Стоян Ганев се завръща в Пазарджик

Преглед на печата на 3 май 2012 година
3 май 2012 07:55,
50
Стоян Ганев се завръща в Пазарджик
Стоян Ганев. Снимка: Булфото

Бившият външен министър и експредседател на Общото събрание на ООН Стоян Ганев се прибира окончателно от САЩ в родния си Пазарджик, съобщава “24 часа”. Изданието се позовава на адвокат Хари Харалампиев, който поддържа дългогодишно приятелство с Ганев.

Бившият външен министър е помолил Харалампиев да му помогне с необходимата документация, за да кандидатства за член на адвокатската колегия в Пазарджик, където смятал да се установи за постоянно.

Ганев е решил да се прибере у нас заради възрастната си майка, която имала нужда от грижите му. Той планирал да пристигне в първата десетдневка на май.

Ганев се завърна за кратко през 2001 г. и стана шеф на кабинета на премиера Симеон Сакскобурготски, но след като бе освободен, се върна в САЩ.

Продуктите с добавки ще имат надпис: "Вредно за вашето здраве", пише "Новинар". Млечните продукти с добавки да имат етикети като на цигарите, призова премиерът Бойко Борисов след среща с животновъдите. Поводът бе новата наредба за млечните продукти. С нея се въвежда забрана за продуктите с добавки, с палмово или растително масло да се наричат "млечни". Борисов разясни, че палмовото масло вреди на сърцето и се отделя в него като шлака. Наредбата ще бъде приета от кабинета още следващата седмица. Три пъти ще се увеличи глобата за производители, които слагат фалшиви етикети. В момента санкциите са от 1000 до 3000
лв. Глобата може да скочи до 10 000 лв.

"Откриха как законно да уволняват бременни", е водещата новина на "Дума". Вратичка в закона, който забранява да бъдат уволнявани бременни, са открили некоректни работодатели. Според Кодекса на труда бременна служителка може да бъде уволнена единствено при закриване на предприятието. Това използват работодателите.

Спират дейността на фирмата си, разкриват друга,в която преназначават всички служители с изключение на тази, която е бременна. Така се изключва всякаква възможност Инспекцията по труда да се намеси. Засегнатата жена няма много варианти за реакция.

16.21% от всички отпуснати от банките кредити вече са в графата "лоши", обобщава "Сега". Това е пореден рекорд в статистиката за заемите, непогасявани над 3 месеца. Данните са към 31 март. Към 31 декември "лошите кредити" са били 14.93 процента. В същото време въпреки натежаващия воденичен камък на просрочените задължения, банковата система отчита ръст на печалбата. Едно от обясненията е в повишените такси и комисионни, става ясно от тримесечната статистика на БНБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Преглед на печата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Как може бе, аз лижа от 5 години на Серго *** и не можах и до общината да стигна, а тоя сега се връща и веднага ще му намерят място в някоя партийка. Аман от ВИП-ове..
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eгати вратичката са намерили работодателите, ако искаш да уволниш някоя бременна - пускаш кепенците, ликвидираш бизнеса си, и си готов. Колко лесно било...
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американчетата си върнаха още един клакьор, за тяхната кауза, но здраво подкован и обучен!
17
1
 
7
 
! Отговори
Питане преди 11 години
През ВИП-а ли е минал или го използва само като фон за кадрото? И, ако е минал, защо този селски *** трябва да преминава през ВИП-а!? Дано поне да са се сетили да му вземат парите за преминаването от там.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво от това?Още един политически *** ще иска да лапка.
15
2
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Този е най-големия ръб в новата история след 1989г. - хамелеон,*** без грам чувство за достойнство,сто процента сега ще иде и в ГЕРБ!
14
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 11 години
Обяснете ми какво целят работодателите с това когато през 6 месеца закриват фирмата и на другия ден регистрират нова със старите работници.Прикриват данъци ли,що ли?
13
1
 
10
 
! Отговори
БКП седесар преди 11 години
Що за комунистическа организация е това ОО-Не. Този комунистически ченгоид е бил председател на общото събрание!?! Явно толерирането на бившите комунисти идва от най-висшестоящи капиталисти. Нали и второ поколение БКП *** Бокова стана някаква важна клечка в Юнеско. То и Юнеско и ОО-Не и Червеният Кръст и всички тям подобни са си свърталище на високопоставени разбойници.
12
3
 
10
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Явно лапачите и ченгетата от ГЕРБ ще получат ново попълнение.
11
2
 
13
 
! Отговори
аватар преди 11 години
Още един мошеник-адвокат се завръща в държавата подходяща за далавери и измами.За този човек само БЕСИЛО в центърна на населеното място от кадето е, идълбоко заравяне за да не мирише !!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пазарджишките *** го чакат да се завърне...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плъховете първи напускат потъващия кораб!
8
0
 
18
 
! Отговори
хари преди 11 години
Още една политическа "***" се завръща в родния си край. Хари Харалампиев ще му намери работа в Общината. Там е пълно с такива ***!
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно България е магнит за *** и могат да виреят само тук.
6
1
 
27
 
! Отговори
помнииииииим преди 11 години
Тоя е поопапал мангизите ;-) и идва на презареждане...Уникален биологичен вид - *** в най-висша форма! Яхва гребена на някоя вълна, независимо от цвета й, горе долу половин мандат - в полусянка твори глупотевини и бозае, ама яко!!! В средата на мандата, около него се разсмърдява нещо и той почти обиден се оттегля някъде, обикновено в Америка.Бил "сив кардинал"- дрън-дрън! Изтъркан до немай къде сценарий! Кофти е само, че някои ще му се вържат и на него и на други такива по*мия*ри!***
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ни занимавате с тоя ***? Оставете го да си пълзи и да се ***.
4
2
 
13
 
! Отговори
iliq преди 11 години
Tova e edno ot menteta N1 na prexoda .Ruski boklukkkkkk...
3
2
 
26
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Г-н Ганефф,най-вероятно е...подмамен от Кухева,да участва като...лице в нейното...движение за социален прогрес и...проспертет на България.Той е...неопетнен,защото избяга в началото на...демокрацията и сбъдна..хамериканската си мечта.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майтап ! Зет на КГБ генерал е бил председател на Общото събрание на ООН. Стоенчо продаваше хавлиени кърпи в САЩ.
1
0
 
36
 
! Отговори
ined преди 11 години
OMG, воистина май идва края на света - напоследък всякаква *** изпълзя от дупките си дето се беше свряла с години.