водят до качествени изменения.
51
0
 
14
 
! Отговори
бау преди 12 години
60 За пръв път са го хванали.9 кг.кока не се дава на аматьор.
50
22
 
2
 
! Отговори
Тотомото преди 12 години
Човек като чете какво пишете верно казана на дяволите няма нужда да се пази.Как не можахте поне веднъж да допуснете, че може да е невинен.Всички сте с комплекса "Друг ми е виновен" и само завиждате за това какво е направил, може и че има пари. Има си поговорка - не гледай в канчето на другия.Жалки твари... И този човек ще иска БГ да го защитава. Ами то затова никой българин в чужбина не искат да го защитават.iСтига сте дрънкали
49
0
 
16
 
! Отговори
шимба преди 12 години
за 200 000 евро комисионна си струва риска според кокаин боевски.лошото е че го спипаха!!!!бати цирка!!!!!