Следващата седмица оперират крака на Марина

При стабилизиране на състоянието й ще бъде оставена да диша без апарат
5 апр 2012 12:21,
27
Следващата седмица оперират крака на Марина
Пешеходната пътека, където беше ударена Марина. Снимка: Булфото

8-годишната Марина, която беше пометена на 29 март на пешеходна пътека, вероятно другата седмица ще претърпи операция на лявата подбедрица, съобщиха от "Пирогов".

При стабилизиране на състоянието й тя ще бъде оставена да диша самостоятелно, без апарат.

В сряда й е направен нов скенер, съобщиха още от лечебното заведение, без да дават повече подробности.

Още по темата

Марина беше приета в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Момиченцето беше пометено на пешеходна пътека на столичния булевард "Г.М. Димитров", докато заедно дядо си отивали на тренировка по художествена гимнастика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Камерите не са скъпи и не питат "а сега кво праиме". И ако всеки комплексиран *** плаща автоматично прогресивно нарастваща глоба заради некадърността си да научи правилника и го нарушава, скоро ще оостане без пари за гориво и ще ходи пеша. Така няма да бъде заплаха за околните.Дано не само детето, а и всички, които са жертва на некадърните шофьори, бързо да оздравеят. Дано и всички убийци по пътищата да си получат заслуженото. Ако не от съда, то от Господ.
13
0
 
5
 
! Отговори
Любо преди 12 години
В Стара Загора всички пешеходни пътеки са направени като легнали полицаи. Никой не минава на такова място с висока скорост. В София няма такова нещо, защото управата толерира тъпанарите. Мога да ви посоча няколко места от многото в София, където всевъзможни говедоиди прелитат през пешеходните пътеки като снаряди. В тунела към/от Люлин (това е софийския Колайдер) всевъзможни елементарни нискочели частици (с къси *** според изследвалите ги) се ускоряват за забавление. Люлин, Младост, Дружба...
12
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Коментар номер 10 е мъдър. Хубаво е да се помолим за всички!
11
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В блога си бащата казва "Моля ви, молете се за детето ми". Ти какво мислиш за тези думи? А Бог не е само в църквата. И какво значи думата която използваш - "надяват" за здравето, не е ли това същото като молят? Виж какво със същества като теб съм навит винаги да споря, но не и в тази тема, достатъчно я измърсихме. Дано Бог ти помага. Сбогом.Дай Боже здраве на момиченцето.
10
13
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Мдааа, хора като теб наистина могат да замърсят всяко чисто нещо, могат да опорочат всяко добро намерение. Както стана и тук. Трябваше да проявим съпричастност, а работата се *** в злобен спор и цвъкане на минуси. Дай Боже да се оправи детето.
9
13
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
За какво си влязъл тук, да изкажеш съпричастност или да лееш злоба? Ако плюсчетата бяха важни за мен, щях да си ги нацвъкам, очевидно са важни за теб, защото не си спрял да ги пляскаш. Следя блога на бащата на момиченцето всеки ден, там той казва "Молете се за детето ми", но и да не го беше казал, щяхме да се молим. А какво правиш ти? С какво помагаш? Със злоба? С богохулство? С обиди? Хубава помощ. Моля те, *** да помагаш в друга статия, защо трябва да опорочаваш добрите намерения на хората?
8
13
 
1
 
! Отговори
до 11 и 12 преди 12 години
Наистина ли мислиш че Бог трябва да ти натиска *** и да ти върти волана? Знаеш ли какво е свободна воля? Означава че сам ковеш съдбата си, за добро или зло. Чукнал си на мен тринайсет минусчета, а на теб тринайсет плюсчета, и какво от това? Какво ти дават тези плюсчета? Може би правота? Мислиш ли че плюсчетата определят истината? Явно си доста наивен.Дай Боже да се оправи момиченцето.
7
12
 
2
 
! Отговори
до 11 и 12 преди 12 години
Какъв е смисълът да споря със злобар като теб? Аз съм тук да изкажа съпричастност с детето а не да влизам в полемики. Тъжното е че на теб не ти пука за детето, просто си влязъл в статия за чуждото нещастие да излееш злобата си. Е, направи го. По-добър човек ли се чувстваш сега? Знам как става номера с минусчетата, но ми е под достойнството. А ти имаш ли такова? Мъчно ми е за хора като теб.Дай Боже да се оправи детето.
6
15
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Не богохулствай, а се помоли за момиченцето. Ако Бог беше навсякъде по всяко време нямаше да съществува свободна воля, замислял ли си се? Много правилно е казано "Неведоми са пътищата Господни". Особено за такива като теб.Когато момиченцето е блъснато на улицата, за семейството са се отворили вратите на ада, но когато детето е отворило очи и е стиснало ръката на баща си, са се отворили вратите на рая.Дай Боже да се оправи детето.
5
14
 
4
 
! Отговори
а преди 12 години
Жалко за детенцето, дано да се оправи, за да има светлина и за шофьора! Кога най-накрая ще стане ясно, че пешеходците са участници в движението по пътищата? За тях също важат правила и те трябва да ги спазват! Аз съм и шофьор и пешеходец, и като такива спазвам правилата за движение, но като шофьор попадам на пешеходци, които нито спазват правила нито се стремят да пречат по-малко! какво шофьорите имаме книжки, така пешеходците имат лични карти и могат и ТРЯБВА да бъдат санкционирани!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано Бог да и помогне ...нито една детска смърт не е оправдана
3
0
 
5
 
! Отговори
Руми преди 12 години
До 1 М НОГО ДОБРЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ДЕТЕТО Е ПРЕСИЧАЛО ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ТОЗИ *** НЕ КАРАЛ С НИСКА СКОРОСТ ЗАСЛУЖАВА ЗАТВОР ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО .
2
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 12 години
ДО 3Това имах предвид! Дано не съм разбран грешно!
1
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде сега, чак пък пометено! Кофти за детето, но да излезе оня, дето каза че там не може да се сложни светофар или легнал полицай. Там никой не кара с 40. На всеки може да се случи!