До 40 дни Боевски ще има присъда

Задържаният с кокаин щангист твърди, че е невинен
Обновена: 7 мар 2012 10:21 | 7 мар 2012 08:34,
106
До 40 дни Боевски ще има присъда
Гълъбин Боевски Снимка: архив, Булфото

Присъдата срещу Гълъбин Боевски ще бъде произнесена до 40 дни. Първото заседание по делото за наркотрафик срещу известния български щангист продължи до късно снощи.

Съдийката е разпитала двама свидетели: на защитата - служителка на хотела, в който е бил Боевски с дъщеря си, както и федерален полицай - свидетел на обвинението, съобщи bTV. 
 
Пред Темида е говорил и самият Боевски, който повторил тезата си за невинност. Шампионът по вдигане на тежести разказал подробно с какво се занимава и подчертал, че не може да има нищо общо между спорта и дрогата.
Още по темата
 
Защитата и обвинението са предали писмени пледоарии на съда. Според адвоката на спортиста решението на съда се очаква след повече от месец. Това е над нормалния срок, защото съдебният състав е само от един съдия, вместо от двама, както обикновено.
 
След като съдът отхвърли искането на Боевски за освобождаване под гаранция или домашен арест, щангистът чака развръзката в затвора в Итаи.
 
Олимпийският шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с 9 кг кокаин, вградени в куфарите му. Той се прибираше от турнир по тенис, на който участва дъщеря му Сара.
 
Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
27
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Гледах по БНТ *** самонарекъл се адвокат какви глупости говори. Открито обяви, че съдиите, че били взели решение за осъдителна присъда още преди процеса. Този самозабравил се *** може да предизвика голям скандал, ако някой бразилец случайно гледа тази имитация на телевизия. Да обвиниш в пристрастие някой съдия у нас може и да е нормално, но в страни с истинско правосъдие това е недопустимо и може да му докара големи неприятности.
27
1
 
26
 
! Отговори
John преди 12 години
Освен, че трябва да си супер *** да носиш дрога през най-проверяваната дестинация. Но трябва да си изключително *** да измислиш подобна история като алиби. Просто трябва да вземе златна малинка за това!
26
0
 
25
 
! Отговори
tr преди 12 години
Боевски не съдейства на правосъдието и прикрива съучастниците, освен това се подиграва на съда с комичните версии които разказва - виновен - 20 години без право на помилване.
25
0
 
27
 
! Отговори
Hasan Ahmedov преди 12 години
Боевски е приятел със Стоичков - Стоичков е приятел с Ромарио и може да мине тънко..... иначе не е виновно горкото световноизвестното ни щангистче ! понеже е тръгнал със скъсани куфари от БГ нашата легенда ( понеже страната ни е бедна и не всеки има възможности за нови куфари) и вехтите куфари издържали до Бразилия и после си е купил ЗДРАВИ куфари с БОНУСИ ! и лошите митничари се заяли с него... и после го заключили без да има някаква вина нашата легенда която ни представи за сетен път
24
0
 
20
 
! Отговори
Тракийски преди 12 години
*** диваците ! Ни щяхме да го съдим поне 8 години .
23
0
 
62
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
Трудно ми е да повярвам, че всичките куфари на Боевски "изведнъж" са се скъсали в Бразилия. Трудно ми е да повярвам, че кокаинът се раздава просто ей така - като безплатен подарък в нов куфар. Трудно ми е да повярвам, че един опитен атлет не може да усети, че багажът му е натежал с ДЕВЕТ килограма...Този е толкова виновен, че направо му е изписано на челото!
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Alooooooooooooo, Dnes.bg---------------mahnete tozi ***
21
0
 
21
 
! Отговори
georgi-arm.oficer преди 12 години
E tva e pravosudie ,30 -40 dena i aide ,koi za kakde e ,ne kato v BG ! Ako tova be6e stanalo tuk,Boevski 6te6e da se razxozda s godini pod garancij i da protakat deloto ,j zaradi zaboljvane ,j zaradi advokatski "gre6ki".......da ama Brazilij ne e kato BG ,za suzalenie na trafikanta boevski,da my e 4estit prestoj v Brazilij!
20
2
 
11
 
! Отговори
Мавродиев преди 12 години
Напротив, Темида е с вързани очи точно за да отсъжда само по везната. Който сложи повече в негова полза отсъжда! За другото е сляпо.
19
0
 
11
 
! Отговори
БГто преди 12 години
То по принцип темида е сьс вьрзани очи, ама нащта си махна преврьската и си сложи, ценораспис. Това не е лошо, ако си бандяга в БГто, иначе по добре забрави случая, само ще спечелиш нерви, а от там те чакат наще лекари и те с ценораспис, и като теглиш кредид...по добре забрави, ще загубиш всичко. Родата, ще те псува, а враговете ти, ще ти се подиграват.
18
0
 
23
 
! Отговори
ANI преди 12 години
HEPTEN DA SI PROST SHTE USETISH 9 KG POVE4E.SMESHNA ISTORIQ.
17
0
 
9
 
! Отговори
bahmaamu преди 12 години
vazelin boevski da se gotvi otsega!brailskite atvori ne sa izvestno to4no kato sanatoriumi...
16
5
 
15
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Мунчото от снимката ако се е държал пред съдията както се държа пред БОСФОР ТВ и любимата рипорерка Бинатвъ то ви гарантирам че присъдата му е в кърпа вързана . Поне народът ще е спокоен и горд с правосъдието на страната ръководена от нашата полусанародничка Дилма Русев . Там е сигурно че ще лежи един член на ГЕРБ ( *** ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БАШИБОЗУКА) Дано и Джаро Цветанов посети Бразилия да го успокоят в панса. Като знам как съдят там лабаво едвали ще има .
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано го осъдят каквото си заслужава.
14
1
 
25
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
Докарайте го в България, до 10-12 години ще има присъда, условна!
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече няма да може да вдига щанги,дори да го освободят,защото *** му няма да удържи налягането в коремната кухина като се напъне.
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
признат грях половин грях - бразилците са набожни католици
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боевски не съдейства на правосъдието и прикрива съучастниците, освен това се подиграва на съда с комичните версии които разказва - виновен - 20 години без право на помилване.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по NG или Discovery непрекъснато дават епизоди от "Арестувани зад граница"И него ще го дават рано или късно, май...ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ НЕВИНЕН НАРКОТРАФИКАНТ!!!
9
2
 
8
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Да бе,като махнем,че новините са потресающи и няма коментари....е то кво остана,освен да пием по 1 ракия с царска туршия..........