Тръгна проверка в "Пирогов", администрацията се "разболя"

Вдигнаха кръвно, но продължаваме в понеделник, заяви министър Атанасова
11 май 2012 20:31,
103
Тръгна проверка в "Пирогов", администрацията се "разболя"
Атанасова се изненада от високото кръвно на администрацията. Снимка: Булфото

Инспекторатът на здравното министерство и Националната здравно-осигурителна каса започнаха проверка на "Пирогов". Тя е по сигнал на телевизионно предаване, обясни министър Десислава Атанасова.

Здравната каса ще изяснява дали има преразход за лекарствени средства и по клинични пътеки, докато министерството ще проверява всички разходи на средства в Пирогов.

Само за няколко часа инспекторите са установили по документи, че има разминавания относно трудовото законодателство, трудовите договори, изплащането на хонорари на определени лица, има разминавания и относно гражданските договори, разкри здравният министър.

Тя не скри изумлението си как в момента, в който проверяващите влезли в болницата почти цялата администрация се разболяла. Вдигнали са кръвно, взели са си болничен и са напуснали сградата, отбеляза Атанасова.

Работата на инспектората ще продължи и в понеделник, тъй като в тази ситуация няма кой да предостави необходимите документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
29
 
! Отговори
Д-р Лъчо мозъка преди 11 години
запечатайте всички стаи на администрацията и счетоводството ,събота и неделя ЩЕ НАМЕСТЯТ НЕЩАТА КАТО ЗА СВЕТОВНО ,ама от де толкова акъл у вас
2
1
 
26
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
При цялото ми уважение към лекарите и здравните работници, но значи така - вдигнали кръвно и се разболели, май на повечето не ви е читава работата за жалост :(
1
7
 
41
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
линч на всички лекари, в европа никъде не взимат бонбони, да не говорим за кеш, хем ти удържат от заплатата хем при всяко посещение си плащаш на всякъде като поп, това е нарушаване на едно от основните конституционни права. ЗАТВОР!!!