Малката Марина вече седи в леглото

Блъснатото от кола момиче се храни добре и говори
2 май 2012 11:31,
51
Малката Марина вече седи в леглото
Малката Марина Снимка: Facebook

В добро състояние е 8-годишната Марина Ташкова, която пострада тежко при катастрофа на пешеходна пътека на столичния бул. "Г.М.Димитров".

Детето се храни много добре, вече сяда в леглото, говори. Провежда се активна рехабилитация. Това съобщи д-р Михаил Захаринов, началник на детската неврохирургия.

Още по темата

Марина беше приета на 29 март в детската реанимация, в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и огромен риск за живота. Почти месец тя беше на апаратно дишане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Лекар е призвание. Захаринов е невероятен лекар и се радвам, че малката Марина вече е добре.Поздравете доктора и целия му екип от мен!
35
0
 
5
 
! Отговори
KIRIL преди 11 години
BRAVO!!!!NQKOI ZA SUJALENIE NQMAXA NEINIQ KUSMET!!!!! OT MEN KUSMET ZA NAPRED!!!!
34
0
 
11
 
! Отговори
здраве преди 11 години
бързо и пълно възстановяване! и никакви беди повече!
33
0
 
14
 
! Отговори
GFY преди 11 години
Дано се оправи детенцето! Вижте каква хубава усмивчица има
32
0
 
15
 
! Отговори
marina преди 11 години
Bravo, hubava novina! :-)
31
0
 
24
 
! Отговори
Хм преди 11 години
живо и здраво да е детето!
30
4
 
4
 
! Отговори
секретарицата преди 11 години
Слава Богу - детето се оправя, но шофьорът, който й причина тази тежка телесна повреда ,как ще отговаря пред Темида ? Сигурно ще каже, че е невинен, защото не е видял детето да пресича на пешеходна пътека. Да - ама не ! Ще го отнесе сериозно , като го осъдят на лишаване от свобода. Тоя човек е за затвора, там да гние докато умре !!!!!!
29
0
 
20
 
! Отговори
mestessa преди 11 години
Браво!Дано по-бързо да се оправи детето и да го видим като на снимката в училище.Малко да си отдъхнат и близките.
28
0
 
10
 
! Отговори
боби преди 11 години
браво това е хубава новина.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво, дано се възстанови по-бързо детенцето !а какво стана с тоя, който я блъсна? замълчаха нещо по темата... или пак има поредното дело срещу "неизвестен" или "дълбокосъжаляваш, но неспазващ правилата" ?
26
0
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
А, бе къде прочете номер 14, че момичето е сакато? Сяда в леглото, значи ще се оправи! Да живее както казва чичо Тиквичка 100 и повече години момичето! На екипа, от истински лекари борещ се за спасяването и - поклон!
25
1
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
Човек не кара "случайно" с висока скорост в населено място, нито "случайно" не спира на пешеходна пътека. Този човек е знаел какво прави. знаел е какво е да се движиш в града на оживена улица, че минават хора. Знаел е, че пешеходната пътека е място за минаване на хора без коли. Въпреки това е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕ да не се съобразява. Това за мен е предумишлено убийство. Жалко, че трябва да стане инцидент и някой да пострада, че да се замислят...
24
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алах му помогна на детенцето! Трябва да съберем средства и да му купим инвалидна количка за да се чувства за в бъдеще пълноценна жена. Дано умствено да се оправи ,защото след такива травми обикновено се получат заболявания като епилепсия или умствени увреждания.
23
4
 
28
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
"Господ си знае работата".Глупостите и простотиите нямат край! А какво да кажем за всеотдайния труд на лекарите?Или те са *** пред твоя измислен бог?!Поклон пред тези медицински труженици,спасили почти от смърт това невинно дете!
22
0
 
23
 
! Отговори
Марко Поло преди 11 години
Ето една добра новина.
21
0
 
14
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Нека си пожелаем никога да не ни се случва това и като шофьори и като пешеходци,защото едва ли този дето блъсна това дете е престъпник и едва ли ще го забрави до края на живота си. А таткото гледал телевизия в това време и в едно изказване вече прави сметки колко ще вземе като осъди шофьора
20
0
 
9
 
! Отговори
пес преди 11 години
А така !!!Иде лято-време за игри.
19
0
 
25
 
! Отговори
simlim преди 11 години
Чудесна новина! Много се радвам за момиченцето!
18
0
 
24
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 11 години
Маринче, да живееш 100 години и повече, довечера ще пием с жена ми по една голяма ракия за твое здраве и за здравето на близките ти! Обикнахме те всички, мило детенце!
17
0
 
7
 
! Отговори
счетко преди 11 години
Чета повече емоционални изказвания. Може би джигитите мълчат, или изтритият е бил от тях. Би било добре на такива да им се натякне и натърти че по пешеходните пътеки също може да вървят вървят и те и техните деца !