Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
0
 
9
 
! Отговори
phantom menace преди 12 години
Цецко....сега вече ще спестяваш за апартаменти на ромите....пардон ***
342
0
 
8
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Цвъцко, *** те иска за даскал по физкултура, отговорността ти е огромна
341
0
 
12
 
! Отговори
пепа преди 12 години
Аз съм за интеграцията им- нека всеки депутат министър ,зам.министри,кметове,партийнилицери,областни управители да осиновят по едно *** ида ни дадат пример как са се загрижили.
340
0
 
6
 
! Отговори
АЛАБАЛА преди 12 години
КАКВО ВИ СТАВА? КАТО ВИ ПАЗЯТ ОТ ВСИЧКО ,НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ И НИЕ НАРОДА СМЕ ТАКА.КАКВО РАЗБИРАТЕЛСВО,МИР ВИ Е В ГЛАВИТЕ С ТАЗИ ОБЩНОСТ.ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ НА АНГЛИЯ И ГИ ПРИЛОЖЕТЕ И ПРИ НАС.
339
0
 
33
 
! Отговори
шарко-парко преди 12 години
Само *** и бездомните кучета имат права в нашата държава и се спазват стриктно от даржавата.
338
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама моля Ви се г-н Цв,аз нямам никакви отговорности към тия черничките от снимката, а само за моите деца.Ако ти имаш отговорности, че ви избутаха до властта , то приеми ги в многобройните си апартаменти.
337
0
 
17
 
! Отговори
ss преди 12 години
десет от тия да се изредят на жена ти *** и лицемер.
336
0
 
30
 
! Отговори
коко преди 12 години
През втората световна война един германец беше започнал много успешно да интегрира ***,като ги пускаше да излитат през комин...
335
0
 
24
 
! Отговори
геша преди 12 години
Само се пази да не ти се интегрират в апартаментите!
334
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ КВО СТАНА , УСПЯ ЛИ ЦЕЦКО ДА СТРОШИ ГРЪБНАКА НА МАФИЯТА И ДА ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА ??? А КВО СТАНА С НАГЛИТЕ И КИЛЪРИТЕ ???
333
0
 
21
 
! Отговори
Пешо Келешо преди 12 години
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна.Точно така лъвче апартаментно правилно се сещаш те са единтственият ви останал електорат вадете кинтите и ги почваяте иначе няма гласове и с тупана ше требе да садите компири на Банкя!
332
0
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Това ми звучи като:Сътрудичество между МВР и крадливите ***!Евала Цецко ти изпълни заръката кака ти Хилъри и наркомана Уорлик!Обаче ти като ще ги интегрираш тези сополивите има ли кой да им плаща сметките?
331
0
 
24
 
! Отговори
ГЕРБушев преди 12 години
Цецо дай им 5/6 от твойте безбройни имоти и ще ги интегрираш успешно :)))
330
0
 
8
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Ако аз бях ***,щях да кажа :Не ви щем партньорството и сътрудничеството,оставете ни нашето си,ние сме аматьори,вие професионалисти.
329
0
 
19
 
! Отговори
коко преди 12 години
За начало на интеграцията Цецо цял да настани ци...пардон-роми в прословутите си апартаменти,а след време да си вземе и зет от интегрираните.Явно като е бил малък се е учил на *** как се прави любов.Лошото е,че от ходжа католик и от *** човек не става.
328
6
 
2
 
! Отговори
Дрън дрън преди 12 години
Но все пак не са *** които окрадоха фабрики и предприятията,земеделски земи,съоражения за милиярди,банкови и всякакви други пирамиди,нелегално продадено електричество във чужбина и редица други неща за милиарди.Болшенството завединия и хотели крадът електричество и вода,да не говорим за новота строителство,тези нешта съм ги виждал лично и кражбите са във пъти,пъти повече но това не се вижда освен на неграмотните ***.А сивата икономика! То е така за кокошка няма прошка за кон няма закон!!
327
0
 
21
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
ГЕРБерастите все повече губят почва под краката си и се опитват като удавници да се хванат за сламка...само че освен миризлива тази сламка е и променлива-който даде повече кинти той печели.Ей това властта е страшно нещо.Мутро-милиционерите от ГЕРБ са готови и с дявола съюз да направят,ама да не испуснат кокала...
326
0
 
19
 
! Отговори
гого преди 12 години
В тази държава предимство имат ***, ***, кучета, деца и всичко, което не работи, а само консумира. Накрая чак след тях идва ред на хората. И когато дребният отруден човечеш, на чиито гръб живеят тези *** надигне глас, че го доят, започват разни организацийки да го обвиняват, че бил расист! *** не са хора и с тях не трябва да се отнасят като с такива.
325
0
 
6
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
............ , особено в следащите избори !!!
324
0
 
3
 
! Отговори
do 423 преди 12 години
нека станат още четири:)

Спонсорирани публикации