Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чувал съм да говорят за българите в странство същите думи.
322
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да ми изтрият коментара, но замислял ли се е някой, защо Хитлер, който може да бил всякакъв, е изпратил в лагерите евреи, *** и малко комунисти? Защото се е борил против измамниците и крадците. Да сте видяли евреин - миньор или *** да храни българин?
321
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето как ГЕРБ ще се опитат да спечелят още един мандат... да не забравяме и полицията и фалшификациите де...
320
1
 
12
 
! Отговори
Цв Цв преди 12 години
Честит празник верни гласоподаватели т.с. купени избиратели.Днес черпя, че имам празник.Хайде на бирата и кебапчета.
319
0
 
4
 
! Отговори
до 390 преди 12 години
С теб съм!!!!КАКВО ДА ПРАВИМ?????
318
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Prashtaite gi v Bruksel tam da gi integrirat,shtom sa takiva specialisti.
317
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов,изгуби 5(пет) гласа от семейството ми на следващите избори с това ненормално изказване! ***!
316
0
 
28
 
! Отговори
античенге преди 12 години
Каква интеграция бе Цеко !? Лично на мен ми писна да им плащам сметките на тия животни и в същото време да тормозят обедняващия Български народ ! ИНТЕГРАЦИЯ за тях няма ! НЯМА И ДА ИМА ! Време е на народа да му избият лимките ! Ако правителството (и не само сегашното) продължава да толерира размножаването на тези ***,скоро ще сме малцинство в собствената си държава.
315
0
 
21
 
! Отговори
ллл преди 12 години
цецо вземи си ги у вас нали открадна десетина апартамента
314
0
 
23
 
! Отговори
ццц преди 12 години
цецо - премиер на ***
313
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, *** и *** ... Цецко пак се оказа неподготвен и всички се смяхме! То е хубаво да си гьон сурат ама ... Знаят се ясно две неща. 1.*** нямат високо ниво на интелектуален потенциал заради липси в генетичния код отговорен за интелигентността! 2. Те са единствените (освен ***) които имат дума за "нециганин". Тази дума е ДАЗ (или ДАС) означава РОБ, ***! Така *** наричат нас българите! Ако обаче ги попитате получават моментална "амнезия" за първото значение на тази дума! Те не могат да бъдат интегрирани защото се мислят за по-уни, по работливи и най-вече за господари! При *** думата е ГОЙ и те не се интегрират по същите причини! *** в България започва с *** Тодор Живков (Яшар) от Правец! Мюсулманин преструващ се на атеист тоя *** нанеса огромни щети на българите и България. От същата *** махала на Правец са родовете на Валентин Златев(Лукоил), Красимир Гергов (БТВ++), Пламен Вачков(номенклатура на БКП, директор на "компютрите" в Правец ...). Вие какво си мислите *** и турците са естествения съюзник на евреите при разгрома на България. Помислете за Иван Костов и Дуган например. После ще кажем, че десетилетието на ромската интеграция изстича през 2015 година. Каква програма 2020! Я стига! "Цветанов: Отговорността ни към ромите е огромна
312
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали Цветанов няма родство с ***???Струва ми се че -да.
311
0
 
28
 
! Отговори
Ivanova преди 12 години
А бе, защо Франция, Австрия, Финландия и прочее евролицемери не ни покажат на практика как и в какво се интегрират тия существа, а ни ги връщат с рейсове?! Предпочитат да дадат някой и друг милион "безотчетни", които да се опапат от ромските и наши босове, отколкото да ни направят "показно" как поне се търпят "братята" роми!
310
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Q PA TOQ SMESHNIK IMAL ROJDEN DEN I MU PODARIHA TORTA N=PO TV 7 AMI DA SI E HAPVA S *** VI E STE POZROZ ZA BAL;GARIQ
309
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не се вземе страха на *** зган. винаги ще страдаме от тях.
308
0
 
17
 
! Отговори
За Станишев преди 12 години
Станишев и аз ви мразя партията но този път ще те върнем на бял кон .Мутрите -Тиквите при *** хайде марш там ви е мястото.
307
0
 
20
 
! Отговори
sas преди 12 години
Защо трябва да разваляте празничното настроение на българите в този хубав ден с тази гнусна снимка?
306
0
 
20
 
! Отговори
. преди 12 години
Десетилетието на ромското включване скоро ще приключи, след това всички ромозащитни организации да се забранят със закон, който за 10 години привилегии, дотации, безплатно лекуване, неосъждане, неплащане на данъци и каквото бог дал като рог на изобилието, изсмукани от потта на българите, не е успял да се интегрира, няма да успее да направи това и за цял живот.
305
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно време хванат ли *** в кражба. му се удря по един як бой в милицията и после го пускат с предупреждение.Затова и домовете ти нямаха решетки и нямахме по две врати на жилищата си.
304
0
 
22
 
! Отговори
еееее преди 12 години
Цветанооооввв дадохте ли на *** по 1 кибапчиии и на родителите им по 30 лв за да гласуват за вас на изборитеееее :) само така ги интегрирате предизборно и нито един закон не е приет за увеличаването им... нашата е лесна ще се махнем от родината си и ще останете само ***,гербаджия,милиционер,***,гербаджия,милиционер и така до края на светааа.....вие ще сте на всеки метър :)

Спонсорирани публикации