Леко подобрение в състоянието на 8-годишната Марина

Ударената на пешеходна пътека е в повърхностна кома
21 апр 2012 12:17,
32
Леко подобрение в състоянието на 8-годишната Марина
Пешеходната пътека, където беше ударена Марина. Снимка: Булфото

Много леко подобрение в състоянието на 8-годишната Марина Ташкова, която беше пометена на пешеходна пътека,  отчитат специалистите в детската реанимация на "Пирогов".

Детето е в повърхностна кома, съобщиха от спешния център.

Още по темата
 То беше прието на 29 март тази година с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на крака. Марина пострада на пешеходна пътека на бул."Г.М. Димитров", където я удари автомобил, докато пресичаше на пешеходна пътека.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
nikoi hofior nre e zastraxovan,na vseki moje da se slu4i da blasne 4ovek.dano deteto da e jivo i zdravo. samo koito ne se ka4il da kara kola ne se e sblaskval s takiva raboti
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм убедена че детето ще се оправи и всичко ще приключи само с един лош спомен,но съдебната ни ситема докато е в услуга на престъпниците волни или неволни ,тази трагедия никога няма да приключи!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представям си какво преживява това семейство през послелния месец. Бог да помага и ако има добри хора около малката
23
1
 
4
 
! Отговори
дано се оправи детет преди 12 години
Дй Боже детенцето да се оправи! Оправи ли проблема с дишането ?Молим се за малката душичка да премине опастността, но медицината ни е скапана дано Бог да е с нея.Утре е неделя, щом са християни няма да навреди родителите да се помолят
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все още се намират *** спиращи .по-скоро паркиращи се на пешеходна пътека и ти затрудняват и без това рисковото пресичане.
21
1
 
5
 
! Отговори
До Алов преди 12 години
Ей, малоумно животно.... вземи да ми минеш пред колата, че явно и твоите родители са притръпнали, че няма да те бъде психически, барем и физически да отървем света от теб!
20
0
 
17
 
! Отговори
Стаси преди 12 години
Ще ни убиват по пешеходните пътеки, по улиците.Единствената държава в света сме ,в която нама път за пешеходци.Дали има място на тротоара да се движиш безопасно с детската количка,или можеш на пеш.пътека да пресечеш без да ти свирят.Ако тръгнат да глобят всички ,които не спират на пешеходни пътеки и са паркирали по тротоарите, ще се съберат сума пари за изграждане на нови паркинги. В това могат да включат и много студенти доброволци и пенсионери.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди 15 минути счупих огледалото на един бакшиш, който не намали на пешеходна пътека по Евлоги Георгиев до Военната академия и в резултат на това щеше да ме блъсне...Почна да ми маха от колата и да ме псува, с един шут му отнесах страничното ляво огледало и кой откъде е! За майка си поздрави не приемам!
18
0
 
14
 
! Отговори
Рали преди 12 години
дай боже да се оправи детенцето,че ще е много жалко ако се случи нещо много лошо.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя травестит *** съм го забелязал че винаги има ли новина за пострадало дете,той иска да се случи най-лошото на детенцето.Причината за това поведение сигурно е че *** много е искал деца навремето,но нали е скопец,не е можел да си направи!Жена му го е търпяла,търпяла па си е намерила истински мъж и му е била шутаИ сега е сам като скотовете и мрази целия Свят!Кофти нали,***!Пий си ракиите и мрази колко щеш,на никой не му пука за тебе!
16
0
 
26
 
! Отговори
jj преди 12 години
Вчера се опитах да пресека по пешеходна пътека докато имаше коли.Тръгнах - колата не намалиНаправих още една крачка и започнах да му махам с ръка за да спре.Колата не намали и онзи ми махаше отвътре. Мислеше че се познаваме ??!?По закон дори да няма никой на пешеходната пътека , шофьора пак трябва да намали.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алтав,стига писа простотии!Нека всичко ,което пишеш да дойде отгоре ти!Детенцето ЩЕ СЕ ОПРАВИ!Напук на такива *** като тебе!
14
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дядото на детето в затвора за опит за убийство. Как може да си хвърли детето на пътното платно пред колите и да се надява, че колите ще могат да спрът. Това са 2 тона метал. Ами ако откажат спирачките или се завърти колата и не може да спре. Това си е безотговорно отношение. Да се хвърлиш детето на пътя и да разчиташ, че шофьорите ще го видят и ще реагират адекватно. Ами ако на шофьора му прилошее и му се замъгли погледа? Просто е малоумно.
13
26
 
4
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Просто казвам, че шансовете му са почти нулеви. Случват се в живота такива работи ,а и родителите му вече трябва да са претръпнали с мисълта ,че може да не го бъде детето.Доста време от как го удариха.
12
0
 
21
 
! Отговори
j преди 12 години
dano se opravi detenceto
11
0
 
1
 
! Отговори
e преди 12 години
stava vupros za tova ne6to alov ili kuvto e tam
10
0
 
1
 
! Отговори
e преди 12 години
ti si mnogo zle be 4ovek.....
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1 изречение новина...изсмуквате си пръстите вече и се чудите кви простотии да пишете..
8
1
 
16
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Дано детенцето се оправи а негодният шофьор да получи справедливо наказание!
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано, дано детенцето се оправи! Много сили и кураж на родителите.